NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
χαχαχαχα πως με τρελένεις έτσι. Τι κώνε είναι αυτά ρε θηρίο που βγαίνεις μαζί τους για καφέ????Κάτσε να σου γράψω πριν την πέσω για ύπνο..
Γέλασα όταν σε διάβασα, γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν με μια από αυτές που ανέφερες και τις φίλες της έξω.
Για τη Lucie εχω ακούσει,έχω δει και φωτογραφίες, απλά μένω καρλοβο ναμέστι και βαριέμαι να τραβηχτω μέχρι το 69
Για τις τρεις που ανέφερες ο κοινός παρονομαστής είναι η καλή εμφάνιση,αλλά το κυριότερο η καλή συμπεριφορά και η σταθερή απόδοση,πράγμα δύσκολο.
Έχεις μάθει να ξεχωρίζεις εξω ,αλλά και στο πληρωμένο ποιες είναι Τσέχες;
Από τις Λεονα,Άνετα και Πάολα,μόνο η μια είναι Τσέχα (και δεν εννοώ ότι οι άλλες δύο είναι Σλοβάκες).
Την Λεονα την είχα πάρει σαν Πέτρα στο Mazlive Studentky.
Επίσης μια από τις τρεις,τον Αύγουστο θα είναι διακοπές σε ελληνικό νησί.
Αυτό με τα 4 χιλιάρικα,έπαθες και έμαθες,έχουν συμβεί σε όλους.
Να αποφεύγεις κάτι adultprague και αντίστοιχα site.
Μόνο από γραφεία που θα σε μάθουν και θα τους μάθεις,αλλά θα σου πρότεινα αρχικά να παραμείνεις στα Privat.
Είχε κατά καιρούς και καλές ανεξάρτητες,π.χ.Κλάρκα στη Stepanska,που ήταν απίστευτης εμφάνισης γκόμενα.
Στη θέση σου θα έβλεπα τα ρόστερ των Privat.
Αν κάποια με ενδιέφερε θα έγραφα το όνομά της στο tapky.info να διαβάσω κριτικές.
Πάντως είσαι σε καλό δρόμο,ανακάλυψες ήδη 3 από τα καλύτερα κορίτσια της πόλης..ε
Απο τις 3 η αγαπημένη μου είναι με τεράστια διαφορά η Ανέτα. Έχω πάει 3 φορές μαζί της, την πρώτη έκανα το λάθος να πάρω απλό πρόγραμμα μισή ώρα και ενώ τέλιωσα κανονικά δεν μου έπευτε με τίποτα. Ήθελα και άλλο αλλά προφανός ήταν booked. Μετά μόνο full έπερνα. Εγώ την είχα ρωτήσει από που είναι γιατί μιλάει πολύ καλά αγγλικά για τσέχα αλλά μου είπε ότι έιναι οντος τσέχα. Επίσις ότι είναι 23. Πιστεύω την ηλικία της αλλά δεν νομίζω ότι είναι τσέχα. Ρωσσιδάκι το κάνω και ένας απο τους λόγους πέρα απο την εμφάνηση και τα αγγλικά είναι ότι ανέκαθεν τα καλύτερα σεξ μόνο με ρωσίδες. Παντώς την αγαπάω Full <3 <3
Την Λεώνα την έχω πάρει καμία 10αρία φορές γιατί ήταν η πρώτη που ήταν ελεύθερη και συνήθως γίνετε πιο έυκολα booked. Επίσης αυτή είναι η τσέχα πιστεύω. Και με αύτη νοιώθω ότι έχουμε καλή χημεία στο κρεβάτι αλλά δεν μιλάει αγγλικά οπώτε... :V
Paula μόνο 1 φορά και ήταν απλά μια καλή εμπηρία αλλά με εκπληκτική φατσούλα και σωματάρα. Αυτή πιστεύω θα έρθει διακοπές ελλάδα!
Το tapky.info το έμαθα 7-8 μέρες πριν έρθω έλλαδα οπώτε δεν το χρησιμοποίησα πολύ. Δεν ξαναπαίρνω ανεξάρτητες για πολύ καιρό αυτό είναι σίγουρο.