Νέα

Παραίτηση από Δημόσια υπηρεσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.379
Πόντοι
1.196
Το υφακι όχι σε μένα αλλά στα παιδάκια που κανεις παρέα.
Μπάρμπα, ό,τι ύφος και να έχω και ό,τι και να σου λέω σε φόρουμ βρίσκεσαι και μια μάντρα αρχίδια θα μου κλάσεις, οπότε για αρχή βάλε την παραίνεση σου στον κώλο σου και προχωράμε. :cheesy:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
ΕΦ 'ΟΡΟΥ ΠΑΣΑΣ= δεν ψάχνεις για δουλειά ,είσαι μόνιμος,αλλά είσαι μεροδουλι μεροφα'ι'.
Αν έχεις όρεξη για τζόγο τα μουτζωνεις όλα και βολοδερνεις στον ιδ.τομεα μέχρι να στραβωσει κάτι και να τραβάς τις κωλοτριχες σου μένοντας άνεργος και ενδεχομένως νηστικός αν η ανεργια τραβήξει σε μάκρος.

Να το γράψω διαφορετικά. Ο Ιδιωτικός τομέας είναι γαμημένος. Πρέπει να έχεις είτε @@ και να βρεις την γαμιστερή δουλειά, είτε να έχεις ΤΗΝ ΙΔΕΑ και να την εκμεταλλευτείς. Αλλιώς το Δημόσιο μαζί με κάτι επιπλέον είναι η καλύτερη επιλογή. Γι' αυτό έγραψα να δει τι θα κάνει με κάποια μακρά άδεια και μετά να αποφασίσει. Δεν πετάς εύκολα τη μονιμότητα. Μέσα σε 15 χρόνια στη χώρα μας διαλύθηκε μια ολόκληρη γενιά. Άσε που η τεχνολογία κάνει άλματα και μπορεί να βρεθεί άνεργος χωρίς να το καταλάβει. Τα πάντα αλλάζουν ραγδαία ειδικά σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο τύπος δεν μας την έχει εξηγήσει. Τι σόι πληροφορικάριος είναι αυτός που πήγε στο Δημόσιο. Παντού ζητάνε κόσμο και αυτός πήγε στα 850€; Απ' όσο ξέρω οι πληροφορικάριοι είναι λίγο βαρεμένοι και ψάχνονται. Δεν είναι σαν τους φιλόλογους που είναι μόνο ιδιαίτερα. Τι έκανε στη σχολή τόσα χρόνια; Δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ ενδιαφέρον να ειδικευθεί; Τώρα του ήρθε η επιφοίτηση;

Η άποψη μου είναι ότι έχει τελειώσει κάποιο ΙΕΚ και έκανε μερικές δουλειές έξω και γλυκάθηκε. Αν είναι έτσι τότε θα την πατήσει πανηγυρικά.

Πραγματικα θελω να πιστευω οτι κανεις χιουμορ.....σωστα??? πες μου οτι δεν κανω λαθος?

Αν είσαι Στρατηγός έχεις μια χαρά κύρος. Και εννοείται Ναυτικό ή Αεροπορία. Εκεί ναι είναι γαμώ. Ειδικά οι πιλότοι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.606
Πόντοι
9.297
Μπάρμπα, ό,τι ύφος και να έχω και ό,τι και να σου λέω σε φόρουμ βρίσκεσαι και μια μάντρα αρχίδια θα μου κλάσεις, οπότε για αρχή βάλε την παραίνεση σου στον κώλο σου και προχωράμε. :cheesy:
Θρασύδειλο τσογλανακι..δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από εσένα.
Προχωράμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.606
Πόντοι
9.297
Να το γράψω διαφορετικά. Ο Ιδιωτικός τομέας είναι γαμημένος. Πρέπει να έχεις είτε @@ και να βρεις την γαμιστερή δουλειά, είτε να έχεις ΤΗΝ ΙΔΕΑ και να την εκμεταλλευτείς. Αλλιώς το Δημόσιο μαζί με κάτι επιπλέον είναι η καλύτερη επιλογή. Γι' αυτό έγραψα να δει τι θα κάνει με κάποια μακρά άδεια και μετά να αποφασίσει. Δεν πετάς εύκολα τη μονιμότητα. Μέσα σε 15 χρόνια στη χώρα μας διαλύθηκε μια ολόκληρη γενιά. Άσε που η τεχνολογία κάνει άλματα και μπορεί να βρεθεί άνεργος χωρίς να το καταλάβει. Τα πάντα αλλάζουν ραγδαία ειδικά σε αυτό το κομμάτι.

Τώρα υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο τύπος δεν μας την έχει εξηγήσει. Τι σόι πληροφορικάριος είναι αυτός που πήγε στο Δημόσιο. Παντού ζητάνε κόσμο και αυτός πήγε στα 850€; Απ' όσο ξέρω οι πληροφορικάριοι είναι λίγο βαρεμένοι και ψάχνονται. Δεν είναι σαν τους φιλόλογους που είναι μόνο ιδιαίτερα. Τι έκανε στη σχολή τόσα χρόνια; Δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ ενδιαφέρον να ειδικευθεί; Τώρα του ήρθε η επιφοίτηση;

Η άποψη μου είναι ότι έχει τελειώσει κάποιο ΙΕΚ και έκανε μερικές δουλειές έξω και γλυκάθηκε. Αν είναι έτσι τότε θα την πατήσει πανηγυρικά.

Αν είσαι Στρατηγός έχεις μια χαρά κύρος. Και εννοείται Ναυτικό ή Αεροπορία. Εκεί ναι είναι γαμώ. Ειδικά οι πιλότοι.
Ο στρατηγός αν περιμένει να νιώσει ότι έχει κυρος στα 60 του σχεδόν, ΤΟΝ ΗΠΙΕ...
Το θέμα είναι να νιώθει ότι μετράει από μικροτερη ηλικία για να μην τα βροντηξει και φύγει...αν νιώθει ότι όλα τον πνίγουν πρέπει να φύγει.
Οι πιλότοι έχουν κύρος αλλά είναι χαμηλόμισθοι με βάση αυτά που προσφέρουν.Για αυτο πολλοί μόλις συμπληρώσουν τον υποχρεωτικό χρόνο υπηρεσίας φεύγουν και πάνε στον ιδ.τομεα για τα φράγκα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Εγώ θα πρότεινα να στείλουμε πρόσκληση στον πληροφορικάριο (γνωστό και συγγενή του τύπου που ανοίγει τα κυριακάτικα που ρωτάει αντ'αυτού) να γίνει μέλος του σάιτ και να μας να αναλύσει αντί να κάνει ο άλλος το σπασμένο τηλέφωνο. Σαν πληροφορικάριος θα διαπρέψει σε όλα τα αγαπημένα θέματα του subzero (sadman).

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Επίσης πρόσκληση στην προισταμένη του πληροφορικάριου να γραφτεί και αυτή μέλος του σάιτ και να μοστράρει τα σάπια πουρο-βυζιά της στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα όπου όλο και κάποιος μέλος θα ψήσει και θα φάει κανένα πούτσο να συνέλθει. Μην σου πώ ότι παίζει να συμπληρώσει εισόδημα με τους μερακλήδες εδώ οπότε θα ανέβει ψυχολογικά και δεν θα γαμάει τα ναυάγια πληροφορικάριους που έχει υφισταμένους της

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
Πραγματικα θελω να πιστευω οτι κανεις χιουμορ.....σωστα??? πες μου οτι δεν κανω λαθος?
Όχι αδερφέ δεν κάνω χιούμορ.
Και για να μιλήσω στη μπουρδελογλωσσα. Αν τώρα ήμουν αξιωματικός δεν θα χρειαζόταν καν να ασχοληθώ με πληρωμένο έρωτα.

Ειδικά σε πυροσβεστικές κ αστυνομίες κ Αθήνα κοντά εννοώ. Ανάρπαστος θα ήμουν: Κοινωνικό κύρος κλπ.

Όχι καθόλου δεν κάνω πλάκα. Και μάθετε ορισμένοι να μην σκέφτεστε με προκαταλήψεις.

Κανένας δεν σας είπε ότι είναι σούπερ. Έχει ένα σωρό προβλήματα η φάση να είσαι σε σώματα - αλλά από το να είσαι ένας τελειωμένος ιδιωτικός υπάλληλος των 900€ η απόσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αυτό προσπαθώ να σου πω.

Καλή συνέχεια εύχομαι και όλα καλά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
Και για να μιλήσω στη μπουρδελογλωσσα. Αν τώρα ήμουν αξιωματικός δεν θα χρειαζόταν καν να ασχοληθώ με πληρωμένο έρωτα.

Ειδικά σε πυροσβεστικές κ αστυνομίες κ Αθήνα κοντά εννοώ. Ανάρπαστος θα ήμουν: Κοινωνικό κύρος κλπ.

Όχι καθόλου δεν κάνω πλάκα. Και μάθετε ορισμένοι να μην σκέφτεστε με προκαταλήψεις.

Κανένας δεν σας είπε ότι είναι σούπερ. Έχει ένα σωρό προβλήματα η φάση να είσαι σε σώματα - αλλά από το να είσαι ένας τελειωμένος ιδιωτικός υπάλληλος των 900€ η απόσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αυτό προσπαθώ να σου πω.

Η απόσταση από έναν ιδιωτικο υπάλληλο των 900Ε είναι μόλις 300-400Ε, δηλαδή περίπου μισό ενοίκιο στην Αθήνα. Κ μιλάω για αξιωματικό ηλικίας 27-35 βαθμού υπολοχαγού/λοχαγού κ αντίστοιχουν.Επιπλέον, οι απαιτήσεις από τους αξιωματικούς "Σχολών" όπως λέμε τους αποφοίτους ΑΣΕΥ είναι χαωτικη, όπως επίσης κ η αυστηρότητα, σε σχέση με αυτές των σχολών υπαξιωματικών κ ΕΠΟΠ, και άνετα συγκρίνονται με στελέχη του ιδιωτικού τομέα. Δεν χρειάζεται αναφέρω για το γνωστό κυμα παραιτήσεων αξιωματικών που έχει εξελιχθεί σε τσουνάμι πλέον.
Οι στρατιωτικοι είναι οι πλέον κακοπληρωμένη "υπάλληλοι", μπορείτε να το δείτε κ από το μισθολογικό στρατιωτικών στο ίντερνετ όπου αναγράφονται οι μισθοί (μικτά) ανα βαθμό κ χρόνια υπηρεσίας.
Ας μη μιλήσουμε για το υποτιθέμενο κυρος, ειδικά στην Αθήνα. Σε καμιά Λάρισσα, Έβρο ή κάνα νησάκι κάτι γίνεται.

ΥΓ: πληρωμενο έρωτα ασχολιομαστε επειδή το γουστάρουμε ως άθλημα όχι από ανάγκη. Είτε υπάρχει γυναίκα/γκομενα είτε όχι

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.235
Πόντοι
1.346
Στην έκτη σελίδα ο Ραοπάου είπε πολλές αλήθειες...
Μάλλον όσοι ονειρεύονται τις παραιτήσεις δεν έχουν δει τη ντούντα του τραγιού, αυτό έχω να προσθέσω κι εγώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
Η απόσταση από έναν ιδιωτικο υπάλληλο των 900Ε είναι μόλις 300-400Ε, δηλαδή περίπου μισό ενοίκιο στην Αθήνα. Κ μιλάω για αξιωματικό ηλικίας 27-35 βαθμού υπολοχαγού/λοχαγού κ αντίστοιχουν.Επιπλέον, οι απαιτήσεις από τους αξιωματικούς "Σχολών" όπως λέμε τους αποφοίτους ΑΣΕΥ είναι χαωτικη, όπως επίσης κ η αυστηρότητα, σε σχέση με αυτές των σχολών υπαξιωματικών κ ΕΠΟΠ, και άνετα συγκρίνονται με στελέχη του ιδιωτικού τομέα. Δεν χρειάζεται αναφέρω για το γνωστό κυμα παραιτήσεων αξιωματικών που έχει εξελιχθεί σε τσουνάμι πλέον.
Οι στρατιωτικοι είναι οι πλέον κακοπληρωμένη "υπάλληλοι", μπορείτε να το δείτε κ από το μισθολογικό στρατιωτικών στο ίντερνετ όπου αναγράφονται οι μισθοί (μικτά) ανα βαθμό κ χρόνια υπηρεσίας.
Ας μη μιλήσουμε για το υποτιθέμενο κυρος, ειδικά στην Αθήνα. Σε καμιά Λάρισσα, Έβρο ή κάνα νησάκι κάτι γίνεται.

ΥΓ: πληρωμενο έρωτα ασχολιομαστε επειδή το γουστάρουμε ως άθλημα όχι από ανάγκη. Είτε υπάρχει γυναίκα/γκομενα είτε όχι
Σε προσωπικό επίπεδο ασχολούμαι με τον πληρωμένο έρωτα γιατί δεν έχω σύντροφο. Αν είχα δεν θα ασχολιόμουν. Επίσης, όπως έχει γίνει οι γκόμενες, σήμερα, αν είσαι 40 ή 41 όπως είμαι εγώ, δεν κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση που η δική μου είναι μια χαρά αλλά το κοινωνικό κύρος - και όταν είσαι υπάλληλος όπως εγω των 900 ευρώ κανένα κοινωνικό κύρος δεν έχεις ως "εργαλειο" στις σχέσεις σου και στις νεες γνωριμίες.

Εσύ σε όσα λες όχι απλά είναι σωστά αλλά είναι ολόσωστα, σε όλες σου τις αιτιάσεις και σε όλα όσα αναφέρεις περί στρατιωτικών - εγώ το θέτω σε μια κοινωνική περισσότερο βάση.

Υ.Γ. Μη διασταυρωμένες από εμένα πληροφορίες, από δημόσια σχόλια ανθρώπων μέσα από παραγωγικές σχολές Αξιωματικών αναφέρουν ότι πλέον οι εκπαιδεύσεις δεν γίνονται όπως παλιά, με την ίδια ζέση, αυστηρότητα κ.λπ αυτός είναι ο λόγος που πολλοί βγαίνουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να έχουν κανένα παράστημα και ουσιαστική εκπαίδευση "γερή" στρατιωτικού προσανατολισμού. Γενικά η GEZ Z και Χ ή πώς λέγονται οι νέες γενιές, έχουν πολύ καλύτερες επιλογές από το ελληνικό κακό πλέον και αναχρονιστικό σύστητμα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα.

Υ.Γ.2 ΑΣΧΕΤΟ: Σε όλο το κόσμο μιλάνε για Drone και ότι πλέον κάθε στρατιώτης πρέπει να χειρίζεται drone εκτός από όπλο και ότι όλοι οι πόλεμοι γίνονται με drone MONO και οι δική μας στρατιωτική ηγεσία ακόμα είναι στη δεκαετία του 1980...τι να πεις.

Υπό αυτό το πρίσμα έχεις χίλια δίκια.

Για να μην μιλήσω για ευθύνες -που σε βάζουν να υπογράφεις να βγουν "άσκηση" σάράβαλα και αν γίνει κάτι εσύ θα φταις και αν δεν υπογράψεις πας στρατοδικείο.... ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ απλά μιλάω για κάτι άλλο.

Ο,ΤΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑ τα τελευταία 1-2 έτη ήταν λόγω το ότι δεν έχω κάποιου είδους "κοινωνικό" κύρος. ΤΕΛΟΣ.
Και λέω το απλό: Αν ημουν Αστυνόμος Β τώρα ή Λοχαγός θα σου λεγα τι γκόμενες θα τράβαγα. Μην σου πω θα είχα κάνει οικογένεια χρόνια πριν.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.379
Πόντοι
1.196
Ο,ΤΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑ τα τελευταία 1-2 έτη ήταν λόγω το ότι δεν έχω κάποιου είδους "κοινωνικό" κύρος. ΤΕΛΟΣ.
Και λέω το απλό: Αν ημουν Αστυνόμος Β τώρα ή Λοχαγός θα σου λεγα τι γκόμενες θα τράβαγα. Μην σου πω θα είχα κάνει οικογένεια χρόνια πριν.
Αδελφέ, μη φτιάχνεις μύθους με το μυαλό σου. Παπάρια κύρος έχουν οι λοχαγοί και οι αστυνόμοι Β, στην πείνα είναι εκτός αν είναι σε πόστο με μαύρα. Πολλές γκόμενες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές και ζητάνε και λεφτά και χρόνο να τους αφιερώνεις και ει δυνατόν και εμφάνιση. Εδώ στις corporate δουλειές (πολύ πιο καλοπληρωμένοι από αστυνόμους) και πέφτουν αβέρτα χυλόπιτες μετά τους πρώτους μήνες, γιατί μόλις η γκόμενα δει ότι π.χ. έχεις επαγγελματικά ταξίδια ή πρέπει occasionally να δουλέψεις και ΣΚ γιατί το X deliverable πιέζει και δε θα πάτε το διήμερο που υποσχέθηκες ξενερώνει.

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.981
Πόντοι
2.356

εχεις μεινει στους αξκους του 1990...

σε πληροφορω οτι στην ευελπιδων φετος μπηκαν 70 ατομα απο τους 200 που προβλεποταν. και οτι απο αυτους οι μισοι θα τα παρατησουν στην δεκαετια γιατι παιρνουν μισθους εποπ χωρις δωρα και καθονται και 3-4 ωρες παραπανω τη μερα στο γραφειο για το "κυρος" ενω ο επαγγελματιας οπλιτης με απολυτηριο λυκειου σχολαει στις 2μιση και στα @@ του...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Όλοι στο Δημόσιο θέλετε να μπείτε, τύποι μου! 10 τόσες σελίδες ασχολιόμαστε αν θα παραιτηθεί κάποιος που, λέει ότι θέλει να παραιτηθεί και όλο δεν παραιτείται. Όποιος θέλει να φύγει, φεύγει, τόσο απλά, και τα γράφει στα παπάρια του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
Αδελφέ, μη φτιάχνεις μύθους με το μυαλό σου. Παπάρια κύρος έχουν οι λοχαγοί και οι αστυνόμοι Β, στην πείνα είναι εκτός αν είναι σε πόστο με μαύρα. Πολλές γκόμενες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές και ζητάνε και λεφτά και χρόνο να τους αφιερώνεις και ει δυνατόν και εμφάνιση. Εδώ στις corporate δουλειές (πολύ πιο καλοπληρωμένοι από αστυνόμους) και πέφτουν αβέρτα χυλόπιτες μετά τους πρώτους μήνες, γιατί μόλις η γκόμενα δει ότι π.χ. έχεις επαγγελματικά ταξίδια ή πρέπει occasionally να δουλέψεις και ΣΚ γιατί το X deliverable πιέζει και δε θα πάτε το διήμερο που υποσχέθηκες ξενερώνει.
Ανάγνωση φαίνεται ότι γνωρίζεις. Κανένας δεν αμφισβητεί αυτά που γράφεις. Είναι ολόσωστα. Όμως διάβασε προσεκτικά ξανά και ξανά τι γράφω. Ξαναλέω: Στις γκόμενες έχεις πολύ εύκολη "πρόσβαση" αν είσαι σε τέτοια δουλειά από το να δουλευεις πχ κάπου στον ιδιωτικό χαμηλόβαθμος υπάλληλος ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ για παράδειγμα. Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας γράφω; Έλεος!

Κατευθείαν αρχίζετε ορισμένοι για κορπορέιτ και τέτοια. Σε προσωπικό επίπεδο όσους ξέρω με τους βαθμούς που σου είπα είναι άρχοντες. Στην Ελλάδα ζούμε. Είμαστε μικρή χώρα.
Κανένα μύθο δεν έχω στο μυαλό μου. Μόνο την αλήθεια σου γράφω.
Αν δηλαδή "ταλαιπωρούνται¨αυτοί στα γκομενικά εγώ είμαι τελειωμένος καθώς ούτε εργασία με κύρος κάνω ούτε τίποτα τέτοιο.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ οι γκόμενες φυσικά θα κοιτάξουν τον φραγκάτο κλπ αλλά και στρατιωτικοί αστυνομικοί είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους. Βγες έξω και ρώτα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.379
Πόντοι
1.196
Ανάγνωση φαίνεται ότι γνωρίζεις. Κανένας δεν αμφισβητεί αυτά που γράφεις. Είναι ολόσωστα. Όμως διάβασε προσεκτικά ξανά και ξανά τι γράφω. Ξαναλέω: Στις γκόμενες έχεις πολύ εύκολη "πρόσβαση" αν είσαι σε τέτοια δουλειά από το να δουλευεις πχ κάπου στον ιδιωτικό χαμηλόβαθμος υπάλληλος ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ για παράδειγμα. Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας γράφω; Έλεος!

Κατευθείαν αρχίζετε ορισμένοι για κορπορέιτ και τέτοια. Σε προσωπικό επίπεδο όσους ξέρω με τους βαθμούς που σου είπα είναι άρχοντες. Στην Ελλάδα ζούμε. Είμαστε μικρή χώρα.
Κανένα μύθο δεν έχω στο μυαλό μου. Μόνο την αλήθεια σου γράφω.
Αν δηλαδή "ταλαιπωρούνται¨αυτοί στα γκομενικά εγώ είμαι τελειωμένος καθώς ούτε εργασία με κύρος κάνω ούτε τίποτα τέτοιο.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ οι γκόμενες φυσικά θα κοιτάξουν τον φραγκάτο κλπ αλλά και στρατιωτικοί αστυνομικοί είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους. Βγες έξω και ρώτα.
OK bro, έχω άλλες παραστάσεις. Δε ξέρω γκόμενες που να ονειρεύονται σχέσεις με λοχαγούς και αστυνόμους. Ίσως επειδή οι πιο πολλές που ξέρω βγάζουν περισσότερα από το μέσο ένστολο και οι γυναίκες δε θέλουν κάποιον που θα τον σπονσοράρουν εκείνες. Πιο πιτσιρικάς ήξερα κάποιες γκόμενες που γούσταραν ένστολους για σεξ γιατί η στολή βγάζει authority, αλλά στις ηλικίες 20-30, όχι >30.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
OK, bro, έχω άλλες παραστάσεις. Δε ξέρω γκόμενες που να ονειρεύονται σχέσεις με λοχαγούς και αστυνόμους. Ίσως επειδή οι πιο πολλές που ξέρω βγάζουν περισσότερα από το μέσο ένστολο και οι γυναίκες δε θέλουν κάποιον που θα τον σπονσοράρουν εκείνες. Πιο πιτσιρικάς ήξερα κάποιες γκόμενες που γούσταραν ένστολους για σεξ γιατί η στολή βγάζει authority, αλλά στις ηλικίες 20-30, όχι >30.
Ακριβώς αυτό. Εσύ προφανώς γνωρίζεις κάποιες που βγάζουν πιο πολλά από ένστολους - εκεί και αν δεν μπορώ να κοιτάξω καν. Χαχα.
Οι ένστολοι δεν χρειαζεται να κοιτάξουν και μεγαλύτερες των 30 να σου πω την αλήθεια. Βρίσκουν και πολύ μικρότερες και περνάνε ζάχαρη. Οι άνω των σαράντα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι μια τραγωδία. Για άνω των σαράντα δεν μιλάμε καν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Ένας φίλος που δουλεύει σε τράπεζα μου λέει πως οι μισές συναδέλφισσες του είναι παντρεμένες με ένστολους. Άνδρες συνάδελφοι είναι πολλοί ανύπαντροι και δεν τους κοιτάει καμία, παρότι οι γυναίκες είναι περισσότερες στις τράπεζες. Κάποιοι ζούνε σαν τον Χορν στο Μια ζωή την έχουμε, μεροδούλι-μεροφάι, από το υπόγειο στο ταμείο και από το ταμείο στο υπόγειο.
Βγάλτε συμπεράσματα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.509
Πόντοι
206
Ημαρτον με τις δικαιολογιες, αν ημουν ποδοσφαιριστης η Λοχαγος τωρα θα ειχα οικογενεια.
Αφου σου αρεσουν οι γυναικες με αρχιδια. Τι σπιτι να ανοιξεις με τραβελο
Του subzero του φταιει οτι δεν εχει κυκλους και δεν εχει γκομενα, ολο κατι αλλο θα φταιει

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό πρέπει να κάνει κάποιος 2 δουλειές για να βγει πέρα, ξέρω αστυνομικό, που στα ρεπό και απόγευματα ασχολείται με οικοδομή αλλιώς δεν βγαίνει, τη να κάνει ο άνθρωπος..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
Ημαρτον με τις δικαιολογιες, αν ημουν ποδοσφαιριστης η Λοχαγος τωρα θα ειχα οικογενεια.
Αφου σου αρεσουν οι γυναικες με αρχιδια. Τι σπιτι να ανοιξεις με τραβελο
Του subzero του φταιει οτι δεν εχει κυκλους και δεν εχει γκομενα, ολο κατι αλλο θα φταιει
Άλλο το βίτσιο και άλλο αυτό που μας αρέσει. Αν με έχεις παρακολουθήσει σωστά μιας και αναφέρεις για τα τραβέλια θα με καταλάβαινες. Μην εξάγεις συμπεράσματα έτσι απλά. Στα τρανς φτάσαμε γιατί πλέον οι γυναίκες ιερόδουλες είνια απλά άθλιες αδερφέ μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom