Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Πάολα, αυτό που θέλω να επιβεβαιώσω είναι αν την Δευτέρα το πρωί θα δουλεύεις στο 55 ???

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πάολα, αυτό που θέλω να επιβεβαιώσω είναι αν την Δευτέρα το πρωί θα δουλεύεις στο 55 ???

Δε ξερω αν θα μπει αργοτερα η κοπελα να σου πει ή αν θα μπει στο προγραμμα στις βαρδιες στο σαητ, που λογικα θα μπει, αλλα ναι θα ειναι πρωινη στο 55.

Να μου τη φιλησεις  :grin:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Παολάκι καλησπερα και απο μενα... ελπιζω να περασες ομορφα, να ξεκουραστηκες και να μαυρισες... (θα το ελεγξω!!)
φιλια

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε παιδια αφου θα δωσετε 50 ευρω για να την γαμησετε ετσι κι αλλιως γιατι την καλοπιανετε πρωτα απο το ιντερνετ ;

Δεν ειναι θεμα καλοπιασματος αγαπητε.Η Παολα την αξια της την εχει κερδισει "με το σπαθι της" που λενε και δεν εχει καμμια αναγκη απο καλοπιασματα,δεν ειναι καμμια χαζογκομενα.Ειναι απλα η εκφραση της εκτιμησης και σεβασμου που νιωθουμε γι'αυτη την κοπελα,που σεβεται αυτο που κανει και παραμενει απλη,λογικη και προσγειωμενη.Ειναι εκφραση εκτιμησης και σεβασμου για μια κοπελα που μας εχει κερδισει ολους εδω μεσα,με τη φυσικοτητα,την απλοτητα και την ευθυτητα της και σε καμμια περιπτωση καλοπιασματα.Αν παρακολουθησεις απ'την αρχη το thread θα το διαπιστωσεις κι εσυ αυτο.
Παολα,καλωσηρθες κι απο μενα,αν και προσωπικα νομιζω οτι οι 10 μερες που ελειψες ειναι απελπιστικα λιγες για να ξεκουραστεις.Αν ηταν στο χερι μου,θα σου εδινα 2 μηνες τουλαχιστον,για να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις πληρως.Τι να καταλαβεις με 10 μερες; Ισα που αρχιζεις να χαλαρωνεις,γυρνας πισω στο μαγγανοπηγαδο...
Συναγωνιστες,ειστε να ζητησουμε απο τον boss της,να παρει η Παολα μας 2 μηνες αδεια να ξεκουραστει πληρως; Ειλικρινα νομιζω πως ειναι το καλυτερο δειγμα εμπρακτης εκτιμησης και σεβασμου προς αυτην,αντι για ευχες και λογια.Για σκεφτειτε με τι διαθεση θα γυρισει μετα απο 2 μηνες διακοπων και χαλαρωσης.Παολα,υπαρχει τροπος πρακτικα να γινει αυτο,αν το ζητησουμε πολλοι απο εδω μεσα;
Σκεφτειτε οτι οι περισσοτεροι απο μας θα παρουμε 10-15 μερες αδειας,ε το κοριτσι μας δεν δικαιουται να παρει τουλαχιστον,μινιμουμ 1 μηνα; Τι ξεκουραση να καταλαβει δηλαδη με 10 μερουλες; Με το που αρχιζεις να ηρεμεις και να χαλαρωνεις,αντε ξανα μανα πισω στη δουλεια...
Τι λετε για την προταση μου συναδελφοι; Δεν ειναι μια καλη προταση;Aς το ζητησουμε ολοι απο τον boss της !

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι θεμα καλοπιασματος αγαπητε.Η Παολα την αξια της την εχει κερδισει "με το σπαθι της" που λενε και δεν εχει καμμια αναγκη απο καλοπιασματα,δεν ειναι καμμια χαζογκομενα.Ειναι απλα η εκφραση της εκτιμησης και σεβασμου που νιωθουμε γι'αυτη την κοπελα,που σεβεται αυτο που κανει και παραμενει απλη,λογικη και προσγειωμενη.Ειναι εκφραση εκτιμησης και σεβασμου για μια κοπελα που μας εχει κερδισει ολους εδω μεσα,με τη φυσικοτητα,την απλοτητα και την ευθυτητα της και σε καμμια περιπτωση καλοπιασματα.Αν παρακολουθησεις απ'την αρχη το thread θα το διαπιστωσεις κι εσυ αυτο.
Παολα,καλωσηρθες κι απο μενα,αν και προσωπικα νομιζω οτι οι 10 μερες που ελειψες ειναι απελπιστικα λιγες για να ξεκουραστεις.Αν ηταν στο χερι μου,θα σου εδινα 2 μηνες τουλαχιστον,για να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις πληρως.Τι να καταλαβεις με 10 μερες; Ισα που αρχιζεις να χαλαρωνεις,γυρνας πισω στο μαγγανοπηγαδο...
Συναγωνιστες,ειστε να ζητησουμε απο τον boss της,να παρει η Παολα μας 2 μηνες αδεια να ξεκουραστει πληρως; Ειλικρινα νομιζω πως ειναι το καλυτερο δειγμα εμπρακτης εκτιμησης και σεβασμου προς αυτην,αντι για ευχες και λογια.Για σκεφτειτε με τι διαθεση θα γυρισει μετα απο 2 μηνες διακοπων και χαλαρωσης.Παολα,υπαρχει τροπος πρακτικα να γινει αυτο,αν το ζητησουμε πολλοι απο εδω μεσα;
Σκεφτειτε οτι οι περισσοτεροι απο μας θα παρουμε 10-15 μερες αδειας,ε το κοριτσι μας δεν δικαιουται να παρει τουλαχιστον,μινιμουμ 1 μηνα; Τι ξεκουραση να καταλαβει δηλαδη με 10 μερουλες; Με το που αρχιζεις να ηρεμεις και να χαλαρωνεις,αντε ξανα μανα πισω στη δουλεια...
Τι λετε για την προταση μου συναδελφοι; Δεν ειναι μια καλη προταση;Aς το ζητησουμε ολοι απο τον boss της !
συμφωνώ και επαυξάνω και για τον χατζηαβάτη (όνομα και πράμα) και για την άλλη πρόταση

ipfgo

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάολα, καλώς (ξανά)ήρθες.

Άλλη μία "ψήφος" καί από μένα γιά παράταση των διακοπών. (Κι ας μην με συμφέρει!!).

Βρε, κορίτσι μου, ήρθε η ώρα να γνωριστούμε, αλλά... εμείς πού δουλεύουμε οί κακομοίρηδες (?), άτυχοι (?) ....

Γιατί όλο πρωινά?

Καμιά... διπλοβάρδια, έστω?

Φιλάκια (καί μακάρι κι από κοντά).

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πάολα, καλώς (ξανά)ήρθες.

Άλλη μία "ψήφος" καί από μένα γιά παράταση των διακοπών. (Κι ας μην με συμφέρει!!).

Βρε, κορίτσι μου, ήρθε η ώρα να γνωριστούμε, αλλά... εμείς πού δουλεύουμε οί κακομοίρηδες (?), άτυχοι (?) ....

Γιατί όλο πρωινά?

Καμιά... διπλοβάρδια, έστω?

Φιλάκια (καί μακάρι κι από κοντά).

Οι βαρδιες νομιζω δεν εχουν αλλαξει κι ειναι στο 55 τις Πεμπτες 17:00 με 23:00.Θα σου πει κι η ιδια.

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Το μυστικό της , πιστεύω εγώ, είναι ότι την δουλειά της δεν την κάνει απλά για να έχει ένα υψηλό εισόδημα… Η Πάολα κάνει λειτούργημα και το κάνει συνειδητά , και αυτό την κάνει μοναδική στο χώρο της.  :-* :-* :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Είναι νόμος σε κάθε επάγγελμα ότι αν ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, τότε η καλή διάθεση μεταφέρεται και στον πελάτη.

Όσον αφορά την Πάολα όμως δε νομίζω πως είναι μόνο θέμα επαγγελματισμού αλλά και χαρακτήρα. Είναι πολύ ευχάριστη και ζωντανή κοπέλα.

(περιμένω την αμοιβή μου Πάολα για τα καλά λόγια  :grin: )
ε έτσι θα σε αφήσω?  :grin:

Το μυστικό της , πιστεύω εγώ, είναι ότι την δουλειά της δεν την κάνει απλά για να έχει ένα υψηλό εισόδημα… Η Πάολα κάνει λειτούργημα και το κάνει συνειδητά , και αυτό την κάνει μοναδική στο χώρο της.  :-* :-* :-*
χαίρομαι που τα χιλιόμετρα δεν πήγαν χαμένα μωρό μου..... :-* :-* :-* :-*

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Στους αγαπητους συναδελφους που στις κριτικες για την  Παολα  αναφερουν κατα κορον την εκφραση ¨ηταν σαν να ημουν με την κοπελα μου..¨
Θελω να θέσω την εξής ερωτηση:
Πια φορα  η Παολα  κατα την διαρκεια της ερωτικης πραξης τους ανεφερε τα εξής :
1- Παλι Κερκυρα θα παμε φέτος;
2- Ειδες ωραιο αμαξι ο Πανος;
3- Με περιμενει η αδερφή μου να πάμε στην θεια.
4-  (Μετα την τριτη αλλαγη στασης) Tσσσ ...  Ωχ τωρααα..
5- Εχω ενα (ακομα) ψυχολογικο προβληματακι.. (σκασε και ακου)
6- Το Σαββατο παλι θα δουλευεις;
κτλ κτλ

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Στους αγαπητους συναδελφους που στις κριτικες για την  Παολα  αναφερουν κατα κορον την εκφραση ¨ηταν σαν να ημουν με την κοπελα μου..¨
Θελω να θέσω την εξής ερωτηση:
Πια φορα  η Παολα  κατα την διαρκεια της ερωτικης πραξης τους ανεφερε τα εξής :
1- Παλι Κερκυρα θα παμε φέτος;
2- Ειδες ωραιο αμαξι ο Πανος;
3- Με περιμενει η αδερφή μου να πάμε στην θεια.
4-  (Μετα την τριτη αλλαγη στασης) Tσσσ ...  Ωχ τωρααα..
5- Εχω ενα (ακομα) ψυχολογικο προβληματακι.. (σκασε και ακου)
6- Το Σαββατο παλι θα δουλευεις;
κτλ κτλ

Ηταν "σαν". "Σαν"..παρομοιωση. Αν οντως ηταν η κοπελα μας, μπορει και να μας τα ελεγε. Και τι σημασια εχει; που θες να καταληξεις; οτι ειναι ατοπο που το λεμε αυτο;; Στην ερωτικη πραξη μας το βγαζει αυτο, οπου και δε κολλανε αυτα που αναφερεις. Αντε να μας ελεγε τιποτα αμα ειμασταν καμια ωρα ακομα στο κρεβατι και χουζουρευαμε αγκαλια.

Εχεις παει εστω μια φορα; συνιστω να πας. ΜΑΚΑΡΙ οι κοπελες μας να μας εκαναν τη περιποιηση που μας κανει εκεινη. Εγω ξερω οτι λεμε, το εχει "κερδισει". Ενταξει, καποιοι ισως φτανουν λιγο στην υπερβολη. Αλλα ετσι τους βγαινει.

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Φίλε μου μην μπερδεύεις τα πράγματα. Φυσικά και μιλάμε για την ερωτική πράξη , εκεί την βλέπουμε την Πάολα ……, εκτός και αν εσύ νομίζεις ότι πηγαίνουμε μαζί της για καφέ,  για φαγητό, για ψώνια , σινεμά κλπ….. ωραία

Μπήχτης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά θαυμάζω αυτές που το έχουν ανοιχτά δηλωμένο επάγγελμα. Ειδικά αυτές που είναι σωστές επαγγελματίες επιτελούν λειτούργημα.
Να φοβάστε αυτές που το παίζουν «ηθικές κυρίες» και από πίσω το κάνουν από χόμπι.  :tickedoff:
Οι πρώτες είναι ιερόδουλες και οι άλλες πουτάνες!  :bottom:

Θάνος_3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά θαυμάζω αυτές που το έχουν ανοιχτά δηλωμένο επάγγελμα. Ειδικά αυτές που είναι σωστές επαγγελματίες επιτελούν λειτούργημα.
Να φοβάστε αυτές που το παίζουν «ηθικές κυρίες» και από πίσω το κάνουν από χόμπι.  :tickedoff:
Οι πρώτες είναι ιερόδουλες και οι άλλες πουτάνες!  :bottom:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μπήχτη...

xristoc

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καινουργιος ειμαι εδω και επειδη θελω να δω την Παολα , εχω φτιαχτει με ολα αυτα που γραφετε, μπορει καποιος να μου πει αυριο Πεμπτη 14/8 που μπορω να την πετυχω;

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
παιδια καινουργιος ειμαι εδω και επειδη θελω να δω την Παολα , εχω φτιαχτει με ολα αυτα που γραφετε, μπορει καποιος να μου πει αυριο Πεμπτη 14/8 που μπορω να την πετυχω;
Δες πρόγραμμα Αγ. Μελετίου 37.

xristoc

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σορυ κιολας αλλα τωρα που σε βρηκα, μηπως μπορεις να μου πεις καμια πληροφορια για την κοπελια που τοσα εχω διαβασει ; ειναι οντως τοσο σουπερ; και αν ναι γιατι; λογω συμπεριφορας ή λογω ''τεχνης''; τι προσφερει;

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
σορυ κιολας αλλα τωρα που σε βρηκα, μηπως μπορεις να μου πεις καμια πληροφορια για την κοπελια που τοσα εχω διαβασει ; ειναι οντως τοσο σουπερ; και αν ναι γιατι; λογω συμπεριφορας ή λογω ''τεχνης''; τι προσφερει;
Συμφωνώ με όσα γράφουν οι ...λεγόμενοι οπαδοί της. Αν μπορούσες να ψάξεις στην ιστορία αυτού του θρεντ αλλά και σε αυτό της ημερήσιας ενημέρωσης, θα έβλεπες ότι ήμουν από τους πρώτους που της είχαν γράψει καλά λόγια από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ακόμη ο πολύς κόσμος δεν την είχε "ανακαλύψει". Τελικά οι αξίες δικαιώνονται έστω και λίγο καθυστερημένα. Τόσο η ικανότητα της σε αυτό που κάνει, όσο και η συμπεριφορά της είναι για Αριστα 10! Η Πάολα απλά το έχει μέσα της αυτό που κάνει, όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Για μένα, επειδή την έχω συναντήσει αρκετές φορές (αλλά μου λείπει πολύ τελευταία) είναι πολύ αληθινή, είναι αυτό που βλέπεις. Οσο για την ομορφιά της, αντικειμενικά είναι ωραία γυναίκα, αλλά όλα είναι θέμα γούστου, όπως έχω ξαναπεί, αλλά και χημείας. Απο κει και πέρα, σιγουρα εξιτάρει αυτούς που τους αρέσουν οι χυμώδεις, ζουμερές και με πιασίματα γυναίκες.

Υ.Γ Πάολα φιλάκια, ελπίζω να σε δω αύριο, μετά από τόσο καιρο!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom