Νέα

Παντρεμένες γίνονται πόρνες για να συντηρήσουν την οικογένειά τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.412
Πόντοι
12.756

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
  Γελάμε αλλα η κατάσταση έξω δεν είναι τόσο χάλια όσο πιστεύουμε.

Είναι πολύ χειρότερα.

Σε λίγο η εξαθλίωση θα οδηγήσει κόσμο σε άλλα μονοπάτια.

Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει και σε βλέπει εσένα χορτασμένο, τι θα κάνει? Δεν θα ορμήσει?

Οι γυναίκες δεν έχουν σωματική ρώμη, θα γίνουν πουτάνες. Οι άντρες θα γίνουν κλέφτες, ληστές και δολοφόνοι για ένα πιάτο φαί.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τραγικές καταστάσεις.

Τραγικές καταστάσεις θεωρώ ότι θα ζήσουμε αν βγούμε έξω απο το euro..
Kαι πάλι δεν ισχύει για όλους, άλλα κυρίως για τη φτωχή και τη μικρομεσαία τάξη.
Για αυτούς δηλαδή που βγάζουν απο 1000 μέχρι 2000 euro..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τραγικές καταστάσεις θεωρώ ότι θα ζήσουμε αν βγούμε έξω απο το euro..
Kαι πάλι δεν ισχύει για όλους, άλλα κυρίως για τη φτωχή και τη μικρομεσαία τάξη.
Για αυτούς δηλαδή που βγάζουν απο 1000 μέχρι 2000 euro..

Αυτός που θα παίρνει 1 - 2 χιλιάρικα τον μηνα δεν θα έχει πρόβλημα.

Πρόβλημα θα έχει αυτός που παίρνει 500 ευρώ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το διπλα παει να γινει " Ο πουστης που θα σας γαμησει ολους "

ξεφυγε απο το αλληλομαλακια

Ναι διαβάζω τι γίνεται...και αυτός πολύ τσαμπουκάς, σε σημείο να χάνει το δίκιο του αλλα και οι υπόλοιποι "άντρακλες" που βρίζουν για να το παίξουν γαμιάδες ενώ κατά βάθος βγάζουν τα ομοφοβικά τους κόμπλεξ....γάμησέ τα και άφησέ τα δηλαδή....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Και δεν είναι ώρα για να αναλυθεί αλλά το ευρω ήταν η καταστροφή της Ελλάδας.

Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά.

Τόσα χρόνια με δραχμή δεν είχαμε πρόβλημα... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μπηκαμε στο ευρώ.

Πέρασαν 11 χρόνια για να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε στο πετσί μας.

Προσωπικά με συμφέρει να μεινει η χώρα στο ευρώ. Δεν παραβλέπω όμως τι γινεται και γυρω μου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.412
Πόντοι
12.756

Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά.

Τόσα χρόνια με δραχμή δεν είχαμε πρόβλημα... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν μπηκαμε στο ευρώ.

Προσωπικά με συμφέρει να μεινει η χώρα στο ευρώ. Δεν παραβλέπω όμως τι γινεται και γυρω μου.

Τα εχει πει και ο Μεγας οικονομικος αναλυτης Σταμ αυτα τυπε ... εχει βαλει και στοιχηματα

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
παντρεμενη με παιδι χλωμό το βλέπω να παει να δουλέψει σε οίκο ανοχής γιατι έτσι και την δει κάποιος πάει το σπίτι της. αγγελία να βάλει το θεωρώ πιο ευκολο κ μπορει να καταλαβει τον αλλον αν τον ξερει.

ειπαμε είναι πουτανες αλλα οχι κ τοσο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μάλλον είσαι μαλάκας.

Ακριβως την ίδια κουβέντα μου είχαν πει πριν 6 χρόνια όταν πουλούσα τα ακίνητά μου.

Κι όχι ακριβώς έτσι κομψά όπως το λες εσύ. Πιο άγρια. Αντρικά!

" ΠΟΔΟΛΑΓΝΕ είσαι μεγάλος μαλάκας!"

Αυτοί οι άντρες του τότε... σήμερα μου ζητάνε δανεικά.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Επιστροφή στη δραχμούλα και όλα θ απάνε καλά

Η Κατάσταση που περιέγραψες πρίν, θα πραγματοποιηθεί αν επιστρέψουμε στη δραχμή.. :2funny:

Βασικά εγώ προβλέπω εμφύλιο..

Όποιοι πιστέυουν ότι με την δραχμή θα έρθουν καλύτερες ημέρες, είναι ηλίθιοι και αμόρφωτοι.. :idiot:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
παντρεμενη με παιδι χλωμό το βλέπω να παει να δουλέψει σε οίκο ανοχής

Δεκαετία '90.
Εϊχα γνωρίσει (Φωκαίας 27 υπόγειο και σε άλλο ένα, νομίζω Αγ. Πέτρου) Ελληνίδα, παντρεμένη, σύζυγος τύπου που η δουλειά του (είχε μαγαζί σχετικό με αυτοκίνητα) δεν πήγαινε καλά, χρέη, παιδιά στο σχολείο, και δούλευε μερικές ώρες σε μπουρδέλο για να τα φέρει βόλτα.
Συμπαθέστατη, και τη γούσταρα κι όλας (σεξουαλικώς). Νομίζω κι αυτή.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ, και το είχε αποδεχτεί γιατί δεν είχαν άλλη λύση (δάνεια, χρέη, δράμα).
Ξαφνικά βέβαια σταμάτησε (προφανώς όταν μάζεψε αυτά που τους έλλειπαν).

Νομίζω θα δούμε πολλά τέτοια, αλλά όχι σε μπουρδέλα.
Μάλλον σε "freelance" (αγγελίες) όπου έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν τις βλέπει πολύς κόσμος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η Κατάσταση που περιέγραψες πρίν, θα πραγματοποιηθεί αν επιστρέψουμε στη δραχμή.. :2funny:

Βασικά εγώ προβλέπω εμφύλιο..

Όποιοι πιστέυουν ότι με την δραχμή θα έρθουν καλύτερες ημέρες, είναι ηλίθιοι και αμόρφωτοι.. :idiot:

Ο Βαρουφάκης είναι ηλίθιος και αμόρφωτος?

Περίεργο.... Κι εγώ τον είχα για έξυπνο και καθηγητή Πανεπιστημίου.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
ρε μην κοροιδευομαστε. Η πορνεια εχει τρελα λεφτα, και καμια απο αυτες που την κανουν δεν το κανει για να συντηρησει την οικογενεια της. Ας παει να πλυνει καμια σκαλα,να κανει καμια λατζα... Ενταξει, το εγραψε η εσπρεσσο αλλα μην κοροιδευομαστε κιολας. Ενα ραντεβου την ημερα να κανει μια και καλα ανεξαρτητη απο 100 ευρω την μερα δηλαδη,100*25 (βγαζοντας τις μερες περιοδου) ειναι 2500... Και μιλαμε για 1 ραντεβου... Ειναι η ευκολη ζωη που τραβαει, τα ευκολα λεφτα και οχι η αναγκη

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Μια χαρά είμαστε μέχρι στιγμής, μπορεί να πιεζόμαστε άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, άλλα προς το παρόν θεωρώ ότι τουλάχιστον η πλειοψηφία επιβιώνει..

Κάποιοι δε, θεωρώ ότι δεν πιέζονται καθόλου, δεν ξέρω τι παίζει, χέζουν λεφτά, είναι γενικά στη κοσμάρα τους, ζουν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας; η πολύ απλά δεν τους έχει αγγίξει η κρίση..

Όπως και να έχει, με την επιστροφή στην δραχμή, απλά ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως..

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
  Ο Βαρουφάκης είναι ηλίθιος και αμόρφωτος?

Περίεργο.... Κι εγώ τον είχα για έξυπνο και καθηγητή Πανεπιστημίου.

Ο βαρουφακης σιγουρα αμορφωτος δεν ειναι αλλα ηλιθιος σιγουρα, και σου μιλαω σαν οικονομολογος. Επισης δεν νομιζω οτι ειναι υπερ της επιστροφης της δραχμης. Επιπλεον τι περιμενεις απο εναν ανθρωπο που ηταν ΜΙΑ ΖΩΗ κρατικοδιαιτος και συμβουλος του Γιωργακη; Γιατι δεν προτεινε τις σωστες λυσεις τοτε; Βασικες οικονομικες γνωσεις να εχει καποιος βρισκει τα επιχειρηματα του γελοια, και ΚΥΡΙΩΣ αλληλοσυγκρουομενα. Αλλα λεει την μια, αλλα λεει την αλλη, και σου πεταει μετα το , εγω τα ελεγα...φοβερος...Δεν ξερω κανεναν με γνωσεις οικονομικης επιστημης που να τον παιρνει στα σοβαρα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω ειχα παει πορτογαλια το 2010 πριν μπουν κ αυτοι στο δντ κ ημαστε πολυ καλυτερα.
Σιγουρα υπαρχει κοσμος που υποφερει αλλα προσωπικη αποψη τα ψευτοχαιλικια κ η ψευτο φιγουρα μας εφαγαν(κ ολα αυτα με δανεικα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom