Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
0 ναι αλλά σας παρακολουθώ....Πάολα καιρό έχεις να μας γράψεις εδώ κάτι...
καλά είμαι, μόλις γύρισα από δουλειά και είπα να χαλαρώσω λίγο....εσύ μωρό μου?Γειά σου ρε Πάολα . Τι κάνεις κούκλα ?
Καλά αγάπη μου λίγο δουλειά έχω αλλά την παλεύω . Τι να κάνουμε .καλά είμαι, μόλις γύρισα από δουλειά και είπα να χαλαρώσω λίγο....εσύ μωρό μου?
διακοπές δεν πήγαμε?...Καλά αγάπη μου λίγο δουλειά έχω αλλά την παλεύω . Τι να κάνουμε .
τι κάνεις γλυκέ μου? ισχύει κανονικά.... :-* :-* :-* :-*Πάολα καλώς ήλθες πίσω...Ισχύει του 55 το πρόγραμμα για το Σάββατο?
Φιλιά...Θεά!!!!!!
Πήγαμε . Αλλά τώρα ξανά στης επάλξεις . Πως θα πάρω δυνάμεις να σε επισκεφτώ άμα δεν κάνω διακοπές .διακοπές δεν πήγαμε?...
κάτσε γιατί στο avatar είναι κι ένας δαίμονας από πίσω....Είσαι πραγματικός άγγελος όπως το avatar σου!!! :-*
έχεις δίκιο...καλό χειμώνα λοιπόν για όποιον τελείωσαν οι διακοπές...όπως οι δικές μας..Πήγαμε . Αλλά τώρα ξανά στης επάλξεις . Πως θα πάρω δυνάμεις να σε επισκεφτώ άμα δεν κάνω διακοπές .
Πότε έγινε αυτό????κάτσε γιατί στο avatar είναι κι ένας δαίμονας από πίσω....
μόλις τώρα...Πότε έγινε αυτό????
κάτσε γιατί στο avatar είναι κι ένας δαίμονας από πίσω....
Περιμενει στο σαλονι;κάτσε γιατί στο avatar είναι κι ένας δαίμονας από πίσω....
Καλό χειμώνα και σε εσένα μωρό μου και σου εύχομαι να τον περάσεις εσύ όπως νομίζεις καλύτερα .έχεις δίκιο...καλό χειμώνα λοιπόν για όποιον τελείωσαν οι διακοπές...όπως οι δικές μας..
Το προηγούμενο ήταν τέλειο!μόλις τώρα...
μια χαρά καλέ μου....μην παραπληροφορείς τον κόσμο... :-* :-* :-* ο από πίσω είμαι...μπα εσυ εισαι στο αβαταρ..Σε καταλαβα απο το μαλλι!!
Τι κανεις μπεμπα;