χατζηαβάτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα ρε παιδια αφου θα δωσετε 50 ευρω για να την γαμησετε ετσι κι αλλιως γιατι την καλοπιανετε πρωτα απο το ιντερνετ ;
καλα ρε παιδια αφου θα δωσετε 50 ευρω για να την γαμησετε ετσι κι αλλιως γιατι την καλοπιανετε πρωτα απο το ιντερνετ ;
κάτι δεν κατάλαβες καλά...εδώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι περισσότεροι...καλα ρε παιδια αφου θα δωσετε 50 ευρω για να την γαμησετε ετσι κι αλλιως γιατι την καλοπιανετε πρωτα απο το ιντερνετ ;
σωστά, μια παρέα είμαστεκάτι δεν κατάλαβες καλά...εδώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι περισσότεροι...
μωρακι καλωςηρθες,περασες καλα;Καλησπέρα παιδιά...λοιπόν Δευτέρα studio 55. πρωινή βάρδια και το υπόλοιπο πρόγραμμα όπως ήταν.
είναι δυνατόν να πας διακοπές, να ξυπνάς όποτε θες , να αράζεις στις παραλίες όλη μέρα , να πίνεις τον καφέ δίπλα στη θάλασσα και να μην περνάς καλά? εσυ?μωρακι καλωςηρθες,περασες καλα;
χαιρομαι, οπως σου ειπα καποτε εγω παντα περναω καλα γιατι προσαρμοζομαι και παιρνω το καλυτερο απο αυτα που μπορω,τωρα φευγω για βουδαπεστη μεθαυριο οποτε θα κανουμε λιγο καιρο ακομη να τα πουμε,εκτος αν θελεις να ερθεις μαζι μου.είναι δυνατόν να πας διακοπές, να ξυπνάς όποτε θες , να αράζεις στις παραλίες όλη μέρα , να πίνεις τον καφέ δίπλα στη θάλασσα και να μην περνάς καλά? εσυ?
μια χαρά. να πας γλυκέ μου να περάσεις καλά και εμείς οι υπόλοιποι 'back to life, back to reality'χαιρομαι, οπως σου ειπα καποτε εγω παντα περναω καλα γιατι προσαρμοζομαι και παιρνω το καλυτερο απο αυτα που μπορω,τωρα φευγω για βουδαπεστη μεθαυριο οποτε θα κανουμε λιγο καιρο ακομη να τα πουμε,εκτος αν θελεις να ερθεις μαζι μου.
μωρακι σ'ευχαριστω,πολλα φιλια,θα τα πουμε.μια χαρά. να πας γλυκέ μου να περάσεις καλά και εμείς οι υπόλοιποι 'back to life, back to reality'
φιλιά και να περάσεις τέλεια... :-* :-* :-* :-* :-* :-*μωρακι σ'ευχαριστω,πολλα φιλια,θα τα πουμε.
Γίνεται καποια εκπτωση στους γνωστούς?κάτι δεν κατάλαβες καλά...εδώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι περισσότεροι...
Στο στούντιο της Φραντζή 47 θα είμαι Τρίτη πρωινή βάρδια...10.00 με 17.00Καλημερα και απο εμενα Παολα, πρεπει να σου πω οτι απο τοτε που εχω διαβασει για σενα με εχεις στοιχειωσει!! Δυστυχως δεν εχω καταφερει να σε γνωρισω ακομα, περιμενω πως και πως αυτην την ημερα :-)
Εισαι απο τις λιγες κοπελες που εχουν καταφερει να γινουν μυθος, αυτο και μονο λεει πολλα!!!
Επειδη κοιταξα το προγραμμα του στουντιο της Φρατζη και δε γραφει ποτε θα εισαι, εχεις την καλωσυνη να μου πεις ποτε θα δουλευεις εκει?
Σ'ευχαριστω και ελπιζω να τα πουμε συντομα!
Δεν με έχεις βρεί γιατί ήμουν διακοπές...εγώ τι είπα και θες να επιβεβαιώσεις?Ελπίζω ΠΑΟΛΑ να είναι όπως τα λές …. Γιατί θα ανέβω σήμερα Αθήνα για μια δουλειά και θα έφευγα αύριο Κυριακή, αλλά άμα είσαι την Δευτέρα στο 55 θα μείνω για να σε επισκεφθώ..!!!
Βλέπεις μου είναι δύσκολο να ανεβαίνω Αθήνα και όποτε έχω έρθει δεν σε έχω βρει πουθενά…. :'(