πουτσα με την βουρτσα,δεν κανουν την ιδια δουλεια να ξερεις.εγω μιλησα για δουλειες,και να βγαζεις φραγκα καλα,και να κονομας.και αμα κονομας εχεις ορεξη να κανεις τα παντα,απο το ποιο μικρο εως το μεγαλυτερο.αμα δεν εχεις λεφτα δεν σε θελει ουτε η μανα σου πλεον.τι λε ρε αρκανς? πού σου ήρθε αυτό για τα φράγκα?
το θέμα είναι τι διάθεση έχεις, όχι τι κάνεις. Σε ερημικές παραλίες έχω περάσει πολύ πιο έντονα και ζωντανά από ό,τι σε κλαμπ μέχρι το πρωί.
Και ενώ διαφωνώ με το πώς το έθεσε ο op, συμφωνώ ότι διάθεση δεν υπάρχει. Ας είχε όρεξη ο κόσμος να περνάει καλά κι ας σάπιζε τη μισή μέρα σε ένα γραφείο.
εισαι ο κλασικος μαλακας αγροτης να ξερεις.το μυαλο σου ειναι κολλημενο ρε να ξερεις.αντε καλη συνεχεια στην ζωη σου στο χωριο,και μετα τις γιορτες παρε το τρακτερ να κλεισεις την εθνικη,γιατι θα σου μεινει απολυτο το καλαμποκι. ξυπνηστε πριν ειναι αργα ρεεεεεεεεarcans, στο χωριο μου λεμε, καθενας ακουει ότι καταλαβενει. Αν εσενα το προβλημα σου είναι οι δημοσιοι υπαλληλοι και για τον Μαραντονα να εγραφα, εσυ αλλανταλλων θα απαντουσες. Οποτε δεν αξιζει ουτε παραθεση να κανω τις παπαριες που εγραψες.
Βραδυ παω στο άλλο το χωραφι για ευνοητους λογους. ;)