Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.290
- Πόντοι
- 4.546
Και τα αφτιά! Έχεις γλύψει ποτέ την τρύπα του αφτιού?Άμα είναι μουναρα η γκομενα γλύφεις ότι τρύπα υπάρχει πάνω της......
Και τα αφτιά! Έχεις γλύψει ποτέ την τρύπα του αφτιού?Άμα είναι μουναρα η γκομενα γλύφεις ότι τρύπα υπάρχει πάνω της......
Όχι γιατί?... ...δεν μου έκανε κλικ ποτέ....Και τα αφτιά! Έχεις γλύψει ποτέ την τρύπα του αφτιού?
Η αλήθεια είναι ότι τα αυτιά είναι πολύ ερωτογενής περιοχή!Και τα αφτιά! Έχεις γλύψει ποτέ την τρύπα του αφτιού?
Συμφωνω και επαυξανω!Καμμιά από τις μη επαγγελματίες που γλειφοκώλιασα δεν μου είπε ότι δεν της άρεσε ή δεν μου το ξαναζήτησε. Άσε που οι περισσότερες ήταν μετά θετικές στο να πάρουν και άλλα αντικείμενα από εκεί.
Χάνεις!Κώλο νομίζω δεν έχω γλείψει ποτέ.
Δεν ειναι ομως το ιδιο να της γλειφουν το μουνι που το κανουν ολοι με το να της γλειφουν τον κωλο που παντα στο μυαλο υπαρχει η σκεψη οτι ειναι βρωμικος. Εγκεφαλικα ειναι πολλαπλσια καυλωτικοΟι περισσοτερες γυναικες σαφως προτιμουν το γλειφομουνι απο το γλειφοκωλι, απλα κανουν το χατηρι στον παρτενερ τους. Αν δεν κανω λαθος, τα νευρα τις κλειτοριδας ειναι πολλαπλασια απο αυτα της κωλοτρυπιδας, οποτε και ανατομικα να το δεις, ειναι αδυνατο να συγκριθουν. Επισης, μεγαλο ποσοστο των amateur (και οχι επαγγελματιων) θα ειναι εστω και ελαχιστα "σφιγμενο" κατα το γλειφοκωλι, για να αποφευχθει καποιο ακουσιο ατυχημα, ενω στην περιπτωση του μουνιου δεν εχουν να φοβουνται για τιποτα, αφηνοντας τον εαυτο τους 100% ελευθερο. Μην παραμυθιαζεστε με βλακειες επειδη καποιες ιεροδουλες σας λενε αυτο που θελετε να ακουσετε.
Κάποτε έβαλα μια να κάτσει πάνω μου με την κωλάρα για να σπατουλάρω τη μουνάρα της...Επειδή έχω μεγάλη μύτη κι επειδή είχε στάξει και είχε υγρανθεί η κωλοτρυπά της, άρχισα να κόβω βόλτες με την άκρη της μύτης μου στην περιοχή γύρω γύρω. Η γκόμενα καύλωσε τόσο πολύ που κατέληξα να γλείφω σούφρα λες και είμαι 10χρονο με πύραυλο magic σοκολάτα.
Η πούτσα που έφαγε μετά πρέπει να την κρατάει συντροφιά τις μοναχικές νύχτες, χρόνια μετά! Sit on my face darling!
ειχα μια γκομενα Ταιλανδη , που ηθελε γλυφομολυνι και γλυφοκωλι.και μετα αν της εκανα και εκεινη με αφηνε απο κολο και εχυνς στο στομα και τα καταπινε ...ε με τετοια περιποιηση νομιζω αξιζε να κανεις γλυφοκωλι ...Το γλύφατε ;