Αξιοι οι τσεχοι συναγωνιστες ,κανονικα ετσι πρεπει να ενεργουμε ολοι.
Τάσο αυτά στη θεωρία καλά είναι,αλλά στην πράξη...
Άσε που εγώ είμαι μικρό ψάρι μπροστά σε τύπους που τις κλείνουν μια-δυο μέρες στα λουτρά του Κάρλοβι Βάρι και τους ακουμπάνε κανά 3χίλιαρο.
Η αληθεια είναι ότι όποιος ασχολείται και είναι της πιάτσας,μπορει να βρει στα Privat αντιστοιχης ή ακόμη καλύτερης εμφάνισης από το κάθε Ρωσάκι.
Απλά εγώ δεν μένω πια εκεί και πέρα από πληροφορίες που μου δίνουν κάποιοι φίλοι και πουτάνες,έχω πέσει πολύ στο scouting.
Όταν έμενα Πράγα,δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστει καλη πουτάνα οπουδήποτε και να μην την πάρω μέσα στο πρώτο της εργασιακό διήμερο.
Αυτά δεν πρέπει να έχουν ξαναγραφτεί στο νήμα , χρησιμότατα πράματα.
"σπάστο τάληρα" για τα παράνομα ΑΤΜ.
Aς πούμε ότι εσύ έχεις ένα ψιλικατζίδικο,παπουτσάδικο,τυροπιτάδικο.
Έρχομαι εγώ και σου λέω,θα σου φάω λίγο από την πρόσοψη και θα σου βάλω αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.bohemia-apartments.com/wp-content/uploads/2017/07/ATM.jpg[/img[/URL]]
και θα σου δίνω μετρικό κάθε μηνα.
Στην χειρότερη το ATM έχει πειραγμένη πλακέτα,στην καλύτερη απλά κλέβει τον τουρίστα στην ισοτιμία.
Το θέμα είναι πως ένας τουρίστας π.χ.από την Κίνα,δεν έχει ιδέα πως μοιάζουν τα ΑΤΜ στην Τσεχία.Βλέπει να αναγράφεται ΑΤΜ,σκέφτεται ο.κ. θα τραβήξω λεφτά..
Επίσης οι Τσέχοι ξέρουν ότι το 99% των τουριστών που θα την φάει,δε θα το κυνηγήσει δικαστικά το θέμα..
Στην Πράγα το να πληρώνουμε με κάρτα σε μαγαζιά είναι απολύτως ασφαλές,ΑΤΜ που είναι έξω από τράπεζες(όχι τράπεζες του κώλου) είναι επίσης ασφαλή.
Τα διάσπαρτα όμως είναι scams..
Στην Πράγα δεν παίζει βαριά εγκληματικότητα,αλλά μεγάλη διαφθορά σε επίπεδο ταξί-δημοτικη αστυνομία-αστυνομία-δήμος.
Τους τουρίστες του γαμάνε ασάλιωτα,όπως και στα περισσότερα μέρη με τόσο βαρύ τουρισμο.