Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.916
- Πόντοι
- 28.246
Μιας και ο γιατρος το συνεχιζειι ας προχωρησουμε και σε αποδείξεις. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου και αλλα μελη τον εχουν βγαλει στον τακο πριν απο εμενα. Στην παρακατω παραθεση υπαρχει και λινκ με το πλασαρισμα της Ευας με καπελο.Τί λες μωρέ, πότε έγινε αυτό; Η Εύα δήλωνε δημόσια πως παίρνει 70, πως θα την πλάσσαρα με 140. Είπαμε δεν με χωνεύεις γιατί είχα πηδήσει την αγάπη σου (και στην παλιά τιμή της, τόσα μου ζήτησε τί να κάνω;) αλλά το ξεφτίλισες!
Στο νημα της Αριαδνακι θα βρειτε και αλλα απο εργαζομενη που τον εχει κραξει σφοδρα.
Υπαρχουν και αλλες ομολογιες απο μελη με μεγαλυτερη βαρύτητα λόγου απο τη δικια μου. Οσο το συνεχιζει ο γιατρός τοσο θα βγαινουν στην φορα.
Για δικούς μου λόγους δεν συνηθίζω αρκετά χρόνια να αντιδικώ με μέλη του φόρουμ αλλά για το συγκεκριμένο μέλος θά κάνω εξαίρεση. Θα σταθώ σε αυτό που ανέφερε "Διότι χαλάει την πιάτσα!', που δεν τη χαλάει αυτή δηλαδή, όσοι της τα δίνουν για να νοιώσουν "ξεχωριστοί' Λοιπόν για πόσο αδαείς, καλύτερα για πόσο ηλίθιους μας περνάς! Αν αυτά που είχες αναφέρει τα έγραφε ένα οποιοδήποτε μέλος ειλικρινά σεβαστό! Να γνωρίζουν τα νεότερα μέλη αλλά να θυμίσω και στα παλαιά το ξεβρακωμα από σεβαστά μέλη @psolaras78 και @ZeroTolerance αλλά και αρκετούς άλλους για το γεγονός ότι προωθείς - προμοταρεις δικές σου κοπέλες είς βάρος κυρίως σε Ανεξάρτητες αλλά και από Μεγάλα Γραφεία γράφοντας εκ τού πονηρού αρνητικά σχόλια σε αυτές. Για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετικό νήμα που έγινε το ξεβρακωμα αν θέλει κανείς να διαβάσει για το συγκεκριμένο μέλος:
Amateur call girls - Page 261 - bourdela.com forum