loafer μπορείς να μου απαντήσεις στα ερωτήματα μου?
Που είναι όλα αυτά που λέτε? Μπήκα και εγώ στο Waplog
στις επιλογές βάζουμε Ραντεβού? Μίλησα με μερικές,είναι νωρίς ακόμα,μόλις προχτές έκανα την εγγραφή.Μιλάω με 2 αυτή την στιγμή αλλά δεν μου είπε τπτ για χρήματα ούτε τπτ για συνάντηση Mια μαύρη και μία με εσώρουχα,Μιλήσαμε λίγο και προς στο τέλος ξεκίνησε την κουβέντα πως τάχα χρειάζεται χρήμα να πάει στην θεία της και δεν έχει χρήμα, λέει είναι από Θεσσαλονίκη αλλά γράφει Άγιο όρος,Εγώ όμως μένω στην Αθήνα
. Mερικές φωτογραφίες δεν δείχνουν να είναι οι δικές τους στα προφίλ τους,πάντως κάποια φαίνονται και ψεύτικα και οι περισσότερες μπαζάκια η πολύ μεγάλες σε ηλικία θείες με επιλογή για γάμο -φιλία-ελάχιστες νεαρές με ραντεβού. 2 μου έκαναν πρόταση φιλίας από μόνες τους ,αλλά στις φωτός τους φαίνονται να μην είναι δικές τους.Θα δείξει.Προσοχή θέλει. Έχω βάλει το πραγματικό μου προφίλ.
είμαι 28 ετών κ μου βγάζουν τις μεγάλες LOL.
Τι γράφεις στα μηνύματα? λες έτσι απλά να γίνεις χορηγός τους και αυτές σου απαντάνε αναλόγως?
Μούφα μου μυρίζει,Μπορεί και να διαγράψω τον λογαριασμό στο Waplog,για 4η μέρα μέλος και τπτ δεν είδα
Τα Εscort Girls είναι τόσο ακριβά..σίγουρα πράγματα,Δεν θα με χάλαγε και αυτή η φάση με βιζίτα των 100ευρώ για 4 ώρες καλό deal.. Είναι μία καλή επιλογή πέρα των τα κλασικών μπουρδέλων ,δεν μου αρέσει να περιμένω στην αναμονή δίπλα σε άγνωστους και να περιμένω σειρά.