Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 575K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Είμαι πολύ διακριτικός παιδιά όταν βλέπω κατο δε σηκώνομαι να πλησίασω ούτε βγάζω βίντεο το μόνο που βγάζω είναι καμία φωτο και ανεβάζω μόνο κορμιά χωρίς φάτσες

αμα δεις δηλαδη καταλαθος την μανα σου σε φωτογραφια, οπως δειχνεις απλοχερα τις κοπελες, δεν θα εχεις και κανενα θεμα, σωστα;

ασε που τετοιες μαλακιες βλεπουν και για αυτο μενετε μονο πουστρακια στην παραλια χωρις να παταει ουτε γυναικεια γατα

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
αμα δεις δηλαδη καταλαθος την μανα σου σε φωτογραφια, οπως δειχνεις απλοχερα τις κοπελες, δεν θα εχεις και κανενα θεμα, σωστα;

ασε που τετοιες μαλακιες βλεπουν και για αυτο μενετε μονο πουστρακια στην παραλια χωρις να παταει ουτε γυναικεια γατα
ηλιθιε μη μιλάς για μανες πρώτον και δεύτερον έχω πάει πολλές φορές εκςι και με την κοπέλα μου και έχουμε παίξει σε παραλία αλλά όταν έχει νύχτωσει καλά. Αντε πάρε τα κουβαδακια σου και αλλου που βρήκατε το bourdela να θιχτειτε

kauliaris77

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
δεν θιγομαστε αδικα φιλε, τραβας φωτογραφιες σε παραλια γυμνιστων, εκτος το οτι ειναι παρανομο και μυνησιμο που ξερω οτι δεν εχεις τραβιξει εμενα και την γκομενα μου?

η φωτο που ανεβασες αν την δει καποιος απο εδω μεσα και ειναι η γκομενα του γυναικα του θα σε τρεχει μεχρι να πεθανεις.

Οποτε σκεψου αν αυτο που εκανες αξιζει το κραξιμο που τρως και μετα μιλα.

*σου προτεινω να κατεβασεις την φωτογραφια πριν βρεις τον μπελα σου γιατι φαινεται και προσωπο.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ηλιθιε μη μιλάς για μανες πρώτον και δεύτερον έχω πάει πολλές φορές εκςι και με την κοπέλα μου και έχουμε παίξει σε παραλία αλλά όταν έχει νύχτωσει καλά. Αντε πάρε τα κουβαδακια σου και αλλου που βρήκατε το bourdela να θιχτειτε

καλα ξεχαν τη μανα σου. βαλε και μια με τη γκομενα σου και εσενα ρε τυπε αφου εισαι τοσο ακομπλεξαριστα και τα βλεπεις ολα χωρις ταμπου και δεν θεωρεις πως θα πρεπε να χουν προβλημα που τις φωτογραφιζεις γυμνες και τις ανεβαζεις σε δημοσια θεα. παπαροπλυμμηρα.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
καλα ξεχαν τη μανα σου. βαλε και μια με τη γκομενα σου και εσενα ρε τυπε αφου εισαι τοσο ακομπλεξαριστα και τα βλεπεις ολα χωρις ταμπου και δεν θεωρεις πως θα πρεπε να χουν προβλημα που τις φωτογραφιζεις γυμνες και τις ανεβαζεις σε δημοσια θεα. παπαροπλυμμηρα.
εχω βάλει φώτο της δικιάς μου στο ανάλογο νήμα..  Τεσπα δεν έχω να δώσω λόγο σε κανένα ας πάει οποίος θςι να κυνηγήσει το λογαριασμό μου στο bourdela..  Φιλια

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Δεν ξέρω πως να την κατεβάσω αφού σας ενοχλεί τόσο δεν είδα όμως κανέναν να εκφράζει τα ίδια παράπονα στο μάτι στις παραλίες όπου όλοι έχουμε ανεβάσει κωλαρακια...  Αν μπορεί κάποιος ας μου πει να τη σβήσω

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
521
Πόντοι
81
Δεν ξέρω πως να την κατεβάσω αφού σας ενοχλεί τόσο δεν είδα όμως κανέναν να εκφράζει τα ίδια παράπονα στο μάτι στις παραλίες όπου όλοι έχουμε ανεβάσει κωλαρακια...  Αν μπορεί κάποιος ας μου πει να τη σβήσω

Ρε φίλε δεν είναι ότι μας ενοχλεί...
ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΆΣ ΦΏΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΊΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Σαυτη τη παραλια κινετα πρεπει να γινονται σοδομα και γομορρα...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Ρε φίλε δεν είναι ότι μας ενοχλεί...
ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΆΣ ΦΏΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΊΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
ενώ να τραβάμε κωλαρακια με μαγιό δεν είναι ε?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ενώ να τραβάμε κωλαρακια με μαγιό δεν είναι ε?

1, εσυ τα τραβας, οχι εμεις.
2, ειναι παραλια γυ-μνι-στων. διαβασε για τον γυμνισμο πριν πας ξανα, ισως δεν ειναι για εσενα αυτη η παραλια.
3, εχεις ιδεα τί οριζει ο νομος για τετοιες περιπτωσεις; τον ελα-ρε-δημητρη-κλεισε-την-καμερα τον θυμασαι; ακομη πληρωνει.
4, οσοι παρακολουθουν το θρεντ, θεωρουνται συμμετοχοι στη μαλακια που σε δερνει ανεβαζοντας τετοια πραγματα
5, με τον καθε ανωμαλο εδω μεσα, οι φωτογραφιες σκορπιζονται σε 200 δικτυα πορνο, πριβε και δημοσια. αντιλαμβανεσαι πως εαν ηταν δικο σου προσωπο, αρκουσαν μερικα λεπτα για να μη μπορεις να μαζεψεις το κακο ποτε; με το που ζηταγες κατεβασμα απο το ενα site θα ανεβαινε σε αλλο.
6, σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι στην κινετα θα βρεις απο γυμνες οικογενιες με 2χρονα αγορακια να κανουν μπανιο μεχρι πουστρακια που πανε για παρτουζες;
7, αληθεια, εισαι ηλιθιος, τον παριστανεις απλα ή εισαι 14 χρονων;
8, την μανα σου θα την βαλεις, αφου εισαι τοσο κουλ με τις γυμνες φωτογραφιες αλλων; περιμενουμε. μην στραβωσεις παλι, δεν στην εβρισα, να βαλεις μια γυμνη της φωτογραφια ειπα οπως απλοχερα κανεις με τις αλλες κοπελες που καθεσαι και φωτογραφιζεις. πριν σε παρει χαμπαρι κανεις να φωτογραφιζεις και σου σπασει το κινητο και τα κοκκαλα στους βραχους τις κινετας βεβαια

strakos123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τέλος τα μπάνια γα φέτος? καμιά ενημέρωση κάποιος?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.026
Πόντοι
7.885
Αναμένουμε νέες φωτό από τον μύστη γιώργο κ. που τις έχουμε τεράστια ανάγκη  :coolcondom: :happy:

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
285
Πόντοι
26
Εχει καποιος να μας αναφερει κανα καλοκαιρινο σκηνικο να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για τι νεα σεζον;

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
5.082
Πόντοι
1.056
parakalaw th gunaika mou na partouzwthei k mou leei mono se erimikh paralia
k pou na vrw ton kosmo na se partouzwsei mesa sthn erimia th rwtaw :tn04: :tn04:

nik844

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Κανείς για γυμνισμό αυριο μεθαυριο;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα κάνα νέο από κινετα? Πήγε κάνεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom