MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η παολα βγαζει πρωταθλητες?
Λες να με κάνουν και μοντ κάποια στιγμή?παολα τα χιλιασες στο δικο σου θρεντ!!!!αντε και 10000 ποστ!χαχαχαχ
εξαρτάται απο το άθλημα αγόρι μου...η παολα βγαζει πρωταθλητες?
Λες να με κάνουν και μοντ κάποια στιγμή?
όχι και god...μεγάλος τίτλος είναι αυτός.δε
δεν ξερω για μοντ αλλα "γκοντ"(god)εισαι για πολλους απ οτι διαβαζω!!!
καλημέρα στον φίλο μου...Καλημερα στο κοριτσι μας.
καλημέρα αγορίνα μου... :-* :-* :-* :-*την πιο θερμή καλημέρα στο καλό αυτό κορίτσι, να είσαι πάντα καλά!
δεν νομίζω να δουλέψω αυτή τη εβδομάδα...χωρίς να είμαι σίγουρη...πρέπει να κάνω και τα μπάνια μου κάποια στιγμή....αντε να δούμε...Πάολα θα είσαι Φραντζή την Τρίτη ?
καλημέρα καλημέρακαλημερα στο ποιο ομορφο μωρο
αυτό για την ξεκούραση ξαναπέστο...εσύ θα πάς?εννοείται πως και τα μπάνια σου πρέπει να κάνεις και διακοπές να πας σε κάποιο όμορφο μέρος να ξεκουραστείς! :-*
πάντως εμένα η καλύτερη φάση όταν δεν μου κολλάει η παρέα, πάω μόνη μου και πίστεψέ με περνάω τέλεια...η απόλυτη χαλάρωση...ακόμα ψάχνομαι για παρέα, μέρος κτλ. ελπίζω μόνο να προλάβω να βρω κάπου να πάω...
δεν είδες προς Ιόνιο μεριά? για μένα είναι καλύτερα με διαφορά...βέβαια γούστα είναι αυτά.κάτι τέτοιο με βλέπω να κάνω, αλλά το πρόβλημα είναι το μέρος αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις δωμάτιο αυτήν την εποχή :'(
Παολα με τοσους οπαδους που εχεις πρεπει να εχεις γινει αρκετα αναγνωρισιμο προσωπο!! Αληθεια σε χερετανε στο δρομο?? Φαντασου να σε χερετανε και στισ διακοπες τωρα που θα πας!!!!! Ποτε μπορω να γινω και εγω επισημα οπαδος σου?? γιατι διαβασα οτι θα λειπεις!!!Ευχαριστωπάντως εμένα η καλύτερη φάση όταν δεν μου κολλάει η παρέα, πάω μόνη μου και πίστεψέ με περνάω τέλεια...η απόλυτη χαλάρωση...