Νέα

παντοφλα,τσαι κ περγαμοντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι λε ρε αρκανς? πού σου ήρθε αυτό για τα φράγκα?

το θέμα είναι τι διάθεση έχεις, όχι τι κάνεις. Σε ερημικές παραλίες έχω περάσει πολύ πιο έντονα και ζωντανά από ό,τι σε κλαμπ μέχρι το πρωί.

Και ενώ διαφωνώ με το πώς το έθεσε ο op, συμφωνώ ότι διάθεση δεν υπάρχει. Ας είχε όρεξη ο κόσμος να περνάει καλά κι ας σάπιζε τη μισή μέρα σε ένα γραφείο.  :sunglasses:
πουτσα με την βουρτσα,δεν κανουν την ιδια δουλεια να ξερεις.εγω μιλησα για δουλειες,και να βγαζεις φραγκα καλα,και να κονομας.και αμα κονομας εχεις ορεξη να κανεις τα παντα,απο το ποιο μικρο εως το μεγαλυτερο.αμα δεν εχεις λεφτα δεν σε θελει ουτε η μανα σου πλεον.

arcans, στο χωριο μου λεμε, καθενας ακουει ότι καταλαβενει. Αν εσενα το προβλημα σου είναι οι δημοσιοι υπαλληλοι και για τον Μαραντονα να εγραφα, εσυ αλλανταλλων θα απαντουσες. Οποτε δεν αξιζει ουτε παραθεση να κανω τις παπαριες που εγραψες.

Βραδυ παω στο άλλο το χωραφι για ευνοητους λογους. ;)
εισαι ο κλασικος μαλακας αγροτης να ξερεις.το μυαλο σου ειναι κολλημενο ρε να ξερεις.αντε καλη συνεχεια στην ζωη σου στο χωριο,και μετα τις γιορτες παρε το τρακτερ να κλεισεις την εθνικη,γιατι θα σου μεινει απολυτο το καλαμποκι. ξυπνηστε πριν ειναι αργα ρεεεεεεεε

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρκανς οσα γραφεις ειναι ασχετα με τον παραλίμνιο. Και με αυτά που είπε.Εντελώς όμως...
απο την καταλαβα και εσυ ψαχνεις τον αγροτη σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπομονη θα κανουν και β κυκλος στο τηλεπαιχνιδι.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μαρεσει που ο καθενας απανταει οτι τον βολευει και οπως το εκλαμβανει και βγαζει εσωψυχα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ πετυχημενο θρεντακι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναι δεν μπορουμε να γαμησουμε,και σκεφτομαστε να το ριξουμε στην εργασιοθεραπεια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πουτσα με την βουρτσα,δεν κανουν την ιδια δουλεια να ξερεις.εγω μιλησα για δουλειες,και να βγαζεις φραγκα καλα,και να κονομας.και αμα κονομας εχεις ορεξη να κανεις τα παντα,απο το ποιο μικρο εως το μεγαλυτερο.αμα δεν εχεις λεφτα δεν σε θελει ουτε η μανα σου πλεον.

εισαι ο κλασικος μαλακας αγροτης να ξερεις.το μυαλο σου ειναι κολλημενο ρε να ξερεις.αντε καλη συνεχεια στην ζωη σου στο χωριο,και μετα τις γιορτες παρε το τρακτερ να κλεισεις την εθνικη,γιατι θα σου μεινει απολυτο το καλαμποκι. ξυπνηστε πριν ειναι αργα ρεεεεεεεε
ρε αρκανς...ο μονος κολλημενος προς το παρον δειχνεις να εισαι εσυ.,..οχι ο λιμνιος..
δεν εχεις παντα δικιο...παρτο αποφαση...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο την καταλαβα και εσυ ψαχνεις τον αγροτη σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπομονη θα κανουν και β κυκλος στο τηλεπαιχνιδι.

Είπες ενα ανθρωπο μαλακα χωρις να ξέρεις βασικά πραγματα για την ζωη του και χωρίς να σου απευθυνθεί ή να σε προσβάλλει. Τον έβγαλες ακυρο χωρίς καν να απαντήσεις σε οσα είπε και επιπλέον φαντάστηκες και πέντε δέκα αλλα γεγονότα τα οποια προσεθεσες. Αυτό είπα.
Υ.Γ Αν θελω να την΄πέσω στον παραλίμνιο μπορω να το κάνω και ευθέως. Δεν χρειάζομαι να υποστηρίξω την αποψη του σε ενα θρεντ μιας και τον γνωρίζω ιντερνετικα αρκετα χρονια και επισης δεν μου αρεσουν τα τηλεπαιχνιδια.
τεσπα εχεις ορεξη μαλλον για πλακίτσα και ετσι θα το θεωρησω.. :)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε αρκανς...ο μονος κολλημενος προς το παρον δειχνεις να εισαι εσυ.,..οχι ο λιμνιος..
δεν εχεις παντα δικιο...παρτο αποφαση...
ναι εχει δικιο τελικα ο παραλημνιος.μας ειπε ποσο καλο παιδι και αξιο παλληκαρι ειναι.
αμα τα κονομουσε απο τις ελιες δεν πηγαινε να και υπαλληλος.αντε να μην ακουω μαλακιες βραδιατικα.αν εχει ζορια καλα κανει και κανει δευτερη δουλεια.ειναι λογικο να μην εχει ελευθερο χρονο,γιατι αν του εφταναν τα φραγκα δεν θα πηγαινε,και θα εβγαινε εξω για κανενα ποτο.ωραια ζωη κανει,ολη μερα στο χωραφι,ενα 5ωρο υπαλληλος,3 μπυρες στο καφενειο,και μετα κανενα τσιγαρο,υπνο,να κοιμηθη απο την υπερενταση.

μου θυμιζει οταν ωναση ο παραλημνιος, που μετα απο την μια κουρασικη μερα εβαζε ενα ουισκι,και αναβε και ενα ακριβο πουρο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
Ελιες εχω, σταφιδες, καρυδιες και κηπευτηκα.
Βαζω και κατι "αλλα", ας μην το κανουμε θεμα ομως.....
Ουτε εχω τη διορατικοτητα και την εξυπναδα σου δασκαλε, να βαλω προβολεις στο χωραφι για να μαζευουμε τις ελιες νυχτα.
Οσο για τα φραγκα, καλοδεχουμενα είναι, αλλα δεν είναι και το παν. Τουλαχιστον για μενα.
H ζωουλα μου μια χαρα ειναι. Κοιτα τη δικη σου και χαλαρωσε. Μη μας μεινεις κανα βραδυ ξερος πανω απο το πληκτρολογιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπα δε νομιζω οτι εχει ορεξη για πλακιτσα. Για να κανεις πλακα θελει και λιγο μυαλο. Ο φιλος arcans δεν εχει περισευμα μυαλου.

επειδη έχει μυαλο γιαυτο απορω και μίλησα.και θα εξακολουθήσω να πιστεύω οτι απλα "παιζει οριακά " κανοντας χαβαλε..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επειδη έχει μυαλο γιαυτο απορω και μίλησα.και θα εξακολουθήσω να πιστεύω οτι απλα "παιζει οριακά " κανοντας χαβαλε..

έχει μυαλό αλλά το γαμήδι είναι σαν την τσίχλα. Κολλάει.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Είπες ενα ανθρωπο μαλακα χωρις να ξέρεις βασικά πραγματα για την ζωη του και χωρίς να σου απευθυνθεί ή να σε προσβάλλει. Τον έβγαλες ακυρο χωρίς καν να απαντήσεις σε οσα είπε και επιπλέον φαντάστηκες και πέντε δέκα αλλα γεγονότα τα οποια προσεθεσες. Αυτό είπα.
Υ.Γ Αν θελω να την΄πέσω στον παραλίμνιο μπορω να το κάνω και ευθέως. Δεν χρειάζομαι να υποστηρίξω την αποψη του σε ενα θρεντ μιας και τον γνωρίζω ιντερνετικα αρκετα χρονια και επισης δεν μου αρεσουν τα τηλεπαιχνιδια.
τεσπα εχεις ορεξη μαλλον για πλακίτσα και ετσι θα το θεωρησω.. :)
με τον παραλημνιο εχω βριστει χιλιαδες φορες,και θα βριστουμε και πολλες ακομα,αλλα ειμαστε φιλαρακια ομως να ξερεις.το μαλακα του το ειπα χαιδευτικα,και το καταλαβε και το ξερει και ιδιος. αν εχεις δει πολλες φορες του κανω πλακα για τα χωραφια και την ζωη του στο χωριο,και το ξερει και ιδιος,και απανταει με πλακα σε αυτα που του λεω.

οσο για τον αγροτη τον μονο που ψαχνετε, υπαρχει πλεον και η αγροτισσα μονη που ψαχνετε.

νομιζω οτι ηρθε η ωρα  να ξανανοιξω την σχολη,και να δημιουργησω ενα ταχιρυθμο τμημα αποφοιτων,διοτι ο ολες οι αποφοιτες εχετε παρασυρθει απο την λουκριτια,και τα βαζετε με τον δασκαλο σας. ετσι σας διδαξα εγω? σεβασμος μηδεν.  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
Ελιες εχω, σταφιδες, καρυδιες και κηπευτηκα.
Βαζω και κατι "αλλα", ας μην το κανουμε θεμα ομως.....
Ουτε εχω τη διορατικοτητα και την εξυπναδα σου δασκαλε, να βαλω προβολεις στο χωραφι για να μαζευουμε τις ελιες νυχτα.
Οσο για τα φραγκα, καλοδεχουμενα είναι, αλλα δεν είναι και το παν. Τουλαχιστον για μενα.
H ζωουλα μου μια χαρα ειναι. Κοιτα τη δικη σου και χαλαρωσε. Μη μας μεινεις κανα βραδυ ξερος πανω απο το πληκτρολογιο.
εχεις μενει πισω,και δεν εχεις μαθει τις νεες καλλιεργιες μου φαινετε.θα σου πω μερικες και παρε τις αποφασεις σου.
1.πουτσες μπλε
2.πουτσες κοτλε.
3.πουτσες εμπριμε.
ολες ειναι ευκολες καλλιεργιες δεν θελουν ποτισμα-λιπασμα και φυτρωνουν παντου.
το μονο που θελουν ειναι προβολεα στο χωραφι για να μην πεσεις σε καμια πανω.

ξερεις εσυ οταν πας το βραδυ να δεις τα ``αλλα``,μην περασεις καμια πουτσα για τζιβανα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επιτελους ο αρκανς εκανε ευδιακριτο χιουμορ...κολλημενο μεν κ παλι αλλα οκ... :grin:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

επιτελους ο αρκανς εκανε ευδιακριτο χιουμορ...κολλημενο μεν κ παλι αλλα οκ... :grin:
έχει μυαλό αλλά το γαμήδι είναι σαν την τσίχλα. Κολλάει.

ευχαριστω τις αποφοιτες τις σχολης μου,επιτελους αναγνωρισαν την αξια μου. :2funny: :2funny: :2funny:

καλα μωρε κουφαλες πρεπει να σας το λεω εγω?
με θυμαστε μονο οταν θελετε συστατικες επιστολες για την δουλεια σας. :grin: :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τωρα αυτο το πιστευεις ή μου κανεις πλακα ?

το πιστεύω παραλίμνιε ναι. Απλα ειναι αρκετα ακομψος και ακραίος ο αρκανς και οξυθυμος στην γραφη του. Δεν πιστευω σε καμμια περιπστωση οτι θελει να θιξει κανεναν εδω μεσα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ευχαριστω τις αποφοιτες τις σχολης μου,επιτελους αναγνωρισαν την αξια μου. :2funny: :2funny: :2funny:

με θυμαστε μονο οταν θελετε συστατικες επιστολες για την δουλεια σας. :grin: :grin: :grin: :grin:
απο μενα συγκεκριμενα δεν εχεις κερδισει τον σεβασμο μου 100%....
εχεις πολυ ακομα...
οχι οτι σε νοιαζει...χεστηκες..
αλλα να χαμε να λεγαμε.

Επισκέπτης
Δασκαλε το πας απο δω το πας απο κει, στην πουτσα καταληγεις. Δε πιστευω να μου βγεις πισωγλεντης στο τελος. Θα στεναχωριθω αλλα δεν θα εκπλαγω.....
Τις τσιβανες που τις ξερεις ρε παλιοπαιδο ? Πολλα μου κρυβεις εσυ και δεν θα τα παμε καλα.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Κοιτα μην τα παρω καμμια ωρα και θυμηθω την παλια ερινα και αντιπαρατεθουμε εμεις οι δυο λεκτικα ...γιατι βλεπω τις ακροαματικοτητες να βαρανε κοκκινο.. χαχαχαχαχαχ
Αρκανς στο ξεκαθαριζω δεν συμφωνω με τιποτα απο οσα ειπες για τα φραγκα και την κονομα. Ο καθενας επιλεγει οπως γουσταρει την ζωη του και αναλογα με αυτα που εχει ζησει. αν μου ερθει εμπνευση μπορει να γραψω κανενα κατεβατο απο τα παλια .. ισως αν ανοιξει η σχολη ισως αν διοριστω με μισθο ισως αν νοιωσω αρκετα δημοσιος υπαλληλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το πιστεύω παραλίμνιε ναι. Απλα ειναι αρκετα ακομψος και ακραίος ο αρκανς και οξυθυμος στην γραφη του. Δεν πιστευω σε καμμια περιπστωση οτι θελει να θιξει κανεναν εδω μεσα.
ευγε ερι, εισαι καλυτερη μαθητρια.θα μου κανεις τα support απο εδω και περα προτου αρχισω να διδασκω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο μενα συγκεκριμενα δεν εχεις κερδισει τον σεβασμο μου 100%....
εχεις πολυ ακομα...
οχι οτι σε νοιαζει...χεστηκες..
αλλα να χαμε να λεγαμε.
εσυ επειδη συνεχιζεις και αυθαδιαζεις για το δασκαλο σου,απο σημερα και για 10 μερες θα βοηθας στο κυλικειο,και στο σκουπισμα τις σχολης.

αν δειξεις καλη διαγωγη,ισως και μειωθη η ποινη σου.αλλιως θα γινεις ισοβια καθαριστρια τις σχολης,και μαλιστα οχι μονιμη,αλλα θα εισαι με stage,για να σε εχουμε και στο χερι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom