panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
τώρα ηρεμησαΤα κανάλια έλεγαν για έναν Άντρα με τον ψευδώνυμο Παλουκι Λουκ που έκλεψε την παράσταση στο καστινκγ και προορίζετε για διεθνή καριέρα
τώρα ηρεμησαΤα κανάλια έλεγαν για έναν Άντρα με τον ψευδώνυμο Παλουκι Λουκ που έκλεψε την παράσταση στο καστινκγ και προορίζετε για διεθνή καριέρα
Τι είπαν τα καναλια?
Τώρα που χρειαζόμαστε τον κουμπάρο απουσιάζει!
ο Παναγος γυρίζει τσόντα όποτε πάει φίλης η με call girlΤυπε γύρισες ήδη τσοντα και περιμένεις να σου πουν αν κάνεις για τη δουλειά?
μαζί θα κάνουμε παρτουζα?ο Παναγος γυρίζει τσόντα όποτε πάει φίλης η με call girl
Ρε εισαι τρελός ,φοβάμαι μαζί σου, εσυ εισαι topμαζί θα κάνουμε παρτουζα?
το βραδυ;Φυλής και Φώκαιας σήμερα 12 και μισι θα είμαι ελάτε από εκεί για τσάρκα
μη φοβάσαι ρε τυρογαριδακι είναι αν δε μου σηκωθεί θα βλέπω εσένα!!!Ρε εισαι τρελός ,φοβάμαι μαζί σου, εσυ εισαι top
ναι θα ξεχωρίζω από τους άλλους λόγω των στυλιστικων επιλογών μου θα με καταλαβειςτο βραδυ;
εμενα παναγο ειναι 3 πόντους σε στύση :Sμη φοβάσαι ρε τυρογαριδακι είναι αν δε μου σηκωθεί θα βλέπω εσένα!!!
Μαλλον λουκι powerΠροτείνω τίτλο ταινίας: Πανάγος ο Μάγος...
Άλλο έγραψα άλλο κατάλαβες :SΖουλιαριδες
συγνωμη :SΆλλο έγραψα άλλο κατάλαβες :S
:Sσυγνωμη :S
παναγο να προσεχεις ;) μην σε φαει το κυκλωμα οπως την συναδελφομη φοβάσαι ρε τυρογαριδακι είναι αν δε μου σηκωθεί θα βλέπω εσένα!!!
Μην τον τρομάζεις τώρα στο ξεκίνημα, δεν κάνει, θα του κόψεις τα φτερά...παναγο να προσεχεις ;) μην σε φαει το κυκλωμα οπως την συναδελφο
ναι για αυτο του το λεω να προσλαβει βοδιγκαρντ ;)Μην τον τρομάζεις τώρα στο ξεκίνημα, δεν κάνει, θα του κόψεις τα φτερά...