και που ξερεις εσυ απο τις μη επαγγελματιες τι κανουν?αφου σε μπουρδελα συχναζεις γενικα και δε πολυασχολησαι με τις εξω(και καλα κανεις δλδ),δε ειναι κακο να πηγαινεις σε μπουρδελα,κακο ειναι οτι πας σε μπουρδελα πολυ τραγικα οπως το
μεταξουργειο,απο τις 50τοσες σου κριτικες οι 40 ειναι
μεταξουργειο,χαθηκε μια φυλης που τα πραγματα ειναι πιο ανθρωπινα?στο
μεταξουργειο γαμανε συχνα μονο κατι μαπες ελληνες(πολυ γεροι και αφραγκοι που χεστηκαν κιολας αν θα παθουν κατι γιατι ειναι γεροι,πρεζακια,αστεγοι),εκει πανε μονο αλοδαποι ως επι το πλειστον και ελληνες που ειναι χειροτεροι απο τους αλοδαπους σε βρωμα,εγω 3 φορες εχω γαμησει
μεταξουργειο και πραγματικα ηταν χαλια η φαση,βρωμικα δωματια,χαλασμενες πορτες κλπ και γενικα ενοιωθες οτι γαμαγες σε μπουρδελα στη συρια και οχι στη ελλαδα,πολυ τριτοκοσμικη κατασταση,επισης στο
μεταξουργειο το 95 τοις εκατο των ιεροδουλων ειναι πατσαβουρες(γριες και χοντρες και βρωμικες και με δερματικα),μονο ενα 5 τοις εκατο(ισως λεω και πολυ) σπαει τη μονοτονια δλδ ειναι νεες λεπτες και χωρις δερματικα,δυστιχως στο μεταξουργ το επιπεδο ειναι τραγικο,φυλης ας πουμε βρισκεις πανευκολα μουναρες πρωτον και δευτερον τοσες φορες εχω παει το παραμικρο δε επαθα.