Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλαρακι, τι μου θυμισες τωρα......το Chapeau ειναι θεσμος στην Πραγα. Υπαρχει απο τα πετρινα χρονια

Και πολυ μαστουρα, αλλα αν θελεις να πηδηξεις τσαμπα και εχεις κεφι, κατι θα βρεις μισομεθυσμενο και μαστουρομενο  :2funny: :2funny:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Χεχεχε....εχουν στεναξει αυτες οι τουαλετες, και κατι στενακια εκει γυρω, στην παλια πολη..... :grin: :grin: :grin:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
αυτα τα μερη ειναι που συχναζουν τουριστες η και ντοπιες υπαρξεις ??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• Chapeau Rouge.JPG
    Chapeau Rouge.JPG
    159,6 KB · Εμφανίσεις: 52

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Nτοπιες.....και συνηθως οχι επαγγελματιες. Πρεπει να τις ριξεις για να τις πηδηξεις

Επισης, τα 300 δεν θα σου φτασουν ουτε για μυρωδια αν πας για sex tourism

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
300+400 ειπαμε ...θα εχω και καρτες ...αλλα συναλλαγμα απο που ??

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
ATM Θα βαζεις την καροτυλα σου και θα βγαζεις κορωνες......νομιζω χρεωνουν 1-2ε προμηθεια ανα συναλλαγη

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
θενκς ....300+400 εννοουσα θα ξοδεψω εχω και καρτες θα ειμαι οκ ...δλδ να κανω λιγο συνναλαγμα απο εδω και να παιρνω απο ατμ ?δεν εχω πιστωτικες μονο electron visa ....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Nτοπιες.....και συνηθως οχι επαγγελματιες. Πρεπει να τις ριξεις για να τις πηδηξεις

Επισης, τα 300 δεν θα σου φτασουν ουτε για μυρωδια αν πας για sex tourism
και τι απαιτειται συντροφε για να τις πηδηξεις?θεωρω οχι μονο το καμακι...τι λες?πες που εχεις πειρα γιατι απο πρωην ανατολικο μπλοκ δεν ξερω ουτε εχω καθολου εμπειρια.περιμενω αναλιτικα εμπειριες συμβουλες πληροφοριες και θα διαβασω και το φορουμ αυτο.με ενδιαφερουν οι ντοπιες που λες.οι ελευθερας βοσκης οι κανονικες οπως θες πες το.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οι μη επαγγελματιες με ενδιοαφερουν περισσοτερο.εννοειται και σε επαγγελματιες θεες  9αρια και 10αρια δεν λεω οχι το αντιθετο μαλιστα...απλως θελω και τις μη επαγγελματιες ντοπιες...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
τελικα θα ειναι κανεις αλλος 8-13 Αυγ πραγα ??

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Mια χαρα δουλευει η electron visa στα ΑΤΜ.

Σε γενικες γραμμες απεφυγε τα erotic clubs και επικεντρωσου στα Privats
Ο,τι χρειαστεις θα το βρεις στο

Για τις κοπελες θα χρειαστεις ο,τι χρειαζεσαι για να ριξεις μια οποιαδηποτε γκομενα. Καμακι λοιπον. Οι τσεχες ειναι πιο κυριλε απο τις Ελληνιδες σε αυτα τα θεματα, οποτε αν η τυπισα σε γουσταρει θα σου το δειξει. 

Εχε υποψιν σου οτι η Τσεχια αν και ηταν στο Ανατολικο μπλοκ ποτε δεν πεινασε, οποτε δεν θα δεις καταστασεις οπως Ρουμανια, Λευκορωσια κτλ. 9/10 τα λεφτα δεν θα τις εντυπωσιασουν, εκτος και αν εχεις ΠΟΛΛΑ λεφτα, οποτε μην παιξεις αυτο το χαρτι.....

Βγες, πηγαινε στα μπαρακια, περασε καλα, κανε το κομματι σου και αν κατσει κατι θα κατσει

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
θενκς και παλι ...μονο για την εμπειρια θα παω στα γνωστα μεγαλα κλαμπς στυλ κ5 κλπ .... αλλα σιγουρα και τα πριβε θα τα τιμησω ....αραγε το Mapy ειναι ενημερωμενο η λεει αλλα ντ αλλων ? κανενα καλο καζινο παιζει ??? για φαγητο τι να επιλεξω .??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μια και θα περασεις απο τα μεγαλα, τσιμπα και ενα που δεν το εχουν στο Μαπι. Ειναι σαν το Κ5 αλλα προσεξε γιατι θα σε μαδησουν και θα παραπονιεσαι μετα!!

Δουλευει και μια πρωην σιτιτουριστρια που σταματησε τον τουρισμο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Παίδες εγώ θα είμαι 9 - 13 Πράγα. Ήδη κάποιοι γνώστες μου είπαν κάποια πράγματα. Οι διαφορές sex club και private ποιές είναι χοντρικά; Εγώ ψάχνω κάτι καλό και οικονομικό. Τι από τα 2 ενδείκνυται; Με ψιλοτρόμαξαν κάτι μηνύματα ότι θα μας τα μασήσουνε και ότι δεν τη βγάζεις καθαρή ούτε με 300. Εγώ για να γαμήσω 2 βράδια με κανένα 100άρικο έκαστο πού πρέπει να πάω; Να γαμήσω πριν φύγω; :cheesy:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εγώ για να γαμήσω 2 βράδια με κανένα 100άρικο έκαστο πού πρέπει να πάω;
Τα κλαμπ ειναι ακριβα, φιλε μου. Σε κaποιο privat ΚΑΙ ΜΟΝΟ με αυτα τα λεφτα.......μπες στο site που ειπα και κανε το homework σου. Οι φωτο ειναι ακριβεις σε ποσοστο 80%

αραγε το Mapy ειναι ενημερωμενο η λεει αλλα ντ αλλων ?
Oι χαρτες σου λενε την διευθυνση στο περιπου.....θα παρεις τηλ και θα σου πουν την ακριβη διευθυνση.

για φαγητο τι να επιλεξω .??
Παραδοσιακο τσεχικο φαγητο και καλη μπυρα θα βρεις sto Novomestky Pivovar στο κεντρο στην οδο Vodickova. καλο φαγητο και τιμες νορμαλ (οχι τουριστικες). Ζητα ψητο χοιρινο με ξυνολαχανο και dumplings (Vepro-knedlo-Zelo) (το εθνικο τους φαγητο) επισης ψητη παποια με κοκκινο λαχανο και dumplings πατατας (Pecena Kachna) Eπισης κανουν φοβερα Σνιτσελ μεγεθους πλατειας
Επισης φτιαχνει τη δικη του μπυρα η οποια γαμει.....

Απεφυγε να φας στην παλια πολη. Ψαξε εστιατορια στην περιφερια. Το Pivovar ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Επισης αν σου αρεσει θα βρεις πολυ καλο κινεζικο στην Πραγα. Αν θες στειλε μου ΠΜ να σου πω λεπτομεριες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Τσεχία δεν παίζει πλέον.Εχει ξοφλήσει.Ημουν πρόσφατα εκεί.το βιοτικό επίπεδο στην Πράγα είναι πάνω από αυτό της Αθήνας και κοντά σε αυτό των γερμανικών πόλεων.Η πιθανότητα να γαμήσεις Πράγα είναι όση και η πιθανότητα να γαμήσεις στο Βερολίνο.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εννοεις να γαμησεις με λαφτα, εντυπωσιαζοντας τη γκομενα με τα λεφτα σου......Οντως, αυτο δεν παιζει πια. Απο τη δικη μου εμπειρια (1993-1999) οταν εμενα εκει, σχεδον ποτε δεν επαιζε, πλην απο συγκεκριμενους κυκλους.

Ωστοσο αν κανεις καμακι κατι μπορει να παιξει. Οι Τσεχες ειναι πιο δεκτικες στο φλερτ απο τις ελληνιδες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για καλο και φθηνο σχετικα Ιταλικο φαγητο στην παλια πολη Ambiente pasta freska Επισεις στο La Bodeguita Del Medio εχει καλο φαγητο (κουβανεζικο) και εχει και χαβαλε το βραδυ. Αν θελετε θεαμα το Κ5 εχει εστιατοριο για να κανετε ματι  :2funny:

Ειναι διπλα απο την κεντρικη πλατεια κατω απο το ξενοδοχειο Ventana.

Να πηδηξεις με καμακι δυσκολο, εκτος αν εχεις κονε και εισαι διασυνδεμενος. Οσοι πατε για φθηνο σεξοτουρισμο εχετε χασει απο χερι. Αυτα τα εχουμε πει και παλια! Πιο φθηνα στην Αθηνα  ;)

Συνημμένα

• Ambiente.JPG
    Ambiente.JPG
    189,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • La Bodeguita Del Medio.JPG
    La Bodeguita Del Medio.JPG
    214,4 KB · Εμφανίσεις: 52

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom