Η απόσταση από έναν ιδιωτικο υπάλληλο των 900Ε είναι μόλις 300-400Ε, δηλαδή περίπου μισό ενοίκιο στην Αθήνα. Κ μιλάω για αξιωματικό ηλικίας 27-35 βαθμού υπολοχαγού/λοχαγού κ αντίστοιχουν.Επιπλέον, οι απαιτήσεις από τους αξιωματικούς "Σχολών" όπως λέμε τους αποφοίτους ΑΣΕΥ είναι χαωτικη, όπως επίσης κ η αυστηρότητα, σε σχέση με αυτές των σχολών υπαξιωματικών κ ΕΠΟΠ, και άνετα συγκρίνονται με στελέχη του ιδιωτικού τομέα. Δεν χρειάζεται αναφέρω για το γνωστό κυμα παραιτήσεων αξιωματικών που έχει εξελιχθεί σε τσουνάμι πλέον.
Οι στρατιωτικοι είναι οι πλέον κακοπληρωμένη "υπάλληλοι", μπορείτε να το δείτε κ από το μισθολογικό στρατιωτικών στο ίντερνετ όπου αναγράφονται οι μισθοί (μικτά) ανα βαθμό κ χρόνια υπηρεσίας.
Ας μη μιλήσουμε για το υποτιθέμενο κυρος, ειδικά στην Αθήνα. Σε καμιά Λάρισσα, Έβρο ή κάνα νησάκι κάτι γίνεται.
ΥΓ: πληρωμενο έρωτα ασχολιομαστε επειδή το γουστάρουμε ως άθλημα όχι από ανάγκη. Είτε υπάρχει γυναίκα/γκομενα είτε όχι
Σε προσωπικό επίπεδο ασχολούμαι με τον πληρωμένο έρωτα γιατί δεν έχω σύντροφο. Αν είχα δεν θα ασχολιόμουν. Επίσης, όπως έχει γίνει οι γκόμενες, σήμερα, αν είσαι 40 ή 41 όπως είμαι εγώ, δεν κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση που η δική μου είναι μια χαρά αλλά το κοινωνικό κύρος - και όταν είσαι υπάλληλος όπως εγω των 900 ευρώ κανένα κοινωνικό κύρος δεν έχεις ως "εργαλειο" στις σχέσεις σου και στις νεες γνωριμίες.
Εσύ σε όσα λες όχι απλά είναι σωστά αλλά είναι ολόσωστα, σε όλες σου τις αιτιάσεις και σε όλα όσα αναφέρεις περί στρατιωτικών - εγώ το θέτω σε μια κοινωνική περισσότερο βάση.
Υ.Γ. Μη διασταυρωμένες από εμένα πληροφορίες, από δημόσια σχόλια ανθρώπων μέσα από παραγωγικές σχολές Αξιωματικών αναφέρουν ότι πλέον οι εκπαιδεύσεις δεν γίνονται όπως παλιά, με την ίδια ζέση, αυστηρότητα κ.λπ αυτός είναι ο λόγος που πολλοί βγαίνουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να έχουν κανένα παράστημα και ουσιαστική εκπαίδευση "γερή" στρατιωτικού προσανατολισμού. Γενικά η GEZ Z και Χ ή πώς λέγονται οι νέες γενιές, έχουν πολύ καλύτερες επιλογές από το ελληνικό κακό πλέον και αναχρονιστικό σύστητμα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα.
Υ.Γ.2 ΑΣΧΕΤΟ: Σε όλο το κόσμο μιλάνε για Drone και ότι πλέον κάθε στρατιώτης πρέπει να χειρίζεται drone εκτός από όπλο και ότι όλοι οι πόλεμοι γίνονται με drone MONO και οι δική μας στρατιωτική ηγεσία ακόμα είναι στη δεκαετία του 1980...τι να πεις.
Υπό αυτό το πρίσμα έχεις χίλια δίκια.
Για να μην μιλήσω για ευθύνες -που σε βάζουν να υπογράφεις να βγουν "άσκηση" σάράβαλα και αν γίνει κάτι εσύ θα φταις και αν δεν υπογράψεις πας στρατοδικείο.... ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ απλά μιλάω για κάτι άλλο.
Ο,ΤΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑ τα τελευταία 1-2 έτη ήταν λόγω το ότι δεν έχω κάποιου είδους "κοινωνικό" κύρος. ΤΕΛΟΣ.
Και λέω το απλό: Αν ημουν Αστυνόμος Β τώρα ή Λοχαγός θα σου λεγα τι γκόμενες θα τράβαγα. Μην σου πω θα είχα κάνει οικογένεια χρόνια πριν.