Αυτη τη στιγμη γράφω απο Πραγα στο μπαρ του diplomat εκλεισα μεσω ιντερνετ με 30 € τη βραδια περιπου ειναι 4 * αλλα λιγο μακρια απο τη παλια πολη και τα ρεστα αλλα αξιοπρεπεστατο. ΜΑΚΡΙΑ απο το Denisa που ισχυριζεται οτι ειναι 4 * αλλα δεν ειναι ουτε 2!!! και ειναι και μακρια απο τη πολη. Το Κ5 τωρα που το τιμησα το προηγουμενο Σαββατο δεν ειναι ουτε τιποτα wow ουτε ιδιαιτερα φθηνο.. ΑΛΛΑ! ειναι κατι διαφορετικο. Ενα πολυ πολυ οργανωμενο στουντιο βρηκα τον Ελληνα που δουλευει εκει και με εκανε να νοιωσω πολυ ανετα (δεν τον λενε Στελιο - δεν θυμαμαι το ονομα του) Πολυ ωραιος χωρος καθαροτατος οχι με τα τρομερα μουνια 7αρια με 8αρια ισως και κανα δυο 10αρια. Πολυ οργανωση! Νοικοκυρεμενη επιχειρηση. κατω απο τα τραπεζια εχουν συρομενες οθονες αφης οπου μπορεις να δεις ποια κοριτσια ειναι διαθεσιμα τη συγκεκριμενη μερα τιμες τα παντα!! Για μενα ειναι ενας συνδιασμος Στριπ - Στουντιο η κατι τετοιο. Εκει μεσα χαλασα για μια ωρα και κατι ποτα γυρω στα 200€ να ξερετε οτι τα ποτα για τις κοπελες δεν χρωνονται παραπανω οπως στα δικα μας στριπ και ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ποτα!
Οσο για την Πραγα σαν πολη. Ειχα την τυχη να εχω μια πολυ καλη συνοδο (οχι επαγγελματια) η οποια ηξερε την γλωσσα αλλα λιγα πραγματα απο την Πολη και ετσι με ξεναγησε ρωτωντας!!! Ειχε και αυτο τη χαρη του.. Φεφυρα του Καρολου τα ξερετε.. Μια Ξεκωλιαρα εκει οπου επαιζε κιθαρα μου πουλησε το cd της για 300 κορωνες περιπου 12€ και ηταν ΑΔΕΙΟ!!!!
Δεν κλαιω τα λεφτα αλλα ηθελα πολυ να παρω μαζι μου τη μουσικη της....
Αν σας αρεσει ο τζογος επισκεφτειτε ενα απο τα δεκαδες καζινο. Ειναι σαν τις δικες μας Λεσχες Εγω κερδισα περιπου 5000 κορωνες
Για φαγητο πηγα σε ενα εστιατοριο κοντα στο διασημο ρολοι δεν συγκρατησα ονομα οπου με γδαρανε λιγο (περιπου 1200 κορωνες) για 2 ατομα το φαγητο ομως ηταν καλο.
Επισης επισκεφτηκα μια υπογεια pub στη παλια πολη αμεσως μετα τη γεφυρα του Καρολου (legend) οπου ηπια μπυρες με Αγγλους και γενικα γελασα πολυ. Η μερα εκλεισε με τι αλλο? Jazz!!! Jazz Dock το ονομα του μαγαζιου οπου επαιζε μια μπαντα με νεα παιδια και τη συμμετοχη μιας Νοτιο Αφρικανης ΘΕΑΣ!! Αγορασα το δισκο τους αυτη τη φορα δεν ηταν αδειο....
Ο χωρος απλα υπεροχος με ωραιο φωτισμο αλλα να πατε σχετικα νωρις η καντε κρατηση αν θελετε να βρειτε τραπεζι.
Συνοπτικα η Πραγα θα μου αφησει μια γλυκια αναμνηση.. Σιγουρα θα την ξανα τιμησω αν και δεν ειμαι φαν της Κεντρικης Ευρωπης. Ειναι μια γραφικη οαση κατι διαφορετικο κατι μαγικο. Θα την προτεινα ανεπιφυλακτα οχι μονο για τον σεξοτουρισμο. Εξαλλου δεν μπορω να φερω αποψη καθως ειχα παρεα και μαλιστα για μενα δεν 8α μπορουσε να ειναι καλυτερη ρωτηστε αλλους που εχουν εκοικοιωθει περισοττερο. Η εντυπωση που μου εμεινε εμενα ειναι οτι πρεπει να ξερετε τι παιζει για να αποφυγετε τις φολες και για μην πληρωσετε ενα σκασμο λεφτα γιατι αυτο μπορειτε ανετα να το κανετε και στην Ελλαδα..
Οι Τσεχοι σαν λαος ειναι ευγενικοι σε γενικες γραμμες αλλα δεν λειπουν τα λαμογια....
Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους γραφουν σε αυτο το φορουμ και μπορουμε να παρουμε μια ιδεα πριν ερθουμε σε αυτη τη πολη και κυριως το Νεαρχο. Αν και η αποψη μου ειναι οτι η Πραγα δεν περιγραφεται με λογια γιατι ο καθενας βιωνει διαφορετικα μια εμπειρια.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στα Ταξι και στο πορτοφολι σας!!!!!
τελικα τη εγινε αδερφε πηγες πραγα? που εμεινες? κοριτσια υπηρεσιες εντυπωσεις τιμες?