Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλημέρα στον αγαπητό CIVIL111...κατι τετοια μας λες και αντε να ξεκολησουμε.......
καλημερα ομορφο κοριτσακι....
καλημέρα στον αγαπητό CIVIL111...κατι τετοια μας λες και αντε να ξεκολησουμε.......
καλημερα ομορφο κοριτσακι....
το έχω ξαναπεί...ιερόδουλη είμαι οχι σταρ του Hollywood...τι να ψωνιστώ? ξέρω που είμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω...όπως ξέρω ότι ο άνθρωπος που κανει τον κόπο και έρχεται να σε δει, πρέπει τουλάχιστον να πέρνει τον σεβασμό μας. υπάρχουν άνθρωποι που για να βγάλουν την μιά επίσκεψη σε μας, χρειάζεται να δουλέψει 2 μέρες για να τα δωσει σε μένα μεσα σε ένα λεπτό. ε, δεν πρέπει να τον σεβαστώ? δεν πρέπει να προσπαθήσω τουλάχιστον να περάσει καλα? εγω αυτό πιστεύω...όπως κι ότι κανένας δεν είναι χαζός για να καταλαβαίνει αν είναι ειληκρινές ή όχι....
καλημέρα στον αγαπητό CIVIL111...
είπα στη χειρότερη...το έχω κάνει πολλές φορές για χαλάρωση πιο πολύ...καλα ειναι δυνατον να πας μονη σου διακοπες?
εσυ μια ετσι να κανεις τουλαχιστον 200 αντρες θα εχεις παρεα......
εσυ δεν εισαι γυναικα εισαι Η Φ Α Ι Σ Τ Ε Ι Ο....
είπα στη χειρότερη...το έχω κάνει πολλές φορές για χαλάρωση πιο πολύ...
Παρακολουθώ το forum μηνες τωρα αλλα δεν γραφω γιατι δεν εχω τιποτα σημαντικο να σου πω. Θα ηθελα ομως μια χαρη . Θα μπορουσες να μας πεις ΠΩΣ μια κοπελα μπορει να δεχεται τοσα κολακευτικα σχολια, να την αγαπανε τοσοι πολλοι, να ειναι ερωτευμενοι αλλοι τοσοι μαζι της , και αυτη να ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ;
ε να μην το πώ τότε για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου..καλα μιλαμε ετσι και δωσεις στιγμα που θα πας θα εχουμε αρκετα διαζυγια καλοκαιριατικα...
ε να μην το πώ τότε για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου..
αυτό λέω κι εγώ...κι εσύ να περάσεις τέλεια ότι και να κάνεις...παντως οπου και να πας να περασεις καλα
να γεμισεις μπαταριες γιατι θα ειναι ενας ΠΟΛΥ δυνατος
χειμωνας με πολυ............. ;) ;) ;)
καλησπέρα και σε σένα siropiastosΤη καλησπερα μου στο κοριτσι και στα υπολοιπα παιδια...
τι κάνεις κουκλί μου?Γεια σου ομορφη!
τι κάνεις κουκλί μου?
γιατί να κοκκινίσεις? αφού αλήθεια είναι.. θα πας διακοπούλες?Σταματα βρε!
Κοκκινιζω...
Καλα ειμαι αδειουχος.
μια απο τα ίδια. μετράμε τις μέρες αντίστροφα μέχρι να φύγω... οπότε ότι έμεινε σε bourdela-θεραπεία και ύστερα φύγαμε.....Θα παω κουκλα μου αλλα τον Αυγουστο που εχω 20 μερες αδεια....
Τωρα κανα δυημερακι εδω γυρω.
Πρέπει και εγώ να σε γνωρίσω αγαπητή Πάολα γιατί έχω αρχίσει και νοιώθω πως δεν έχω γνωρίσει αρκετά στη ζωή μου (εννοώ με όλα αυτά που γράφονται). Τέλος πάντων δεν είμαι και μικρός στην ηλικία!το έχω ξαναπεί...ιερόδουλη είμαι οχι σταρ του Hollywood...τι να ψωνιστώ? ξέρω που είμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω...όπως ξέρω ότι ο άνθρωπος που κανει τον κόπο και έρχεται να σε δει, πρέπει τουλάχιστον να πέρνει τον σεβασμό μας. υπάρχουν άνθρωποι που για να βγάλουν την μιά επίσκεψη σε μας, χρειάζεται να δουλέψει 2 μέρες για να τα δωσει σε μένα μεσα σε ένα λεπτό. ε, δεν πρέπει να τον σεβαστώ? δεν πρέπει να προσπαθήσω τουλάχιστον να περάσει καλα? εγω αυτό πιστεύω...όπως κι ότι κανένας δεν είναι χαζός για να καταλαβαίνει αν είναι ειληκρινές ή όχι....