You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα Survivor
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blaoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.Οχι ρε δεν κανει βιζιτες!!!!
Παει μονο επισκεψεις σε μοναστηρια,ψελνει και κανει φιλανθρωπιες!!! Ειστε? Εεεεεε ρεεεεεε ξυπνατεεεεε!!!Ακου εκει δεν κανει βιζιτες....χαχαχαχα
ΒΥΖΟΛΑΤΡΗΣ_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λέτε όλοι μαλακίες με το συμπάθειο δλδ..
Την Παολα την ξέρω 7 χρόνια και ποτέ δεν έκανε βίζιτες
Πρίν το survivor και μετα΄δούλευε στο Ερωτικα στην Αχαρνών και για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω εδώ δημόσια έφυγε και τώρα είναι στο Μπέιμπι Γκολντ...
Γαμώ τα κορίτσια με απίστευτα πολύ καλό χαρακτήρα
απο ομορφιά στην πραγματικότητα δεν λεεί πολλά σαν τοπ γκόμενα..
ενα απλό κοριτσάκι είναι
....
α ρε τι κάνει η δημοσιότητα...
γιατι ρε παιδια ειστε σιγουροι τη δουλεια του κανει το κοριτσιη μηπωςτης βαλατε λουκετο .....
χειροτερος απο τον λαλιωτη εισαι.κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.
απο αυτον μπορεις να κρυφτεις
Στείλε και ένα αντίγραφο της λειτουργίας να ρίξω και ένα λιβάνισμα.κάπου έχω κάτι link κάτι λειτουργίες που συμμετέχει που θα πάει θα τα βρω.
Επισκέπτης
εγω ρε παιδια θα σας πω ενα πραγμα που την ειχα σιχαθει την παλιο βρωμιαρα.ειχε κανει μια εκπομπη η δρουζα οπου ηταν μια βραζιλιανα 22 η οποια ειχε ξεφυγει απο τους νταβαδες κ φοβοταν για τη ζωη της(εμενα η 22αρα δεν με πολυεπεισε γιατι οταν της προτειναν δουλεια ως καθαριστρια εκανε την κινεζα αλλα τελος παντων)φαινοταν παντως χεσμενη απο το φοβο της κ σε ενα διαξιφισμο της με την παολα(ηταν κ εκεινη καλεσμενη)γυριζει κ λεει στην κοπελα ΄΄σε λυπαμαι εγω εχω τα παντα το σπιτι μου το αμαξι μου το σκυλο μου κ.α κ εσυ δεν εχεις τιποτα κ εγω λεει ειμαι κυρια΄΄άκου την καριολα εγινε κ κυρια..........ημαρτον ρε πουστη κ εβγαλε λεφτα με το να καθεται πανω στη πουτσα του καθενα
ο λεπαντο που το εγραψε αυτο ειναι απο τα παλια μελη και με σωστες πληροφοριες.και φυσικα εννοειται οτι εχει δικιο οτι η Παολα εκανε βιζιτες.αει σιχτηρ με τον καθε βλακα εδω μεσα που εχει θεοποιησει την καθε πουτανα και την παρουσιαζει 'παναγιτσα'.τωρα δεν μενει να δουμε να βγει κανενας giorgos33 και να πει η XRISTINA69 δεν δουλευε ποτε σαν πουτανα.θα τα δουμε και αυτα συντροφοι.Δυστυχως θα τα δουμε
Επισκέπτης
ο λεπαντο που το εγραψε αυτο ειναι απο τα παλια μελη και με σωστες πληροφοριες.και φυσικα εννοειται οτι εχει δικιο οτι η Παολα εκανε βιζιτες.αει σιχτηρ με τον καθε βλακα εδω μεσα που εχει θεοποιησει την καθε πουτανα και την παρουσιαζει 'παναγιτσα'.τωρα δεν μενει να δουμε να βγει κανενας giorgos33 και να πει η XRISTINA69 δεν δουλευε ποτε σαν πουτανα.θα τα δουμε και αυτα συντροφοι.Δυστυχως θα τα δουμε
εγω παντως δεν πιστευω στριπτιτζου να μην κανει βιζιτες το θεωρω αδιανοητο κ ακουστε κ το καλυτερο στην εκπομπη αυτη.ελεγε η παολα οτι εαν καθησει στα ποδια πελατη κ της ακουμπησει το ποδι σηκωνεται κ φευγει.....μπουυυυυυυυυχαχαχαχαχααχα η παρθενοπιπιτσα
Επισκέπτης
σταματα γιατι πινω τον καφε μου και δεν ειμαι και 20 η 30 χρονω θα πνιγω απο τα γελια ακου στριπτιζου να κανει βιζιτες? θα βγει παλι κανας πουτανοκαψουρης που θα θελει να μας πεισει οτι αποκλειεται οι αρκουδες να χεζουν στο δασος.και μεσα στην αρρωστη ψυχοσυνθεση του θα βρει και 'αποδειξεις' το καθε τραγικο ανθρωπακι.εγω παντως δεν πιστευω στριπτιτζου να μην κανει βιζιτες το θεωρω αδιανοητο κ ακουστε κ το καλυτερο στην εκπομπη αυτη.ελεγε η παολα οτι εαν καθησει στα ποδια πελατη κ της ακουμπησει το ποδι σηκωνεται κ φευγει.....μπουυυυυυυυυχαχαχαχαχααχα η παρθενοπιπιτσα
Επισκέπτης
σταματα γιατι πινω τον καφε μου και δεν ειμαι και 20 η 30 χρονω θα πνιγω απο τα γελια ακου στριπτιζου να κανει βιζιτες? θα βγει παλι κανας πουτανοκαψουρης που θα θελει να μας πεισει οτι αποκλειεται οι αρκουδες να χεζουν στο δασος.και μεσα στην αρρωστη ψυχοσυνθεση του θα βρει και 'αποδειξεις' το καθε τραγικο ανθρωπακι.
ασε που οι περισσοτερες σου λενε οτι εχουν σπουδασει νομικη ιατρικη μεταπτυχιακα mba,nba,cfy,tuf κ.α τετοια εμπριμε αλλα αυτη η πουτανα ζωη τους τα εφερε ετσι που τα αναγκασε τα κακομοιρα κοριτσια να καθονται στην πουτσα του καθενος..ατιμη ζωη
Επισκέπτης
εγω τους βλεπω στα στριπτιτζαδικα οσες φορες εχω παει κ δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 20ευρω(7000δρχ περιπου)για να καθεται μια γκομενα κ να της πιανεις τον κωλο μου φαινεται τελειως γελιο ασε που δεν δινουν μονο 20 αλλα 200ευρω.
εχουν κανει οντως σπουδες και μεταπτυχιακα φιλε μου.στα τσιμπουκια στα πισοκολητα και στα παραμυθια για να ριχνουν τα ελληνοβοδια και να τους τρωνε τα φραγκα.ασε που οι περισσοτερες σου λενε οτι εχουν σπουδασει νομικη ιατρικη μεταπτυχιακα mba,nba,cfy,tuf κ.α τετοια εμπριμε αλλα αυτη η πουτανα ζωη τους τα εφερε ετσι που τα αναγκασε τα κακομοιρα κοριτσια να καθονται στην πουτσα του καθενος..ατιμη ζωη
Επισκέπτης
εχουν κανει οντως σπουδες και μεταπτυχιακα φιλε μου.στα τσιμπουκια στα πισοκολητα και στα παραμυθια για να ριχνουν τα ελληνοβοδια και να τους τρωνε τα φραγκα.
αυτα τα μουνια βασικα επρεπε να ειχαν στα μπουρδελα οχι τωρα που εχουμε γεμισει πατζαβουρα κ μας τις περνανε για μουναρες..ενας λογος που σταματησα να πηγαινω σε μπουρδελα ηταν αυτος..τα μουνια που Υπαρχουν τωρα ειναι γκομενες της διπλανης πορτας...παλιοτερα υπηρχαν μουνια που νομιζες οτι δεν μπορει να ειναι αληθινα....οι νταβαδες κατλαβαν οτι ειμαστε ηλιθιοι κ οτι θα μας πεταξουν θα το τρωμε.κ γι αυτο τα βαζουν στα στριπτιτζαδικα τις μουναρες οπου πιο ακοπα βγαζουν περισσσοτερα
.ελεγε η παολα οτι εαν καθησει στα ποδια πελατη κ της ακουμπησει το ποδι σηκωνεται κ φευγει.....μπουυυυυυυυυχαχαχαχαχααχα η παρθενοπιπιτσα
Για τα τεφτερια σας..
Πριν απο μερικες ημερες ειχε κολλησει το μουνι της στο στομα ενος πελατη, κατα την διαρκεια ενος πριβε χορου..
Επισκέπτης
Για τα τεφτερια σας..
Πριν απο μερικες ημερες ειχε κολλησει το μουνι της στο στομα ενος πελατη, κατα την διαρκεια ενος πριβε χορου..
την εκπομπη την ειχες δει?
Επισκέπτης
άντε να σας φτιάξω λίγο.
Πάολα Βούτος - Survivor Ελλάδα - Γυμνή
Η πάολα η στριπερ απο το survivor εντελώς γυμνή...
Πάολα Βούτος - Survivor Ελλάδα - Γυμνή
Η πάολα η στριπερ απο το survivor εντελώς γυμνή...
Συνημμένα
την εκπομπη την ειχες δει?
Οχι..την εχασα.
Η φαση που ανεφερα παραπανω εγινε σχεδον μπροστα μου στο Βaby Gold..
Επισκέπτης
Επισκέπτης
H Paola και οι Φίλες της (Erotica Strip Show), apo to Survivor
Μια προσφορά από το περιοδικό « Θέμα » το οποίο μας έβαλε μέσα στο Erotica Strip Show.
Η Paola με τις φίλες της χορεύουν για μας....
Τίτλος: Η Paola και οι Φίλες της
Είδος: striptease
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Erotica live show
Πρωταγωνιστές: Paola και άλλες πολλές
Διάρκεια: 45:15
Εταιρία Διανομής : Ένθετο με το περιοδικό « Θέμα »
File Info:
Video format: VCD
File Size: 456 MB
Duration: 45:15
Μια προσφορά από το περιοδικό « Θέμα » το οποίο μας έβαλε μέσα στο Erotica Strip Show.
Η Paola με τις φίλες της χορεύουν για μας....
Τίτλος: Η Paola και οι Φίλες της
Είδος: striptease
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Erotica live show
Πρωταγωνιστές: Paola και άλλες πολλές
Διάρκεια: 45:15
Εταιρία Διανομής : Ένθετο με το περιοδικό « Θέμα »
File Info:
Video format: VCD
File Size: 456 MB
Duration: 45:15
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα