Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Ναι είναι αν δεν έχεις πάει.πολλά παιδιά μπερδεύονται.Mια χαρά . Μη σου πω καλύτερα. Απλά είναι σε πολύ δυσπροσιτη περιοχή
Ναι είναι αν δεν έχεις πάει.πολλά παιδιά μπερδεύονται.Mια χαρά . Μη σου πω καλύτερα. Απλά είναι σε πολύ δυσπροσιτη περιοχή
πώ πω αυτή είναι περιγραφή..Έχει και το γκαραζ διπλα και καπου ψιλοντρεπομαι :< Παντως κατεβειτε με το τρένο Βικτώρια και εξω από τον Πανελλήνιο περνάει το 224. Ανεβαίνει την Ευελπίδων και σταματάει απ'έξω από το στούντιο. Βοηθάει και το 140 αλλά έχει αφετηρία ψηλά στην Ευελπίδων
;;όχι γλυκέ μου...μόνο στο χώρο μας...παολα ραντεβου εκτος του χωρου σου κλεινεις??
καλησπέρα στο αγόρι μου...Γεια σου ομορφη..
φυσικά σε θυμάμαι..φραντζή , δωμάτιο δίπλα στη κουζίνα, μεγάλο πρόγραμμα κτλ. κτλ. :-* :-* :-* :-*Γεια σου Πάολα με θυμάσαι? λέω να σε επισκεφτώ κάποια από τις επόμενες μέρες, πέρασες καλά στις διακοπές σου???
Μπράβο ρε Παολάκι :-*φυσικά σε θυμάμαι..φραντζή , δωμάτιο δίπλα στη κουζίνα, μεγάλο πρόγραμμα κτλ. κτλ. :-* :-* :-* :-*
CIVIL111 goodmorning...πως είσαι?καλημερα στο ομορφο μωρο...
κάπως έτσι...μπορω να καταλαβω τους ενδοιασμους και τους τυχον φοβους σου αλλα πιστευω οτι θα το ηθελαν πολλοι συναδελφοι!!δηλ μονη περιπτωση ειναι να σε βρουμε εκτος δουλειας και να σε καμακωσουμε ε?χαχαχα
καλημέρα καλημέρα... :-*καλημερα girl!
CIVIL111 goodmorning...πως είσαι?
έτσι κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες?ζεστη και μαλλον πρεπει να τα πουμε απο κοντα για να ριξουμε τις θερμοκρασιες....
έτσι κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες?
ωχ...πρέπει να προετοιμάσω τα νεφράκια μου...αφου θα κυλιστουμε στο πατωμα ......