Βαλαμε Βαλαμε...βάλε Firefox
Vrikolaka σου ειχα στειλει και pm
δεν μπορω να γραψω ουτε κριτικη...
Βαλαμε Βαλαμε...βάλε Firefox
Υ.Γ Σε λίγο καιρό βλέπω να παίρνει ο κόσμος χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας όπως στις τράπεζες!
Εγώ marky νόμιζα πως θα εφευγες μς τόση ώρα που περίμενες....ευτυχώς όχι...Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα 14/8 (!), παρέλαση στην Αγ.Μελετίου λόγω Πάολας. Μέσος όρος αναμονής πάνω από μια ώρα! Αλλά έτσι είναι...Η ποιότητα απαιτεί θυσίες! Σε φόρμα το κορίτσι μας, έχει χάσει και κιλά και είναι πιο στυλάτη... Οσο για σχόλια περιττεύουν...
Υ.Γ Σε λίγο καιρό βλέπω να παίρνει ο κόσμος χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας όπως στις τράπεζες!
για πόσα χρόνια ?
Σου έστειλα απάντηση στο pm σου τι να κάνεις.Μα πάνω απ'όλα μην μπαίνεις με Internet Explorer.Είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε browser Δοκίμασε Firefox3 και θα είσαι οκ ;)Βαλαμε Βαλαμε...
Vrikolaka σου ειχα στειλει και pm
δεν μπορω να γραψω ουτε κριτικη...
καλά εσυ δεν παίζεσαι....................
εσύ Vrikolakas ή που θα σε βλέπουμε συνέχεια ή που θα σε ξεχνάμε τελείως.......Σου έστειλα απάντηση στο pm σου τι να κάνεις.Μα πάνω απ'όλα μην μπαίνεις με Internet Explorer.Είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε browser Δοκίμασε Firefox3 και θα είσαι οκ ;)
Όταν ανέβω (Αθήνα) θα τα ξαναπούμε απο κοντά Πάολα :-* Τώρα είμαι αραχτός μακριά απο τον πολιτισμό.εσύ Vrikolakas ή που θα σε βλέπουμε συνέχεια ή που θα σε ξεχνάμε τελείως.......
Η Παολα;;;;; αυτη ειναι το τονωτικο για τη καρδια.Α ρε Πάολα θα μας κάνεις καρδιακούς στο τέλος .
Α ρε Πάολα θα μας κάνεις καρδιακούς στο τέλος .
πριν πάμε να στην επισκεφτούμε θα πρέπει να πάρουμε και κανένα υπογλώσσιο .Η Παολα;;;;; αυτη ειναι το τονωτικο για τη καρδια.
και οχι μονο.
γιατί μας το κάνετε αυτό κ. Vrikolakas...και είχαμε κι εμείς την τιμή που και που να μας επισκέπτεστε...τώρα?...Όταν ανέβω (Αθήνα) θα τα ξαναπούμε απο κοντά Πάολα :-* Τώρα είμαι αραχτός μακριά απο τον πολιτισμό.
Εγώ marky νόμιζα πως θα εφευγες μς τόση ώρα που περίμενες....ευτυχώς όχι...
οχι βρε siropiastos....εγώ να σας κάνω καλά θέλω....Κι εχουμε και κληρονομικοτητα στο σοι..τι να πεις ομως..την αλλαζεις;;
Υ.Γ. +1 στην Φλεγομενη Αλεπου, δυναμικα
Ναι marky εννοείται.......Ε όχι δα. Αυτό μας έλειπε... ;) ;) ;)
Να σαι καλά και συντομα τα ξαναλέμε! :-* :-* :-*
Έρχομαι και φεύγω καπάκι Πάολα.Δεν κάθομαι ήρεμος καλοκαιριάτικα γιατί είμαι και λίγο ζιζάνιο Αλλά όταν έρθω Αθήνα θα περάσω να τα πούμεγιατί μας το κάνετε αυτό κ. Vrikolakas...και είχαμε κι εμείς την τιμή που και που να μας επισκέπτεστε...τώρα?...
καλά να περνάς και όταν γυρίσεις με το καλό να σε δούμε....αλλά είπαμε να ενημερώνεις πριν για τα κόκκινα χαλιά κτλ....Έρχομαι και φεύγω καπάκι Πάολα.Δεν κάθομαι ήρεμος καλοκαιριάτικα γιατί είμαι και λίγο ζιζάνιο Αλλά όταν έρθω Αθήνα θα περάσω να τα πούμε