ΟΚ...πάμε γι'άλλα!
Το θέμα θεωρείται λήξαν?!?!?
Περισσότερο με "εντυπωσίασε" η τοποθέτηση το
@woopsie, ο οποίος την έκραξε ενώ έχει πάει με όποια έινια
φίλε μου....μάλλον το έχεις χάσει!
Το να είναι μια γυναίκα χαλαρή με τον χρόνο, δεν σημαίνει ότι μου έκανε δωράκι! Πιθανότατα (όπως άλλωστε πολλές π.χ. η Νεράιδα απ'ότι λέγεται) ανέβασαν τις τιμές τους για να είναι χαλαρές με τον χρόνο και αυτό είναι ένα συν σε όσες το κάνουν (και στην Πάολα)!!!!
Να σου πω επίσης ότι λόγω ηλικίας, σπάνια κάνω 2ο γύρο. Μετά το πέρας του 1ου λοιπόν, κουβεντιάσαμε και είδα έναν γλυκό άνθρωπο, συνειδητοποιημένο κ ευγενή ! Άσε τις μαλακίες λοιπόν!!
Άλλωστε εγώ, δεν ζω στην πόλη σας, έρχομαι μια τόσο και συνήθως επιλέγω νέα κοπέλα! Δεν έχω κανέναν λόγο...
-Ξαναδιάβασε την κριτική σου και πες μας τι γεύση αφήνει!
-Δεν απάντησες σε τίποτα, μάλλον είσαι τησ λογικής ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Είναι καλύτερα όλα αυτά τα gilf που έχεις πάρει από την Πάολα?
-Ποιος σου είπε ότι βαθμολογείς ανάλογα με την ηλικία? Καινούργιο είναι αυτό?
-Δεν υπονοώ τπτ, ότι έχω να πω... το λέω ευθέως. Το τελευταίο που είπα και στο οποίο κόλλησες, ήταν πειραχτικό, νομίζω ήταν εμφανές! Αλλά κάτι σου έκανε για να βγάλεις το φτυάρι... Δεν έχω γράψει ποτέ κριτική στα νήματα των κοριτσιών! Γιατί αυτή η πρεμούρα ρε Woopsie να ενημερώσεις εδώ και να μας "απειλήσεις ότι πας να γράψεις και κριτική?? Ημαρτον...
-Αν διάβαζες προσεκτικά το σχόλιο μου, θα διαπίστωνες ότι σου μίλησα ευγενικά-πειραχτικά και είπα την εμπειρία μου και το πως την είδα εγώ! Με τσαντίζει που όλοι είμαστε "Αδώνηδες" και σχολιάζουμε-βαθμολογούμε-κράζουμε τόσο αυστηρά!
- Δεν είπες πιο υπέρμουνο παίρνεις από γραφεία! Και επειδή ο
@gianevan ανέφερε 1 (!!!), προφανώς υπάρχουν, αλλά δεν είναι ο κανόνας!!
Και για να τελειώνουμε, η βασική μου ένσταση σε όσα είπες (γιατί συμφώνησα στο θέμα της τιμής) είναι ότι είσαι τόσο αυστηρός με την Πάολα και με τις 7 που έχεις συναντήσει (πλην Αρτέμιδος) που είναι στα όρια του gilf...ήσουν επιεικής! Άρα κατα την γνώμη μου πάντα, κάτι συμβαίνει κ όχι υποχρεωτικά ότι το έκανες επί σκοπόν! Μην έχετε όλοι σας τη μύγα!
Αυτά...ψωμί κ αλάτι...
Καληνυχτίζω (για τριακοσιοστή πεντηκοστή τέταρτη φορά!)