Νέα

πανελελε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
γεια σας! ειμαι 18 ετων καινουργιος εδω! δε ξερω ποσοι εχετε δωσει πανελελε εδω μεσα αλλα οσοι εχετε δωσει ποια ειναι η συμβουλη σας, ειμαι καλος μαθητης αλλα επειδη αυτη η περιοδος ειναι κομβικη για τη ζωη μου και θελω να σπουδασω πληροφορικη που ειναι το μελλον και Αθηνα θελει καμποσα μορια θελω να ακουσω συμβουλες για μειωση αγχους. Να το παω σερι στο διαβασμα λετε?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Αν θες να δώσεις πανελελε, και κυρίως, αν θες να επιτύχεις στις πανελέλε κλείσε το μπου και άρχισε να διαβάζεις, ειδικά αν θες να δώσεις πανελέλε για πληροφορική.
Αφού περάσεις, επιστρέφεις.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
άμα θες υπολογιστές σήκω φύγε για εξωτερικό... ελλάδα δεν πληρώνουν

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Η πληροφορική θέλει συνεχώς διάβασμα και μετά αφότου τελειώσεις τη σχολή.
Αν βγάλεις τη σχολή και έχεις όρεξη να προχωρήσεις με εξειδικεύσεις, πιστοποιήσεις κλπ (ανάλογα τον τομέα που σου αρέσει), τότε μια καλή θέση στο εξωτερικό θα την έχεις στο τσεπάκι.
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν πληρώνει καθόλου καλά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.885
Πόντοι
6.236
Κοτόπουλο πανελελε δεν έχεις φάει; Πολύ νόστιμο χύστη μου..
Τι άλλο θα βγάλουνε....o νηματοθέτης θέλει να περάσει στο Master Chef δηλαδή ε;:think:
Να πας, παιδί μου, η εκπομπή έχει ανεβάσει πολύ την Ελλάδα γαστρονομικά.:grin:

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η πληροφορική θέλει συνεχώς διάβασμα και μετά αφότου τελειώσεις τη σχολή.
Αν βγάλεις τη σχολή και έχεις όρεξη να προχωρήσεις με εξειδικεύσεις, πιστοποιήσεις κλπ (ανάλογα τον τομέα που σου αρέσει), τότε μια καλή θέση στο εξωτερικό θα την έχεις στο τσεπάκι.
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν πληρώνει καθόλου καλά.
στην Ελλαδα εχω ακουσει οτι ειναι απ'τους λιγους κλαδους που εχουν ευκαιριες ακομα, κανονικα σε ολες τις ανεπτυγμενες τεχνολογικα χωρες οι πληροφορικαριοι βρισκουν αξιοπρεπεις δουλειες.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
στην Ελλαδα εχω ακουσει οτι ειναι απ'τους λιγους κλαδους που εχουν ευκαιριες ακομα, κανονικα σε ολες τις ανεπτυγμενες τεχνολογικα χωρες οι πληροφορικαριοι βρισκουν αξιοπρεπεις δουλειες.
Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα πάσχει γενικά ακόμα και στην πληροφορική και ο κίνδυνος να καθηλωθείς σε μια τζούνιορ-μιντ λεβελ θέση για πολλά χρόνια είναι μεγάλος. Και ο μισθός αρκετά καλός αλλά όχι όσο θα έπρεπε να είναι.
Το καλό είναι ότι έχει πληθώρα επιλογών σε πολλούς τομείς. Καλή και σοβαρή γνώση αγγλικών θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα πάσχει γενικά ακόμα και στην πληροφορική και ο κίνδυνος να καθηλωθείς σε μια τζούνιορ-μιντ λεβελ θέση για πολλά χρόνια είναι μεγάλος. Και ο μισθός αρκετά καλός αλλά όχι όσο θα έπρεπε να είναι.
Το καλό είναι ότι έχει πληθώρα επιλογών σε πολλούς τομείς. Καλή και σοβαρή γνώση αγγλικών θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.
ενταξει ξερω αρκετα καλα Αγγλικα εχω και το lower εδω και χρονια, ευτυχως η σχολη που θελω δινει ενα ευρη πεδιο γνωσεων σε διαφορους τομεις. Γενικα νιωθω οτι εχω μπει καπως στα χναρια της προγραμματιστικης λογικης, για μεταπτυχιακα δε θελω να το σκεφτομαι ακομα γιατι εχω πολλα χρονια μπροστα μου, ας περασουν αυτοι οι μηνες τωρα γιατι εχω και μια φοιτητικη ζωη στην πρωτευουσα να με περιμενει...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Συμβουλη απο μενα: Απο τωρα και μεχρι τις εξετασεις να βγαινεις καθε μερα μια βολτα με καναν κολλητο, κλπ
Θα σου κανει πολυ καλο. Μονο διαβασμα σερι, δεν κανει καλο. Να βγαινεις να ξελαμπικαρεις

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Συμβουλη απο μενα: Απο τωρα και μεχρι τις εξετασεις να βγαινεις καθε μερα μια βολτα με καναν κολλητο, κλπ
Θα σου κανει πολυ καλο. Μονο διαβασμα σερι, δεν κανει καλο. Να βγαινεις να ξελαμπικαρεις
δυστυχως μια φορα τη βδομαδα βγαινω πλεον και αν...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ενταξει ξερω αρκετα καλα Αγγλικα εχω και το lower εδω και χρονια, ευτυχως η σχολη που θελω δινει ενα ευρη πεδιο γνωσεων σε διαφορους τομεις. Γενικα νιωθω οτι εχω μπει καπως στα χναρια της προγραμματιστικης λογικης, για μεταπτυχιακα δε θελω να το σκεφτομαι ακομα για εχω πολλα χρονια μπροστα μου, ας περασουν αυτοι οι μηνες τωρα γιατι εχω και μια φοιτητικη ζωη στην πρωτευουσα να με περιμενει...
Μεταπτυχιακό μπορείς να πάρεις αργότερα εξ' αποστάσεως από κάποιο ξένο πανεπιστήμιο, αν θέλεις κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση κάπου π.χ. cybersecurity κλπ.
Αν έχεις κάνει πράγματα μόνος σου, θα έχεις πλεονέκτημα σε σχέση με πολλούς μελλοντικούς συμφοιτητές σου, ο προγραμματισμός είναι κυρίως hands on πράγμα.
Οι σχολές γενικά αυτό που δίνουν είναι μια καλή βάση ώστε όταν βγεις να μπορείς να μαθαίνεις πιο εύκολα.
Μην τρομάζεις, απλά ο τομέας είναι τέτοιος και ο όγκος των γνώσεων τεράστιος, ίσως και μεγαλύτερος απ' την ιατρική.
Καλή επιτυχία και μην το βάζεις κάτω ό,τι και αν γίνει!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μεταπτυχιακό μπορείς να πάρεις αργότερα εξ' αποστάσεως από κάποιο ξένο πανεπιστήμιο, αν θέλεις κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση κάπου π.χ. cybersecurity κλπ.
Αν έχεις κάνει πράγματα μόνος σου, θα έχεις πλεονέκτημα σε σχέση με πολλούς μελλοντικούς συμφοιτητές σου, ο προγραμματισμός είναι κυρίως hands on πράγμα.
Οι σχολές γενικά αυτό που δίνουν είναι μια καλή βάση ώστε όταν βγεις να μπορείς να μαθαίνεις πιο εύκολα.
Μην τρομάζεις, απλά ο τομέας είναι τέτοιος και ο όγκος των γνώσεων τεράστιος, ίσως και μεγαλύτερος απ' την ιατρική.
Καλή επιτυχία και μην το βάζεις κάτω ό,τι και αν γίνει!
ενταξει νομιζω οτι αν εχω μια τιμια επαφη με τη σχολη και οπως ειπες και εσυ ασχολουμαι και σιγα σιγα και μονος μου με τον κλαδο που μου αρεσει περισσοτερο νομιζω οτι ουτε στη σχολη θα εχω προβλημα και θα βελτιωνομαι οσο περναει ο καιρος, δε θεωρω δηλαδη οτι αν ειμαι συνεπης θα εχω προβλημα στο θεμα διαβασμα-δραστηριοτητες

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
δεν πιστευω να εισαι ο γνωστος παρθενος 18 ετων, που ψαχνει ακομα να γαμησει εδω και 3 χρονια εεε? :think:
παρθενος ναι ειμαι, αλλα δεν ψαχνω να γαμησω εδω και 3 χρονια χαχαχαχ

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
δε θεωρω δηλαδη οτι αν ειμαι συνεπης θα εχω προβλημα στο θεμα διαβασμα-δραστηριοτητες
Μια χαρά θα τα πας! Το καλό είναι ότι ξέρεις τί θέλεις. Θα συναντήσεις και άτομα που πέρασαν στη σχολή από σπόντα επειδή είχαν τσεκάρει το κουτάκι στο μηχανογραφικό.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Εις ότι αφορά το άγχος, δεν χρειάζεται να έχεις άγχος το έχεις πάρει πολύ δυναμικά και ζεστά. Επίσης με μια ενδεχόμενη αποτυχία η ζωή δεν τελείωσε. Οπότε μην αγχώνεσαι.
Αν τα πας καλά στα μαθηματικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μια χαρά θα τα πας! Το καλό είναι ότι ξέρεις τί θέλεις. Θα συναντήσεις και άτομα που πέρασαν στη σχολή από σπόντα επειδή είχαν τσεκάρει το κουτάκι στο μηχανογραφικό.
καλα αυτο νομιζω ισχυει για ολες τις σχολες. Εγω το επελεξα απ'την αρχη επειδη μου αρεσε και το μαθημα του αεππ και γενικα να μαθαινω πως λειτουργουν τα δικτυα τα διαφορα gadgets και ολα τα συναφη οποτε ειπα γιατι οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom