Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
μια χαρά..εσύ?καλησπερα παολα τι κανεις ?
μια χαρά..εσύ?καλησπερα παολα τι κανεις ?
έλα μωρέ! υπάρχουν ακόμα ηλικίες? :-*Πρέπει και εγώ να σε γνωρίσω αγαπητή Πάολα γιατί έχω αρχίσει και νοιώθω πως δεν έχω γνωρίσει αρκετά στη ζωή μου (εννοώ με όλα αυτά που γράφονται). Τέλος πάντων δεν είμαι και μικρός στην ηλικία!
το καλύτερο κάνεις καλέ μου....Δυστυχώς υπάρχουν αλλά δεν τισ σκεφτόμαστε και κυρίως άμα γνωρίζουμε γυναίκες που μας ανασταίνουν τις ξεχνάμε για πολύ καιρό!
θελω να τελειωσει αυτη η εβδομαδα και η δευτερα για να φυγω . εσυ ποτε θα δουλεψεις μηπως και προλαβουμε μια επισκεψη ?μια χαρά..εσύ?
τώρα πια μετά τις 10 του μήνα...οπότε θα τα πούμε τότε...θελω να τελειωσει αυτη η εβδομαδα και η δευτερα για να φυγω . εσυ ποτε θα δουλεψεις μηπως και προλαβουμε μια επισκεψη ?
εσυ μετα τις 10 εγω μαλλον μετα τις 25 . :S :S :S :S :Sτώρα πια μετά τις 10 του μήνα...οπότε θα τα πούμε τότε...
ευχαριστώ και καλά να περάσετε όλοι αν δεν μιλήσουμε μέχρι να φύγουμε..μωρακι, καλα να περασεις.
θα το αντέξουμε όλοι νομίζω....λίγες μέρες είναι... :-* :-*εσυ μετα τις 10 εγω μαλλον μετα 25 . :S :S :S :S :S
τι να κανουμε .
ΈΤΣΙ να φορτίσουμε τις μπαταρίες και ύστερα συνεχίζεται το πάρτι...ευκαιρια για αποτοξινωση και να επιστρεψουμε με γεματες μπαταριες για καινουριες περιπετειες.
καλη ξεκουραση σε ολους .
Καπου διαβασα Δευτερα.Καλησπέρα στην παρέα!!!!
Επειδή το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα θα είμαι Αθήνα υπάρχει περίπτωση να δουλεύει κάπου η Πάολα????
καλά είναι κι εκεί έτσι?Άντε ρε Παόλα, σε περιμένουμε. Τώρα πλέον έμαθα να πηγαινω και στα στούντιο της Βριλησσού οπότε θα ...τα λέμε πιο συχνά
;)