Νέα

Παράγκα Κόκκαλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntavas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παλι στημενο πρωταθλημα στο Πειραια και ακομα δεν εχει αρχισει καλα καλα η στημενη λιγκα του κοκκαλη

dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γιατι περιμενες κατι το διαφορετικο φετος???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δυστηχώς έχει πέσει τόσο χαμηλά η ποιότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που και παράγκα Κόκκαλη να μην υπάρχει ο μονόφθαλμος ΟΣΦΠ βασιλεύει ανάμεσα στους υπόλοιπους στραβούς!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Βαζελακια εχετε ανοιξει 150000 thread φαινεται ποναει πολυ η πουτσα...Δεν κοιτατε τα χαλια σας μιλατε για παραγκες και παπαριες.Ολο οι αλλοι σας φταινε.Απο οτι φαινεται ο Σωφερ εχει πετυχει τον στοχο του Ξερει οτι η ομαδα σας ειναι μπουρδελο και σας στρεφει την προσοχη αλλου για να μην τον Λιτσαρετε εστι συνεχιστε..Ανοιχτε και αλλα thread δειχτε ποσο ποναει το καβλι του θρυλου.Εσεις που λεγατε οτι εχετε τα περισσοτερα πρωταθληματα στο πινγκ πονγκ  στιβο σκακι επιτραπεζια τι εγινε τωρα γιατι ασχολειστε με το ποδοσφαιρο...Εισαστε καμενοι κοτες

nikolaoy

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και κλαααμααααα τα βαζελακια μαζι με τα αεκακια...ολο οι αλλοι σας φταινε ανυπαρκτοι ε ανυπαρκτοι...κλαψε τε....

dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και κλαααμααααα τα βαζελακια μαζι με τα αεκακια...ο λο οι αλλοι σας φταινε ανυπαρκτοι ε ανυπαρκτοι. ..κλαψε τε....

μεγαλε αν εσυ εισαι οκ με την ομαδα σου ,τοτε μαλλον εσυ εισαι για κλαματα

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο.
Γαύρος είμαι αλλά έχω σιχαθεί τα πάντα. Αν δεν ενισχυθούν οι μεγάλες ομάδες τουλάχιστον, δε πρόκειται να γίνει καλό πρωτάθλημα και ούτε να πάμε καλά στην Ευρώπη.
Απ? ότι φαίνεται Κόκκαλης Βαρδινογιάννης πάνε πακέτο. Τα έχουν βρει σε όλα. Βάζει ο ένας δε βάζει ο άλλος. ¨Συμφωνίες κυρίων¨

Όλοι κοιτάνε να βγάλουν και βάζουν εμάς να τρωγόμαστε. Το παιχνίδι είναι στα χέρια μας. Να μη ξαναπάρει κανένας διαρκείας και να μη ξαναπατήσει κανείς σε αγώνα. Τι θα κάνουν?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως, παλιά που ο Κόκκαλης είχε δείξει το σπίτι στου στο Prive, μόνο παράγκα δεν ήτανε!

:) :) :)

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
transmedia  εχεις  δικιο να  καυχιεσαι για την ομαδα σου ( ο καθενας το ιδιο θα εκανε), αλλα ρε φιλε σορρυ κιολας στο ειχα ξαναπει σε αλλο θρεντ...μιλας πολυ προκλητικα( γνωμη μου) και απευθυνεσαι σε ατομο που ναι μεν ανοιξε  το θρεντ αλλα δε σε εβρισε..το κανεις συνεχεια  και δεν ειναι ωραιο...υ.γ  αν και δε θα με λαβετε υπ οψιν  δε τη κοβετε αυτη την ιστορια  μη πω τιποτε αλλο με τις ομαδες εδω μεσα?  αν και αθελα σας τις βαζετε στο μονο σαιτ που τους ταιριαζει  ....μπουρδελα....χεχε

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
transmedia  εχεις  δικιο να  καυχιεσαι για την ομαδα σου ( ο καθενας το ιδιο θα εκανε), αλλα ρε φιλε σορρυ κιολας στο ειχα ξαναπει σε αλλο θρεντ...μιλας πολυ προκλητικα( γνωμη μου) και απευθυνεσαι σε ατομο που ναι μεν ανοιξε  το θρεντ αλλα δε σε εβρισε..το κανεις συνεχεια  και δεν ειναι ωραιο...υ.γ  αν και δε θα με λαβετε υπ οψιν  δε τη κοβετε αυτη την ιστορια  μη πω τιποτε αλλο με τις ομαδες εδω μεσα?  αν και αθελα σας τις βαζετε στο μονο σαιτ που τους ταιριαζει  ....μπουρδελα....χεχε

Δεν καυχιεμαι καθολου για την ομαδα μου και δεν γουσταρω αυτο που γινεται συνεχεια απο μερικους βαζελους εχουν ανοιξει 150000 thread και λενε συνεχεια τις ιδιες και τι ιδιες παπαριες :jerking: :jerking:Το εαν βριζω που πολυ το γουσταρουν ειναι γιατι μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια ελεος πια μαγκες κοφτε το

OP
OP
N

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καυχιεμαι καθολου για την ομαδα μου και δεν γουσταρω αυτο που γινεται συνεχεια απο μερικους βαζελους εχουν ανοιξει 150000 thread και λενε συνεχεια τις ιδιες και τι ιδιες παπαριες :jerking: :jerking:Το εαν βριζω που πολυ το γουσταρουν ειναι γιατι μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια ελεος πια μαγκες κοφτε το
απο τα λιγα thread που εχω εως τωρα διαβασει , συμπερανα οτι ο transmedia ειναι ο μοναδικος δικηγορος της παραγκας του κοκκαλη
Ενας εμεινε, οκευ, Trancemedia γραψε 100 φορες τη προταση ..
Ο ολυμπιακος εχει παρει 34 δικαια πρωταθληματα...ετσι μπορεις να το πιστεψεις ακομα και εσυ , ο τελευταιος των μοικανων

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Eαν αυτο ειναι δικαιολογια για να καλυψετε τα χαλια σας τοτε να σας κανω την χαρη ναι ο Ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα αδικα.Ο βαζελος εχει κορυφαια ομαδα με πανακριβους παιχτες και που τα συμβολαια τους θα τα ζηλευαν ακομα και αυτοι της Chelsea με γηπεδο καινουργιο με προπονητη γατα και με ευρωπαικες πορειες αν και δυστηχως λογο κοκκαλη δεν καταφερνει να παιρνει τα κυπελλα λαδωνει ο σωκρατης μεχρι και τους ευρωπαιους διαιτητες...μαγκες τα παραδεχομαι ολα

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
τι στημένα ρε μαλακες?διαβαζω τι μαλακιες γραφεται κ τα παιρνω στο κρανιο!  αντε στο διαολο πια

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ε τότε επειδή φαντάζομαι ότι η λύση δεν σου πέρασε από το μυαλό, να την εισάγω εγώ στη ζωή σου : μην τα διαβάζεις.

ʼντε για να μην σου πω ποιον θα πάρει ο διάολος, που θα πεις και τον οποιοδήποτε μαλάκα, νούμερο

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Ε τότε επειδή φαντάζομαι ότι η λύση δεν σου πέρασε από το μυαλό, να την εισάγω εγώ στη ζωή σου : μην τα διαβάζεις.

ʼντε για να μην σου πω ποιον θα πάρει ο διάολος, που θα πεις και τον οποιοδήποτε μαλάκα, νούμερο

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1

σοπα ρε φιλε που σε θηξαμε κιολας!αν τα παιρνεις ολα τις μετροιτης σωθηκες

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
ʼλλο να λες οι βάζελοι είναι μαλάκες ή οι γαύροι τον παίρνουνε και άλλο να λες ρε μαλάκες τι γράφετε.

Αν τα έπαιρνα όλα τοις μετρητοίς δεν θα είχα αυτή τη βαθιά σχέση φιλίας με τον TranceMedia... έτσι δεν είναι τζουτζούκο μου???  :cool2:

OP
OP
N

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι στημένα ρε μαλακες?διαβαζω τι μαλακιες γραφεται κ τα παιρνω στο κρανιο!  αντε στο διαολο πια

αει στην παραγκα εσυ,
Μαλακιες κανω που σπουδαζω, επρεπε να γινω κορακι και να με πληρωνει ο θειος Κοκκαλης
Λαθος Σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος

12qw369

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ολα ο κοκκαλης?
  ολα? εσεις δεν εχετε χαλια ατελειωτα,δεν πουλατε παικτες εδω κ χρονια?δεν φωναζετε <παυλο θεε,παρε την παε>?
  δεν τα σπατε στην παιανια?
  ερχεστε καραισκακη,προηγειστε 1-0  κ τρωτε 3!! φταιει ο κοκκαλης?
  ασε δεν μιλαω στο πρωτο γυρο,0-2...χαλαρα.

αφηστε ρε παιδια,αντε στο περιπτερο για χαρτομαντυλα.πολλα κλαματα.
  το ειχε πει κ ο ιωαννιδης,,,<  κανεις δεω αγαπαει τον βιαστη του>
  περαστικα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom