papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.235
- Πόντοι
- 27.261
καλύτερα να τα δεις εσύ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.Καλύτερα πες το δεν θα το καταλάβω
καλύτερα να τα δεις εσύ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.Καλύτερα πες το δεν θα το καταλάβω
Ναι το κοίταξα και είδα πως λες ότι απαντάει άλλοςκαλύτερα να τα δεις εσύ για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.
άστο οκ, πες ότι δεν το'πα.@papaphilips Δεν σημαίνει κιόλας ότι ισχύει
Επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει ότι ισχύειάστο οκ, πες ότι δεν το'πα.
γι'αυτο σου είπα άστο πριν.Επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει ότι ισχύει
Τώρα, με συγχωρείς! Μάλλον είσαι άδικος επειδή ίχως δεν πέρασες καλά...Λοιπόν τους τελευταίους μήνες μπαίνω πολύ σπανια και κοντεύει να μου πέσει σαγόνι με αυτά που διαβάζω, θα αναφερθώ κι εγώ στη συνάντηση μου με την κοπέλα η οποία έλαβε μέρος τον περασμένο Νοέμβρη προ αυξήσεως. Ναι καταλαβαίνω ότι έχει περάσει καιρός από τότε και πολλοί μπορούν να θεωρήσουν ότι μπήκα επιτηδευμένα να κράξω μετά την αύξηση αλλά νομίζω όσοι έχουν διαβάσει τα γραφόμενα μου στο φορουμ θα καταλάβουν ότι είμαι ειλικρινης.
-Και γιατί ρε μάγκα δεν είχες γράψει τόσους μήνες και μπήκες τώρα στον κόπο?
-Γιατί φίλε μου απλά ήταν μια τόσο αδιάφορη συνάντηση που δεν ήξερα καν τι να γράψω..
Εμφάνιση οκ, καμία σχέση με 9.5 10αρια που βλέπω αλλά γούστα είναι αυτά, μου άρεσε περισσότερο ντυμένη, φόραγε ένα σακάκι με ένα μπουστάκι προκλητικότατο από μέσα, όταν γδύθηκε ψιλοξενέρωσα, δεν είναι ότι έχει παραπάνω κιλά, απλά είναι αγύμναστη και όχι τόσο σέξι το σώμα όσο στις φώτο.
Πίπα αδιάφορη, συμμετοχή μέτρια. Το μόνο που μου είχε μείνει είναι οι ρώγες της που ήταν εξαιρετικές για γλείψιμο και τα φιλιά της που βεντουζωνε τα χείλη της στα δικά μου σαν να προσπαθούσε να με ρουφήξει.
Στο τέλος όταν έφυγε και κοίταξα την ώρα διαπίστωσα ότι δεν είχε κάτσει καν 60 λεπτά γεμάτα και αυτό φανταστείτε μαζί με τα μπάνια να ντυθεί στο τέλος να πούμε δύο μαλακίες φεύγοντας κτλ...
Προσωπικά δεν θα την ξαναέπαιρνα ούτε στα 100, πόσο μάλλον στα 150.
Όχι όταν άλλες κοπέλες στα 100 με αντίστοιχη εμφάνιση πχ η φίλη της η Μόνικα σκυλιάζουν για να περάσεις καλά, η δουλειά αυτή είναι δύσκολη κατανοητό αλλά από τη στιγμή που το επιλέγεις πρέπει να μπεις μέσα και να το δουλέψεις μέχρι τελευταίου ευρώ.
Δικαίωμα της να το πάει όσο θέλει και καλά κάνει από την δική της σκοπιά, από τη στιγμή που θέλει να κάνει λίγα ραντεβού και μπορεί με να καθαρίζει δουλεύοντας 2ραντεβού την μέρα 3 μέρες/βδομάδα πάνω από 3.5κ το μήνα, αλλά όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις θεόμουνο από γραφείο 10 χρόνια νεότερη, ή διπλό με μιλφ, ή δύωρο με μιλφ σκυλί του πολέμου... είναι πολύ ευκολη η επιλογή.
Αυτά και πάω να γράψω μια κριτική μην νιώθω ενοχές πάλι σε κανα τρίμηνο-εξάμηνο.
Πάνω-κάτω κάτι τέτοιο είχα πει κι εγώ και πέσανε διάφοροι αγαπούληδες να με φάνε. Πολύ μέτρια εμφάνιση (πρόσωπο που αντροφέρνει, σώμα μονοκόματο αν και ψηλή κι όχι παχιά δεν είχε θυληκότητα), πρωτοβουλίες μηδέν στο σεξ, κάτι σαν "έλα γάμα τώρα κι εσύ!". Στα 100 την είχα πάρει, ούτε στα 70 δεν θα την ξανάπαιρνα και διαβάζω διθυράμβους που δεν πιστεύω στα μάτια μου.Λοιπόν τους τελευταίους μήνες μπαίνω πολύ σπανια και κοντεύει να μου πέσει σαγόνι με αυτά που διαβάζω, θα αναφερθώ κι εγώ στη συνάντηση μου με την κοπέλα η οποία έλαβε μέρος τον περασμένο Νοέμβρη προ αυξήσεως. Ναι καταλαβαίνω ότι έχει περάσει καιρός από τότε και πολλοί μπορούν να θεωρήσουν ότι μπήκα επιτηδευμένα να κράξω μετά την αύξηση αλλά νομίζω όσοι έχουν διαβάσει τα γραφόμενα μου στο φορουμ θα καταλάβουν ότι είμαι ειλικρινης.
-Και γιατί ρε μάγκα δεν είχες γράψει τόσους μήνες και μπήκες τώρα στον κόπο?
-Γιατί φίλε μου απλά ήταν μια τόσο αδιάφορη συνάντηση που δεν ήξερα καν τι να γράψω..
Εμφάνιση οκ, καμία σχέση με 9.5 10αρια που βλέπω αλλά γούστα είναι αυτά, μου άρεσε περισσότερο ντυμένη, φόραγε ένα σακάκι με ένα μπουστάκι προκλητικότατο από μέσα, όταν γδύθηκε ψιλοξενέρωσα, δεν είναι ότι έχει παραπάνω κιλά, απλά είναι αγύμναστη και όχι τόσο σέξι το σώμα όσο στις φώτο.
Πίπα αδιάφορη, συμμετοχή μέτρια. Το μόνο που μου είχε μείνει είναι οι ρώγες της που ήταν εξαιρετικές για γλείψιμο και τα φιλιά της που βεντουζωνε τα χείλη της στα δικά μου σαν να προσπαθούσε να με ρουφήξει.
Στο τέλος όταν έφυγε και κοίταξα την ώρα διαπίστωσα ότι δεν είχε κάτσει καν 60 λεπτά γεμάτα και αυτό φανταστείτε μαζί με τα μπάνια να ντυθεί στο τέλος να πούμε δύο μαλακίες φεύγοντας κτλ...
Προσωπικά δεν θα την ξαναέπαιρνα ούτε στα 100, πόσο μάλλον στα 150.
Όχι όταν άλλες κοπέλες στα 100 με αντίστοιχη εμφάνιση πχ η φίλη της η Μόνικα σκυλιάζουν για να περάσεις καλά, η δουλειά αυτή είναι δύσκολη κατανοητό αλλά από τη στιγμή που το επιλέγεις πρέπει να μπεις μέσα και να το δουλέψεις μέχρι τελευταίου ευρώ.
Δικαίωμα της να το πάει όσο θέλει και καλά κάνει από την δική της σκοπιά, από τη στιγμή που θέλει να κάνει λίγα ραντεβού και μπορεί με να καθαρίζει δουλεύοντας 2ραντεβού την μέρα 3 μέρες/βδομάδα πάνω από 3.5κ το μήνα, αλλά όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις θεόμουνο από γραφείο 10 χρόνια νεότερη, ή διπλό με μιλφ, ή δύωρο με μιλφ σκυλί του πολέμου... είναι πολύ ευκολη η επιλογή.
Αυτά και πάω να γράψω μια κριτική μην νιώθω ενοχές πάλι σε κανα τρίμηνο-εξάμηνο.
Έχεις πάρει τη Μελίνα του Magik? Ως ανεξάρτητη 100 έπαιρνε και δεν υπάρχει σύγκριση!Τώρα, με συγχωρείς! Μάλλον είσαι άδικος επειδή ίχως δεν πέρασες καλά...
Καταρχάς πες μας μια μουνάρα απ'τα γραφεία με 150€...
Επίσης βλέπω ότι οι κοπέλες που έχεις πάρει (κοπέλες τρόπος το λέγειν, οι περισσότερες εμπίπτουν στην κατηγορία gilf εκτός της Αρτέμιδος) είιναι σε ηλικία άνω των 50 και οι βαθμολογίες σου είναι καλές! Η Πάολα δεν σου άρεσε και σου άρεσε η Μάγια και η ΣΤέλλα?????? Θα μας τρελάνεις βρε Woopsie????
Επίσης σε εμένα έκατσε 1-1/2 ώρα, και αν δεν έπρεπε να φύγω μπορεί να καθόταν 2! Προφανώς και δεν χρέωσε έξτρα χρόνο... Η πίπα της είναι εξαιρετική και γενικά στο γαμήσι εξαιρετική συμμετοχή!
ΟΚ, δεν είναι το υπέρμουνο....αλλά κανείς δεν είπε ότι είναι θεά!
ΟΚ δεν ειναι αδύνατη αλλά μην τρελαθούμε ότι έχει κ άσχημο κορμί! ΑΠλά είναι τζούσι...
Φιλιά φουλ, υγραίνεται φουλ...γαμώ της γκόμενες είναι συνολικά! Μπορεί να ήταν πιο fair ένα 123-130άρι....αλλά είδαμε κ τις ντίβες των γραφείων.
Ψυχραιμία παιδιά!! Και αν δεν περάσαμε καλά λόγω έλλειψης...χημείας (?) μην θάβουμε τα κορίτσια!
ΥΓ: έλα πες....τι σου έκανε και έβγαλες το φτυάρι????
φίλε Gianaven....επειδή την συνάντησα πρόσφατα θα διαφωνήσω με τις 2 πρώτες γραμμές της τοποθέτησης σου αλλά...περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα! Εγώ βίωσα τελείως άλλο έργο, με πολύ ενεργητική συμμετοχή και πολύ θερμή συμπεριφορά!Πάνω-κάτω κάτι τέτοιο είχα πει κι εγώ και πέσανε διάφοροι αγαπούληδες να με φάνε. Πολύ μέτρια εμφάνιση (πρόσωπο που αντροφέρνει, σώμα μονοκόματο αν και ψηλή κι όχι παχιά δεν είχε θυληκότητα), πρωτοβουλίες μηδέν στο σεξ, κάτι σαν "έλα γάμα τώρα κι εσύ!". Στα 100 την είχα πάρει, ούτε στα 70 δεν θα την ξανάπαιρνα και διαβάζω διθυράμβους που δεν πιστεύω στα μάτια μου.
Τέλος πάντων, περί ορέξεως ουδείς λόγος αναρρωτιέται όμως κανείς τί μέτρο σύγκρισης έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Επί τέλους με 150 ευρώ παίρνεις την Mia του Glamour και με 200 τη Μαρίνα του ιδίου πρακτορείου. Κατά σύμπτωσιν κι αυτές Ουκρανές είναι.
προσπαθώ να την πάρω αλλά επειδή δεν ζω Αθήνα, δεν κατέστη δυνατόν so far να την βρω διαθέσιμη!Έχεις πάρει τη Μελίνα του Magik? Ως ανεξάρτητη 100 έπαιρνε και δεν υπάρχει σύγκριση!
Ο γιατρος δεν χρωσταει καλη κουβεντα σε βιζιτα παρα μονο αν την εχει παρει συμφωνα με τους δικους του οικονομικούς και αλλους ορους.φίλε Gianaven....επειδή την συνάντησα πρόσφατα θα διαφωνήσω με τις 2 πρώτες γραμμές της τοποθέτησης σου αλλά...περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα! Εγώ βίωσα τελείως άλλο έργο, με πολύ ενεργητική συμμετοχή και πολύ θερμή συμπεριφορά!
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, άλλωστε έχει ιδιαίτερη εμφάνιση.
Όμως...δεν μπορείς να λες ότι αυτή η γυναίκα δύο μέτρα, δεν είναι εντυπωσιακή! Ξαναλέω είναι τζούσι....οπότε σε κάποιους δεν θα αρέσει !!
Κατά τ'αλλα....δεν έχω συναντήσει κανένα από τα 2 κορίτσια που ανέφερες αλλά πήρα τη Σιένα (που αποθεώνει όλο το σάιτ) και κατάλαβα τι σημαίνει μηδέν πρωτοβουλίες!!! Όσο για την ΜΙΑ που αναφέρεις, οι κριτικές της είναι διφορούμενες...άρα τι να πιστέψω από τις κριτικές και από αυτά που λες εσύ??? Η Μαρίνα είναι 200€ όπως καλά λες....άρα δεν υπάρχει σύγκριση!
Τέλος είπα κι εγώ ότι θα ήταν πιο fair να χρεώνει (η Πάολα) 120-130€...
ΥΓ: τώρα παρατήρησα, γιατί δεν γράφεις κριτικές???
ΥΓ2: δεν επανέρχομαι, απλά εξέφρασα την άποψη μου, πάντα είμαι αντικειμενικός θέλω να πιστεύω και δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να κάνετε κακό σε μια κοπέλα πολύ τίμια (άσχετο αν είναι λίγο ακριβή) χωρίς να την έχετε συναντήσει...καθώς αν δεν γράφετε κριτικές, δεν δέχομαι ότι την ξέρετε και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να "ξημεροβραδιάζεστε" στο νήμα μιας κοπέλας και την θάβετε!
Ποιά θέλω μου μωρέ και παπαριές; Μια φορά την συνάντησα, δεν μου άρεσε, δεν την ξανασυνάντησα! Απλό είναι.Ο γιατρος δεν χρωσταει καλη κουβεντα σε βιζιτα παρα μονο αν την εχει παρει συμφωνα με τους δικους του οικονομικούς και αλλους ορους.
Η Παολα ειναι μια απο τις βιζιτες που δεν ενεδωσαν στα θελω του. Αλλιως τωρα θα μας εγραφε οτι κακως ζηταει 100 και καλως το ανεβασε στα 150 γιατι αξιζει περισσότερο απο αλλες. Και φυσικα θα την εβαζε ισια κι ομοια με την Μελινα και με αυτες που υποστηριζει.
σόρυ που παρεμβαίνω αλλά... άλλο "δεν μου άρεσε και δεν ξαναπαίρνω" και άλλο "δεν αξίζει ούτε για 70€"!!Ποιά θέλω μου μωρέ και παπαριές; Μια φορά την συνάντησα, δεν μου άρεσε, δεν την ξανασυνάντησα! Απλό είναι.
Για εσένα υπάρχει σύγκριση Μελίνας με Πάολα;
Ο.κ. δεν συμπαθείς εμένα από παλιά, αλλά ας είσαι αντικειμενικός στα κορίτσια.
Δεν έγραψα "δεν αξίζει", έγραψα "δεν θα την ξανάπαιρνα!" πρόσεξέ το.σόρυ που παρεμβαίνω αλλά... άλλο "δεν μου άρεσε και δεν ξαναπαίρνω" και άλλο "δεν αξίζει ούτε για 70€"!!
ξανα-ματα-χαιρετώ!
Επισης μεγαλη προσοχη με τον γιατρο. Πλασαρει βιζιτες του κατοσταρικου πχ με καπελο που μπορει να φτασει και τα 200.Ποιά θέλω μου μωρέ και παπαριές; Μια φορά την συνάντησα, δεν μου άρεσε, δεν την ξανασυνάντησα! Απλό είναι.
Για εσένα υπάρχει σύγκριση Μελίνας με Πάολα;
Ο.κ. δεν συμπαθείς εμένα από παλιά, αλλά ας είσαι αντικειμενικός στα κορίτσια.