θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 292
- Πόντοι
- 21
οτι συμφωνω απολυτα μαζι σουΤι εννοείτε κε Θρασιβουλα?????
οτι συμφωνω απολυτα μαζι σουΤι εννοείτε κε Θρασιβουλα?????
Καλά......ωραία άγρια χαρακτηριστικά.....για σκίσιμο.....αλλά αυτά είναι και λίγο υποκειμενικαΑπό φάτσα τι λέει;;;
Καλά......ωραία άγρια χαρακτηριστικά.....για σκίσιμο.....αλλά αυτά είναι και λίγο υποκειμενικα
Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές........τα κορίτσια διαθέτουν ότι θέλουν ( άλλη κάνει μουνι, άλλη κωλο, άλλη τα πίνει.......) σε όποια τιμή κρίνουν εκείνες...(έχει από 20 στη Φυλης έως και 600 την ώρα μοντελες εστεμενες......) Από εκεί και πέρα ο καθένας απλώνει το καλαθάκι του όπου φτάνει το χεράκι του.......150 + 25 ξενοδοχείο....
Όπα κορίτσια , ξεφύγαμε ... Δικαίωμα σας , αλλά bye....
Δεν διαφωνώ . Άλλωστε το έγραψα στο post μου. Δικαίωμα τους. Απο εκεί και πέρα , είπα την θέση μου , χωρίς κρίσεις και κακεντρέχιες. Ενα απλό bye.....Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές........τα κορίτσια διαθέτουν ότι θέλουν ( άλλη κάνει μουνι, άλλη κωλο, άλλη τα πίνει.......) σε όποια τιμή κρίνουν εκείνες...(έχει από 20 στη Φυλης έως και 600 την ώρα μοντελες εστεμενες......) Από εκεί και πέρα ο καθένας απλώνει το καλαθάκι του όπου φτάνει το χεράκι του.......
Μετά την αύξηση της τιμής (η κοπέλα το διαθέτει όπως και όσο θέλει) δεν την είχα τιμήσει την Πάολα και έκλεισα ραντεβού ωριαίο φουλ έξτρα............
Τι να πω ....μπήκε μεσα στο δωματιο ο κορίτσαρος με πλακωσε στα γλωσσόφυλα ( ήμουν με πετσετα μπανιαρισμένος)με αρχισε σε μια πιπα που θα με τελείωνε ..........την έβαλα στα τεσσερα.......περίπου όπως την φωτο...(η οποία είναι μετά την μάχη) τρία τεσσερα μανίκια μπροστά και μετά φουλ σφυροκόπημα στην κολάρα..........ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ......εκεί κιόλα έχυσα....μεσα στην κολάρα μεσα στον σκουφο....είχα χύσει και συνεχιζα.....φωνες κακό .....relax για λίγο μεχρι που καναμε ένα 69 και μου τον έκανε καγκελο , ανέβηκε πανω μου και να βλέπω τις βυζαρες περα δωθε (πρεπει να της αρεσει πολυ έτσι) την γύρισα ανάσκελα για ιεραποστολικό σφυροκοπημα.....όπου και ήρθε το τελος τράβηξα τον σκούφο και τα φλόκια έφτασαν εως τις βυζαρες της......
Ηταν ένα παθιασμενο ραντεβου....με έντονο σεξ από όλες τις τρύπες στα 150 + 50 τον κολο σύνολο 200 για κατι παραπάνω από 1 ωρα.......Δεν κοίταξε καθόλου ρολοι πολύ ευχάριστη σαν την πρώτη φορά............Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα...Τράβηξα και μια φωτο μετα την μάχυπνησες???
Και μετά ξυπνησεςΜετά την αύξηση της τιμής (η κοπέλα το διαθέτει όπως και όσο θέλει) δεν την είχα τιμήσει την Πάολα και έκλεισα ραντεβού ωριαίο φουλ έξτρα............
Τι να πω ....μπήκε μεσα στο δωματιο ο κορίτσαρος με πλακωσε στα γλωσσόφυλα ( ήμουν με πετσετα μπανιαρισμένος)με αρχισε σε μια πιπα που θα με τελείωνε ..........την έβαλα στα τεσσερα.......περίπου όπως την φωτο...(η οποία είναι μετά την μάχη) τρία τεσσερα μανίκια μπροστά και μετά φουλ σφυροκόπημα στην κολάρα..........ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ......εκεί κιόλα έχυσα....μεσα στην κολάρα μεσα στον σκουφο....είχα χύσει και συνεχιζα.....φωνες κακό .....relax για λίγο μεχρι που καναμε ένα 69 και μου τον έκανε καγκελο , ανέβηκε πανω μου και να βλέπω τις βυζαρες περα δωθε (πρεπει να της αρεσει πολυ έτσι) την γύρισα ανάσκελα για ιεραποστολικό σφυροκοπημα.....όπου και ήρθε το τελος τράβηξα τον σκούφο και τα φλόκια έφτασαν εως τις βυζαρες της......
Ηταν ένα παθιασμενο ραντεβου....με έντονο σεξ από όλες τις τρύπες στα 150 + 50 τον κολο σύνολο 200 για κατι παραπάνω από 1 ωρα.......Δεν κοίταξε καθόλου ρολοι πολύ ευχάριστη σαν την πρώτη φορά............Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα...Τράβηξα και μια φωτο μετα την μάχη.
Παολαρα δώσε πονοΜετά την αύξηση της τιμής (η κοπέλα το διαθέτει όπως και όσο θέλει) δεν την είχα τιμήσει την Πάολα και έκλεισα ραντεβού ωριαίο φουλ έξτρα............
Ηταν ένα παθιασμενο ραντεβου....με έντονο σεξ από όλες τις τρύπες στα 150 + 50 τον κολο σύνολο 200 για κατι παραπάνω από 1 ωρα.......Δεν κοίταξε καθόλου ρολοι πολύ ευχάριστη σαν την πρώτη φορά............Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα...Τράβηξα και μια φωτο μετα την μάχη.
Προς τι η ειρωνία????Και μετά ξυπνησες
Το τατουάζ πως το έσβησες στην φωτό;Μετά την αύξηση της τιμής (η κοπέλα το διαθέτει όπως και όσο θέλει) δεν την είχα τιμήσει την Πάολα και έκλεισα ραντεβού ωριαίο φουλ έξτρα............
πάρτο από την αρχή το θρεντ, από 7 σελίδα και μετά και θα καταλάβεις κάτι... πιστεύω, θέλω να.Το τατουάζ πως το έσβησες στην φωτό;
Καλύτερα πες το δεν θα το καταλάβωπάρτο από την αρχή το θρεντ, από 7 σελίδα και μετά και θα καταλάβεις κάτι... πιστεύω, θέλω να.
καλύτερα να τα δεις εσύ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.Καλύτερα πες το δεν θα το καταλάβω