Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
για πόσα χρόνια ? εγώ είμαι ισόβιος .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα 14/8 (!), παρέλαση στην Αγ.Μελετίου λόγω Πάολας. Μέσος όρος αναμονής πάνω από μια ώρα! Αλλά έτσι είναι...Η ποιότητα απαιτεί θυσίες! Σε φόρμα το κορίτσι μας, έχει χάσει και κιλά και είναι πιο στυλάτη... Οσο για σχόλια περιττεύουν... :) :) :) :)

Υ.Γ Σε λίγο καιρό βλέπω να παίρνει ο κόσμος χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας όπως στις τράπεζες! :rockon:
Εγώ marky νόμιζα πως θα εφευγες μς τόση ώρα που περίμενες....ευτυχώς όχι...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Βαλαμε Βαλαμε...
Vrikolaka σου ειχα στειλει και pm
δεν μπορω να γραψω ουτε κριτικη...
Σου έστειλα απάντηση στο pm σου τι να κάνεις.Μα πάνω απ'όλα μην μπαίνεις με Internet Explorer.Είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε browser  :tickedoff: Δοκίμασε Firefox3 και θα είσαι οκ  ;)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Σου έστειλα απάντηση στο pm σου τι να κάνεις.Μα πάνω απ'όλα μην μπαίνεις με Internet Explorer.Είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε browser  :tickedoff: Δοκίμασε Firefox3 και θα είσαι οκ  ;)
εσύ Vrikolakas ή που θα σε βλέπουμε συνέχεια ή που θα σε ξεχνάμε τελείως.......

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Α ρε Πάολα θα μας κάνεις καρδιακούς στο τέλος .

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
εσύ Vrikolakas ή που θα σε βλέπουμε συνέχεια ή που θα σε ξεχνάμε τελείως.......
Όταν ανέβω (Αθήνα) θα τα ξαναπούμε απο κοντά Πάολα  :-* :rockon: Τώρα είμαι αραχτός μακριά απο τον πολιτισμό. :sunglasses:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Όταν ανέβω (Αθήνα) θα τα ξαναπούμε απο κοντά Πάολα  :-* :rockon: Τώρα είμαι αραχτός μακριά απο τον πολιτισμό. :sunglasses:
γιατί μας το κάνετε αυτό κ. Vrikolakas...και είχαμε κι εμείς την τιμή που και που να μας επισκέπτεστε...τώρα?...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
γιατί μας το κάνετε αυτό κ. Vrikolakas...και είχαμε κι εμείς την τιμή που και που να μας επισκέπτεστε...τώρα?...
Έρχομαι και φεύγω καπάκι Πάολα.Δεν κάθομαι ήρεμος καλοκαιριάτικα γιατί είμαι και λίγο ζιζάνιο  :headbang2: Αλλά όταν έρθω Αθήνα θα περάσω να τα πούμε  :knockinb: :happy:  :rockon:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Έρχομαι και φεύγω καπάκι Πάολα.Δεν κάθομαι ήρεμος καλοκαιριάτικα γιατί είμαι και λίγο ζιζάνιο  :headbang2: Αλλά όταν έρθω Αθήνα θα περάσω να τα πούμε  :knockinb: :happy:  :rockon:
καλά να περνάς και όταν γυρίσεις με το καλό να σε δούμε....αλλά είπαμε να ενημερώνεις πριν για τα κόκκινα χαλιά κτλ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom