Νέα

Πανικος! Ενεσκηψε φοτιιτικη βιζιτοθυελλα! (φωτο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεωρειτε το θρενατκι μουφα η αληθνιο?

• Καραμουφα ειναι τρολ 100%

Ψήφοι: 84 63,2%
  • Αληθινο και θελουμε κι αλλες φωτο

Ψήφοι: 17 12,8%
  • Δεν ειμαι σιγουρος ακομα, εχω καποιες αμφιβολιες..

Ψήφοι: 32 24,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    133
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
ως γνησιος δημοκρατης θα σεβαστω την πλειοψηφια..μια χαρη μονο ζητω..οσοι ψηφισατε οτι ειναι τρολ στις επομενες εκλογες καθηστε σπιτι για το καλο του εθνους! σε λιγες μερες θα αποδειξω οτι λεω αληθεια..ευυχαριστω τους φιλους που με στηριξαν..σε λιγες μερες ερχεται η δικαιωση!  :headbaning1:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Α επισης η ημερομηνια ειναι 4/2 και εσυ θυμηθηκες να ανεβασεις την ιστορια,ακομα κλαιω με το πανακριβο Α5 του μπαμπα,στις 08/03 προφανως γιατι οι φωτογραφιες που βρηκες τωρα στο ιντερνετ γραφανε πανω ημερομηνια.
εξυπνακια δεν ανεβαζω αμεσως τις φωτο γιατι στα οτελ στην εισοδο εχουν καμερες και κρατανε κανα μηνα αρχειο..εμενα δεν με νοιαζει το κανω ομως για να προστατεψω την αξιοπρεπεια των κοριτσιων..τι με περασες για κανα βλακα που εκθετει τα κοριτσια?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τρείς φοιτήτριες εβγαλες σε τόσο καιρό με 50-70€ και καμαρωνεις κιόλας ;
Κοροιδα τις επιασες!
Και μοντέλα φαίνονται εντ μεταξύ, στο Μεταξουργείο πιο καλές έχει.
Αν θες έλα μαζί μου να σου δώσουν και λεφτά από πανω.
Δεν είναι τρολ το θέμα, αλλά δεν είναι και για βραβείο. Σιγά το επίτευγμα.
Τζάμπα να τις εβγαζες θα ηταν θέμα, ή για ένα κέρασμα.
Σιγά τα ωά λένε στο χωριό μου.
Φαντάζομαι και πόσο σπουδαίο σεξ θα κάνουν, σαν πορνοστάρ.
Ημαρτον

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τρείς φοιτήτριες εβγαλες σε τόσο καιρό με 50-70€ και καμαρωνεις κιόλας ;
Κοροιδα τις επιασες!
Και μοντέλα φαίνονται εντ μεταξύ, στο Μεταξουργείο πιο καλές έχει.
Αν θες έλα μαζί μου να σου δώσουν και λεφτά από πανω.
Δεν είναι τρολ το θέμα, αλλά δεν είναι και για βραβείο. Σιγά το επίτευγμα.
Τζάμπα να τις εβγαζες θα ηταν θέμα, ή για ένα κέρασμα.
Σιγά τα ωά λένε στο χωριό μου.
Φαντάζομαι και πόσο σπουδαίο σεξ θα κάνουν, σαν πορνοστάρ.
Ημαρτον
το πιο σωστο ποστ! ευγε ρε φιλε!  :hi: ημαρτον με τους χαζουν που θεωρουν απιθανο να βρεις γκομενα εστω κι αν πληρωσεις! εισαι 100 τοις 100 σωστος! κανενα επιτευγμα..απλα εγω δεν μπορω την πιεση χρονου γι αυτο παιδευομαι να βρω πιτσιρικες τετοιου ειδους!

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
και φυσικα δεν ειναι επιτευγμα..γιοα οσους κρατανε στατιστικες σε 6 χρονια ξεπερασε τις 40.000 ευρω η ολη φαση! μαζι με εξοδα για οτελ..κανενα επιτευγμα..απλα το καλο που εχουν ειναι οτι δεν σου βαζουν οριο χρονου οπως οι επαγγελματιες..

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
εξυπνακια δεν ανεβαζω αμεσως τις φωτο γιατι στα οτελ στην εισοδο εχουν καμερες και κρατανε κανα μηνα αρχειο..εμενα δεν με νοιαζει το κανω ομως για να προστατεψω την αξιοπρεπεια των κοριτσιων..τι με περασες για κανα βλακα που εκθετει τα κοριτσια?

τυπε που το ξερεις οτι τα κρατανε για κανα μηνα;
επισης μπορει να κρατανε τα εξωτερικα πλανα εναν μηνα αλλα τα "εσωτερικα" περισσοτερο :S :S :S
και γιατι δεν δινεις κανα λινκ απο αυτες τις κορασιδες; οχι κατι προσωπικο και τις εκθεσειςμ δωσε ενα μειλ βρε αδερφε :s&m_2:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
τυπε που το ξερεις οτι τα κρατανε για κανα μηνα;
επισης μπορει να κρατανε τα εξωτερικα πλανα εναν μηνα αλλα τα "εσωτερικα" περισσοτερο :S :S :S
και γιατι δεν δινεις κανα λινκ απο αυτες τις κορασιδες; οχι κατι προσωπικο και τις εκθεσειςμ δωσε ενα μειλ βρε αδερφε :s&m_2:
δεν δινω τηλεφωνα και λινκ γιατι το απαγορευει ο νομος αφ ενος (διευκολυνση ακολασιας) καιαφ ετερου δεν μου το επιτρεπουν οι μικρες..

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
δεν δινω τηλεφωνα και λινκ γιατι το απαγορευει ο νομος αφ ενος (διευκολυνση ακολασιας) καιαφ ετερου δεν μου το επιτρεπουν οι μικρες..

σου επιτρεπουν φωτος αλλα οχι μειλ;

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε ξεκολα μη μας δουλεύεις ψιλό γαζί έλεος!

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
το πιο σωστο ποστ! ευγε ρε φιλε!  :hi: ημαρτον με τους χαζουν που θεωρουν απιθανο να βρεις γκομενα εστω κι αν πληρωσεις! εισαι 100 τοις 100 σωστος! κανενα επιτευγμα..απλα εγω δεν μπορω την πιεση χρονου γι αυτο παιδευομαι να βρω πιτσιρικες τετοιου ειδους!
Εκθέτεις τον εαυτό σου τυπε!
Από κει και πέρα σταματά να ποσταρεις fake φωτό ότι δήθεν πήρες τις συγκεκριμένες.
Άσχετα που είναι μπάζα και καυχιεσαι ότι είναι μοντέλα...
Κούρασες φίλε....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Παντος τυπε αν ειναι αληθινα αυτα που λες εγω απορω το εξης εν ετη 2018 πως υπαρχουν ακομα τοσο χαζες και χαζοι το χαζοι παει σε σενα που οι χαζες αφηνουν να τις καρφωσουν ακαποτα και οι χαζοι γαμανε ακοποτα με τοσες αρρωστιες που κυκλοφορουν ειδικα οταν η πιτσιρικα το κανει για χαρτζιλικι γιατι ολοι είστε αγνωστοι μεταξυ σας περιεργα πραματα  :think: :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το γνωστό troll star86 ( είχε πηδήξει κωφάλαλη δήθεν, ήθελε να εργαστεί ως οδηγός σε βιζιτοφάσεις και ένα σωρό άλλες μούφες) επέστρεψε με τη λέξη κλειδί ''οτέλ'' και φυσικά τις γλαφυρές και ψεύτικες περιγραφές...ρε τρολάκι δεν βαρέθηκες? ΕΛΕΟΣ ας σε μαζέψουν οι admin!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Η ημερομηνια ειναι 4 Φεβρουαριου του 2018. Ημερα Κυριακη και η ωρα ειναι 3.50μ.μ.Ειμαι αραγμενος εξω απο τον σταθμο μετρο Ηλιουπολης, μεσα στο πανακριβο Audi A5 του πατερα μου το οποιο δανειστηκα γιατι το δικο μου αμαξι ειναι παμπαλαιο και τοχα συνεργειο..Περιμενω ενα καινουργιο πιπινι που γνωρισα πριν λιγες μερες μεσω μιας γνωστης εφαρμογης..Το ραντεβου ηταν για τις 4 και η ωρα πλεον εχει παει 4.10 και η μικρη δεν εχει ακομα εμφανιστει! Με εχει πιασει τετοια νευρικοτητα που καθε τρεις και λιγο κοιταω την ωρα στο πανακριβο και ολοχρυσο Vacheron Costantin ρολοι μου! Εχω ανεβασμενα τα φιμε τζαμια του Audi  και ακουω την αγαπημενη μου μουσικη στο  4φωνικο Pioneer για να μειωθει ο εκνευρισμος απο το στησιμο. Κατα τις 4.20 κτυπα το  iphone 7 κινητο μου, κοιταζω στην υπερ-υψηλης αναλυσης οθονη του (FHD), και βλεπω το αριθμο της μικρης, το σηκωνω και ακουω την γυναικεια σχεδον νιαουριστικη φωνη του πιπινιου! Ελα εφτασα που εισαι? Της εξηγω που ειμαι και μετα απο λιγο βλεπω ενα πανεμορφο πιπινι με μινι φουστα και γοβες να ερχεται προς το μερος μου! Πω πω ρε φουστη λεω! Τι νινακι ειναι αυτο!! Πλησιαζει στο αμαξι ριχνει μια ματια μεσα, κατεβαζω τα ηλεκτρικα φιμε τζαμια και της λεω..εισαι η ταδε? Ναι μου λεει εσυ εισαι ο ταδε? Απανταω καταφατικα και η μικρη τραβα το πομολο και ανοιγει την βαρια πορτα του Αουντι και μπαινει μεσα! Αφου καθησε στο πανακριβο δερματινο και θερμαινομενο καθισμα, μου λεει…συγγνωμην που αργησα αλλα ξερεις το μετρο ειχε καθυστερηση και αλλα τετοια κουφα..Δεν πειραζει μωρο μου της λεω συμβαινουν αυτα! Λεω παμε οτελ? Μου λεει σε πειραζει να παμε πρωτα για ενα καφε? Την πηγα Γλυφαδα στο Living, ετσι για να την εντυπωσιασω και λιγο, και εκει κατσαμε περιπου 1 ωρα..Εκει μεταξυ των αλλων με ρωταγε τι δουλεια κανω και εχω τοσο ακριβο αμαξι κλπ.......

Α ρε βλακα... Εβγαλες το μαμισιο B & O  με το οποιο εφοδιαζεται το πανακριβο Audi A5 (αλλιως δεν ειναι πανακριβο) και που συνεργαζεται με οτι διαολο εχει μεσα το αμαξι, για να βαλεις "παγιονεράκι" που ελεγε και ο Χαρι Κλιν?  Βλάκα ε βλάκα... Εχεις και μπακατελα παλιο κινητο....
Ουτε μια ιστορια της προκοπης δεν εισαι αξιος να φτιαξεις, οχι να πηδησεις.....
Ασε που αν σε τουμπαρουν δεν θα πεσει απο την τσεπη σου ουτε ενα σεντς....
Πες μου τωρα οτι θυμωσες φιδεμπορα και οτι κατεβαινεις κατω στο πολυτελες γκαραζ της πανακριβης επαυλης σου, να βαλεις το πανακριβο βατσερον κονσταντιν πανω στο γυφτικο παγιονερακι και να μου πεταξεις την φωτο στην μουρη......

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.078
Πόντοι
2.356
φιδιαααααα

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Παντος τυπε αν ειναι αληθινα αυτα που λες εγω απορω το εξης εν ετη 2018 πως υπαρχουν ακομα τοσο χαζες και χαζοι το χαζοι παει σε σενα που οι χαζες αφηνουν να τις καρφωσουν ακαποτα και οι χαζοι γαμανε ακοποτα με τοσες αρρωστιες που κυκλοφορουν ειδικα οταν η πιτσιρικα το κανει για χαρτζιλικι γιατι ολοι είστε αγνωστοι μεταξυ σας περιεργα πραματα  :think: :think: :think:
Τοσο παλιο μελος φιλε ραπτορα και δεν εχεις ακουστα την Fanta?  :huh:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Α ρε βλακα... Εβγαλες το μαμισιο B & O  με το οποιο εφοδιαζεται το πανακριβο Audi A5 (αλλιως δεν ειναι πανακριβο) και που συνεργαζεται με οτι διαολο εχει μεσα το αμαξι, για να βαλεις "παγιονεράκι" που ελεγε και ο Χαρι Κλιν?  Βλάκα ε βλάκα... Εχεις και μπακατελα παλιο κινητο....
Ουτε μια ιστορια της προκοπης δεν εισαι αξιος να φτιαξεις, οχι να πηδησεις.....
Ασε που αν σε τουμπαρουν δεν θα πεσει απο την τσεπη σου ουτε ενα σεντς....
Πες μου τωρα οτι θυμωσες φιδεμπορα και οτι κατεβαινεις κατω στο πολυτελες γκαραζ της πανακριβης επαυλης σου, να βαλεις το πανακριβο βατσερον κονσταντιν πανω στο γυφτικο παγιονερακι και να μου πεταξεις την φωτο στην μουρη......
Βρε καλως τον Λευτερη! καιρο ειχα να σε δω..οσο για το αμαξι προφανως αναφερεσαι στο τουρμπο με τον πληρη εξοπλισμο..οσο για το οτι δεν εχω φραγκο τοχω πει και γω παλια, με χορηγιες απ τους δικους μου ζω..και? εσυ που κολλας?

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
να την ανοιξω την πορτα η οχι? μεσα ειναι γυμνουλα η Τζενουλα! να φανουμε αγενεις και να μπουμε να την δουμε η να αποχωρησουμε?  :cheesy: ειναι του δωματιου του οτελ Ατικη

Συνημμένα

• Παθος.jpg
    Παθος.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 142
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές