You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Αρκετά σωστό !
Θεωρητικά θα έπρεπε να "πεινάμε", στην πράξη δεν είναι καθόλου έτσι.
Φίλε προ ημερών ήμουν στα Χανιά, αυτό που έβλεπα με την νεολαία μας... To 75% φόραγε Μπλουζάκια U.S.POLO και είχε κινητά IPhone 5..
Αυτό για εμένα μεταφράζεται σαν χλίδα και όχι σαν κρίση..
Βασικά φαινόμασταν πιο πλούσιοι απο τους τουρίστες ή τουλάχιστον ήμασταν πιο επιδειξιομανείς. ;)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε μην βλεπεις μονο τα "ψιχουλα" που ξοδευουμε για την μοστρα σαν μλκες. Αμα δεις τις δυτικες χωρες τι μισθο εχουν και τι ποιοτητα ζωης θα καταλαβεις οτι δεν ειμαστε φτωχοι αλλα παμφτωχοιΦίλε προ ημερών ήμουν στα Χανιά, αυτό που έβλεπα με την νεολαία μας... To 75% φόραγε Μπλουζάκια U.S.POLO και είχε κινητά IPhone 5..
Βασικά φαινόμασταν πιο πλούσιοι απο τους τουρίστες ή τουλάχιστον ήμασταν πιο επιδειξιομανείς. ;)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Η εκκλησία σου τάϊζε 200 άτομα και τώρα 420. Πάντα υπήρχαν απλά ήταν λιγότερα. Αλλά και αυτά τα άτομα ακόμα και τώρα τρώνε, από την Εκκλησία.
Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και κάποιοι επηρεάστηκαν παραπάνω, βλέπω όμως ότι το γενικό στυλ ζωής μας άλλαξε ελάχιστα. Πρακτικά δεν πεινάμε, τρώμε ίσως με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο, αλλά τρώμε.
Η εκκλησία μου δεν τάιζε κανέναν. Δεν υπήρχε ανάγκη.
Το πρόβλημα σε λίγο θα γίνει εκρηκτικό.
ΚΟΡΚΟΔΙΛΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι αλλα με δυο τρία σπίτια ο καθένας .τυπε μην βλεπεις μονο τα "ψιχουλα" που ξοδευουμε για την μοστρα σαν μλκες. Αμα δεις τις δυτικες χωρες τι μισθο εχουν και τι ποιοτητα ζωης θα καταλαβεις οτι δεν ειμαστε φτωχοι αλλα παμφτωχοι
Εξω έχουν και δεν έχουν ένα .
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
τυπε μην βλεπεις μονο τα "ψιχουλα" που ξοδευουμε για την μοστρα σαν μλκες. Αμα δεις τις δυτικες χωρες τι μισθο εχουν και τι ποιοτητα ζωης θα καταλαβεις οτι δεν ειμαστε φτωχοι αλλα παμφτωχοι
Έχω συγγενικό μου πρόσωπο στις ΗΠΑ και μου έλεγε το 2006 ότι αυτή η παρέλαση που γίνεται με τα αυτοκίνητα εδώ στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο..
Μου έλεγε ότι γνωρίζει πάμπλουτες οικογένειες στις ΗΠΑ οι οποίες έχουν ένα μόνο αμάξι και αυτό είναι αρκετών ετών..
Εδώ φαίνεται οι "ραγιάδες" το στερηθήκαν πολύ το αυτοκίνητο..
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 6
Φίλε προ ημερών ήμουν στα Χανιά, αυτό που έβλεπα με την νεολαία μας... To 75% φόραγε Μπλουζάκια U.S.POLO και είχε κινητά IPhone
Κρίση ιπάρχει, απλός έχει ακουμπίσει διαφορετικά τον καθένα. Πάω στίχιμα αφτοί που λες τα iPhone τα έχουν πάρει με το χαρτζιλίκι του μπαμπά.
Γνωστός μου μένει με τους γονείς του και τι γιαγιά του. Σινταξιούχοι και οι 3, ο πατέρας με αναπιρική. Ο τίπος είναι 35 και τα ξίνει κανονικά. Παλιότερα πριν τις περικοπές έβγαζε τρελά γούστα αλλά πάλι ακόμα και τόρα ζει σχετικά άνετα χορίς να δουλέβει.
Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα σινταξιούχο, για κόψε για 2 μίνες τις σιντάξεις να δεις τι πείνα θα πέσει.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Φίλε προ ημερών ήμουν στα Χανιά, αυτό που έβλεπα με την νεολαία μας... To 75% φόραγε Μπλουζάκια U.S.POLO και είχε κινητά IPhone 5..
Το USPOLO είναι μαιμού και το κινητό το έχουν αγοράσει σε 36 άτοκες 'η το πληρώνουν κάθε μηνα στο λογαριασμό αν το έχουν παρει με συμβόλαιο.
Πες μου πως είχαν καμμία ΠΟΡΣΕ και κυκλοφορούσαν, αλλά μη μου λετε δικαιολογίες πως δεν έχει κριση.
Ο κόσμος πεινάει. όχι όλοι ένα 30% σίγουρα λιμοκτονεί.
Το κακό είναι πως το ποσοστό μεγαλώνει συνεχώς.
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ σε λίγο καιρό θα τα μπουμπουνισει. Στην Γερμανία πτωχευσε και παρόλες τις μαλακίες που λενε εδώ περί κερδοφορορίας, ψάχνουν αγοραστη να το πουλησουν να φυγουν/
Στην Τουρκία έκλεισε, στην Αλβανία το ιδιο.
Στα παπάρια μου το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ σαν επιχείρηση...
Οι άνεργοι όμως που θα προκύψουν? Αυτούς τους σκέφτεστε?
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ναι γιατί δεν είναι έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων-τα γουρούνια της Ευρώπης να ουμε!ο ελληνικός χαρακτήρας και μας αξίζει ότι πάθουμε .. γιατί έχουμε μίσος για τον απέναντί μας που είναι λαμόγιο , δημόσιος υπάλληλος , τεμπέλης αγροτης και ότι άλλη μαλακία μας ταϊζουν τα ΜΜΕ .
Υπογραφή .. ένας άνεργος .
Και που 'σαι άνεργε,αντί να γράφεις τις μαλακίες σου σε μπλογκ για το πως σε γαμάει η γκόμενα σου με στραπόν τράβα ψάξε για δουλειά.
Υ.Γ το άρθρο λέει μαλακίες,χρόνια τώρα ακούμε πως οι γυναίκες θα γαμιούνται για ένα ταψί μπακλαβά και χρόνια τώρα το μόνο που βλέπουμε στην πιάτσα είναι γυφτορουμάνες και αλβανά.
άσε που και οι συνταξιούχοι πεθαίνουν κάποια στιγμή.Κρίση ιπάρχει, απλός έχει ακουμπίσει διαφορετικά τον καθένα. Πάω στίχιμα αφτοί που λες τα iPhone τα έχουν πάρει με το χαρτζιλίκι του μπαμπά.
Γνωστός μου μένει με τους γονείς του και τι γιαγιά του. Σινταξιούχοι και οι 3, ο πατέρας με αναπιρική. Ο τίπος είναι 35 και τα ξίνει κανονικά. Παλιότερα πριν τις περικοπές έβγαζε τρελά γούστα αλλά πάλι ακόμα και τόρα ζει σχετικά άνετα χορίς να δουλέβει.
Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα σινταξιούχο, για κόψε για 2 μίνες τις σιντάξεις να δεις τι πείνα θα πέσει.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γενικα ναι.Στην αμερικη ομως δεν ειναι οτι δεν εχουν λεφτα ,απλα το σπιτι γιαυτους δεν ειναι σαν εδω.Σιγα την περιουσια(εκτος αμα μιλαμε για 5η οδο στην νεα υορκη ) .Ειναι ξυλινα ,φτιαχνονται σε 4 μηνες και πουλιουνται καθε τοσο.Λεφτα ομως εχουν και θα μπορουσαν να αγορασουν αρκετα σπιτια. Αυτα στις ΗΠΑ. Στην αγγλια δεν εχουν σπιτια οκ.Ναι αλλα με δυο τρία σπίτια ο καθένας .
Εξω έχουν και δεν έχουν ένα .
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε ειπαμε οι ελληνες ειναι της μοστρας. και γω γνωρισα πολλα ατομα στην νεα υορκη που ηταν πλουσιοι και ειχαν κανονικο σπιτι ,και γενικα τπτ φανταχτερο. Ειναι η νοοτροπια τους.Δεν ζουν για την μοστρα αλλα λεφτα εχουνΈχω συγγενικό μου πρόσωπο στις ΗΠΑ και μου έλεγε το 2006 ότι αυτή η παρέλαση που γίνεται με τα αυτοκίνητα εδώ στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο..
Μου έλεγε ότι γνωρίζει πάμπλουτες οικογένειες στις ΗΠΑ οι οποίες έχουν ένα μόνο αμάξι και αυτό είναι αρκετών ετών..
Εδώ φαίνεται οι "ραγιάδες" το στερηθήκαν πολύ το αυτοκίνητο..
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Εδώ ο Μπέζος τα σπάει..
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η βαριά κουλτούρα που έχει άποψη για όλα και τα ξέρει όλαΕδώ ο Μπέζος τα σπάει..
Skatiara Vatraxokourada
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 6
άσε που και οι συνταξιούχοι πεθαίνουν κάποια στιγμή.
Ναι, κι εγό αφτό του λέω... Πάντος ως γνοστοί καβατζόπουστες οι Ελληνες, έχουμε αρκετό λίπος αποθικευμένο. Παρ' όλη τιν κρίση η κοινωνία πάει ακόμη με κεκτημένη ταχίτιτα.
To άρθρο είνε ιπερβολικό πάντος. Πρέπει να πέσει ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ πείνα για να δούμε Ελληνίδα σε μπουρδέλο. Παραείνε περίφανες για κάτι ΄τετοιοο. Όσες το γιρίσουν στο επάγγελμα κάποτε, θα το κάνουν πιο καλυμένα. Αγγελία κλπ όπως γράφτικε παραπάνω.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Η βαριά κουλτούρα που έχει άποψη για όλα και τα ξέρει όλα
xexe δεν ξέρεις να εκτιμάς την αγνή παπαρολογία
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Η βαριά κουλτούρα που έχει άποψη για όλα και τα ξέρει όλα
Αν και δεν έχω ακούσει και τόσο καλά λόγια για τον συγκεκριμένο κύριο, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει 100% δίκιο..
Ειδικά όταν λέει: "Απο τα γαϊδούρια πήγαμε στα Cayenne" είναι όλα τα λεφτά..
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μόνο που είναι λίγο σαν του Πάγκαλου το: ''μαζί τα φάγαμε''.Αν και δεν έχω ακούσει και τόσο καλά λόγια για τον συγκεκριμένο κύριο, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει 100% δίκιο..
Ειδικά όταν λέει: "Απο τα γαϊδούρια πήγαμε στα Cayenne" είναι όλα τα λεφτά..
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις,ο Μπέζος είναι από τους τελευταίους που δικαιούται να ομιλεί,εκτός αν αυτός δεν πήγε ''από τα γαϊδούρια στα Cayenne''.
Δηλαδή αυτός που κουνάει το δάχτυλο,ας βλέπει πρώτα την αφεντομουτσουνάρα του στον καθρέπτη....δεν βλάπτει.
Με την ΔΗΜΑΡ δεν ήτανε;;;;
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
΄Ναι, κι εγό αφτό του λέω... Πάντος ως γνοστοί καβατζόπουστες οι Ελληνες, έχουμε αρκετό λίπος αποθικευμένο. Παρ' όλη τιν κρίση η κοινωνία πάει ακόμη με κεκτημένη ταχίτιτα.
To άρθρο είνε ιπερβολικό πάντος. Πρέπει να πέσει ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ πείνα για να δούμε Ελληνίδα σε μπουρδέλο. Παραείνε περίφανες για κάτι ΄τετοιοο. Όσες το γιρίσουν στο επάγγελμα κάποτε, θα το κάνουν πιο καλυμένα. Αγγελία κλπ όπως γράφτικε παραπάνω.
Ψωροπερήφανες εννοείς.. Οι περισσότερες δήθεν περήφανες που λές είναι κάτι σκατιάρες βλαχαδερές που οι γονείς του ήρθαν απο τα χωριά τους, πουλήσαν αγροτεμάχια ή κάναν ένα φράγκο και το παίζουν ντίβες τώρα..
Ξέρω κοπέλα κόρη μεγαλογιατρού, μουνάρα, πολύ απλή σε νοοτροπία και σαν χαρακτήρας γαμώ τα άτομα..
Η σνομπαρία που βλέπουμε απο τις περισσότερες κρύβουν νεοπλουτισμό και πολλά απωθημένα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις