TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φοβάται ρε η κοπέλα :- εδώ κρύφτηκαν οι γάτες οι γυναίκες θα κυκλοφορήσουνπου είναι η νυφη καλε τώρα που έκανα φόρουμ με σνομπάρει? Κλαψ κλαψ
φοβάται ρε η κοπέλα :- εδώ κρύφτηκαν οι γάτες οι γυναίκες θα κυκλοφορήσουνπου είναι η νυφη καλε τώρα που έκανα φόρουμ με σνομπάρει? Κλαψ κλαψ
πολύ το γυρνάς μέχρι και αράπηδες βλεπωΕίμαι και δρομέας ελάτε Κηφισιά τη Κυριακή στον ημιμαραθωνιο γνωστής εταιρείας να με καμαρώσετε. Πάμε να τρέξουμε μαζί σαν να μας κυνηγάν 10 αραπιδες να μας γαμησουν και να κάνουμε ρεκόρ!!!
οκ σε λίγο θα παρακαλανε αφού θα είμαι ο ζιγκολό της Αθήνας Ν 2 έκδοση. Να αφήσω και μουστάκι???φοβάται ρε η κοπέλα :- εδώ κρύφτηκαν οι γάτες οι γυναίκες θα κυκλοφορήσουν
για το ρεκόρ μάνατζερ θέλω το κύπελλοπολύ το γυρνάς μέχρι και αράπηδες βλεπω
άσε το θρύλο τώρα έχει στο σταρ φιλμ με κάτι σκληρούς σαν εσένα ;) Δεν ξέρω αν είναι καριοληδες αρνι Σιλβέστερ και έτσιΞεκίνησε ο θρύλος γεια
Πέναλτι ρε πουτανες σας γαμαμε!!!!
παναγο, ποση ωρα αντεχεις μεχρι την εκρηξη; (ειλικρινη απαντηση, για να δουμε τι ψαρια θα πιασεις στο "δευτερο γυρω")
μεγεθος, διαρκεια, και εξωτερικη εμφανιση ειναι οι καθοριστικοι παραγοντες για εναν εκκολαπτομενο πορνο"σταρ"
άμα καυλωσω κάνα 15 λεπτό αλλιώς πάνω από 20.μεγεθος 18 πόντοι ήταν και ένας άλλος με 25 αυτός έχει κάνει είδη ταινία και δε το ξέρει...παναγο, ποση ωρα αντεχεις μεχρι την εκρηξη; (ειλικρινη απαντηση, για να δουμε τι ψαρια θα πιασεις στο "δευτερο γυρω")
μεγεθος, διαρκεια, και εξωτερικη εμφανιση ειναι οι καθοριστικοι παραγοντες για εναν εκκολαπτομενο πορνο"σταρ"
έχω δώσει στο vice με πρόλαβανΜόλις έλαβα τηλεφώνημα ότι θέλουν τον Πορνοσταρ Παναγο στην ΤV Για συνέντευξη..
Τα κανάλια έλεγαν για έναν Άντρα με τον ψευδώνυμο Παλουκι Λουκ που έκλεψε την παράσταση στο καστινκγ και προορίζετε για διεθνή καριέραΤι είπαν τα καναλια?