iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μα αφού είναι ο ίδιος bodyguard, δεν είναι περιττό;ναι για αυτο του το λεω να προσλαβει βοδιγκαρντ ;)
Μα αφού είναι ο ίδιος bodyguard, δεν είναι περιττό;ναι για αυτο του το λεω να προσλαβει βοδιγκαρντ ;)
φιλε απο την στιγμη που θα γινει διασημος πρεπει να εχει και κανα δυο γοριλακια ;) δεν μπορει να κινείται μονος ποιος θα τον γλυτωσει απο της θαυμαστριεςΜα αφού είναι ο ίδιος bodyguard, δεν είναι περιττό;
Βλέπω να γίνεται το αδιαχώρητο στην πιάτσα από κόσμο να σου πάρει αυτόγραφο και να βγάλει σέλφιες μαζί σου!!!Φυλής και Φώκαιας σήμερα 12 και μισι θα είμαι ελάτε από εκεί για τσάρκα
Όπα, αν είναι για θαυμάστριες προσφέρομαι αμισθίφιλε απο την στιγμη που θα γινει διασημος πρεπει να εχει και κανα δυο γοριλακια ;) δεν μπορει να κινείται μονος ποιος θα τον γλυτωσει απο της θαυμαστριες
για σελφις δεν ξερω για τιποτα σεφταλιες με μπυρες μπορει να μαζευτεί λαοςΒλέπω να γίνεται το αδιαχώρητο στην πιάτσα από κόσμο να σου πάρει αυτόγραφο και να βγάλει σέλφιες μαζί σου!!!
Ολόκληρος Πανάγος - μελλοντικό αστέρι της παγκόσμιας πορνοβιομηχανίας θα κατέβει... Που μυαλό για σεφταλιές και κοψίδια...για σελφις δεν ξερω για τιποτα σεφταλιες με μπυρες μπορει να μαζευτεί λαος
Μετά τον Πανάγο το χάος...Ολόκληρος Πανάγος - μελλοντικό αστέρι της παγκόσμιας πορνοβιομηχανίας θα κατέβει... Που μυαλό για σεφταλιές και κοψίδια...
εχει υποσχεθει τραπεζι βαρβατο ;) με κοψιδια μπυρες κρασια και κλασσικα με τον ΤΖΩΝΝΥ μπλε χρωματος ;)Ολόκληρος Πανάγος - μελλοντικό αστέρι της παγκόσμιας πορνοβιομηχανίας θα κατέβει... Που μυαλό για σεφταλιές και κοψίδια...
γιατι εσυ τι περιμενες δηλαδη στο στοιχειο τουΜετά τον Πανάγο το χάος...
Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος να μου γνωρίσει μία συνάδελφό του ;)εχει υποσχεθει τραπεζι βαρβατο ;) με κοψιδια μπυρες κρασια και κλασσικα με τον ΤΖΩΝΝΥ μπλε χρωματος ;)
Τον γνωστό Τζχώννη σε μπλε χρώμα;;; Και τραπέζι μαζί;;; Πότε θα γίνει αυτό το event να ετοιμαστώ καταλλήλως;;;εχει υποσχεθει τραπεζι βαρβατο ;) με κοψιδια μπυρες κρασια και κλασσικα με τον ΤΖΩΝΝΥ μπλε χρωματος ;)
Να δημιουργεί χάος ή να το μετατρέπει σε τάξη και αρμονία;γιατι εσυ τι περιμενες δηλαδη στο στοιχειο του
Θα ανοίξει σελίδα δείπνο με τον ΠανάγοΤον γνωστό Τζχώννη σε μπλε χρώμα;;; Και τραπέζι μαζί;;; Πότε θα γίνει αυτό το event να ετοιμαστώ καταλλήλως;;;
ε ναιι το συνηθιζουν εδω μεσα κουστουμι απαραιτήτως ;) φράκο ετσιΘα ανοίξει σελίδα δείπνο με τον Πανάγο
Τον γνωστό Τζχώννη σε μπλε χρώμα;;; Και τραπέζι μαζί;;; Πότε θα γίνει αυτό το event να ετοιμαστώ καταλλήλως;;;
Ο Πανάγος θα είναι το greek freak της τσοντοβιομηχανίας!!!Μετά τον Πανάγο το χάος...
Τώρα με απογοητεύεις, είμαι casual τύπος...ε ναιι το συνηθιζουν εδω μεσα κουστουμι απαραιτήτως ;) φράκο ετσι
Σωστός!!! Και ο Πανάγος είναι καλός λέει στα καρφώματαΟ Πανάγος θα είναι το greek freak της τσοντοβιομηχανίας!!!
τωρα συγνωμη θελεις γυναικες να σου δωσει γυναικες ;) θελεις να εισαι και bodygard με τζην :- ημαρτον δηλαδηΤώρα με απογοητεύεις, είμαι casual τύπος...
Μα έτσι θα αναμειγνύομαι με το πλήθος και δεν θα με παίρνουν χαμπάρι. Undercoverτωρα συγνωμη θελεις γυναικες να σου δωσει γυναικες ;) θελεις να εισαι και bodygard με τζην :- ημαρτον δηλαδη
δεν τα ξερεις καλα ;) ο αντρας ο δυνατος ο πετυχημενος πρεπει να φαινεται να βλεπουν την δυναμη τουΜα έτσι θα αναμειγνύομαι με το πλήθος και δεν θα με παίρνουν χαμπάρι. Undercover