snowmaster89
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα, χθες επισκεφτηκα το lido και μου εμεινε αξεχαστη η pamela μελαχρινη βραζιλιανα, εχει κανεις κανα facebook τηλεφωνο ή καμια χρησιμη πληροφορια για αυτην?? ευχαριστω
εσυ χτες που ησουνα εκει γιατι δεν την ρωταγες αυτό που ηθελες?καλημερα, χθες επισκεφτηκα το lido και μου εμεινε αξεχαστη η pamela μελαχρινη βραζιλιανα, εχει κανεις κανα facebook τηλεφωνο ή καμια χρησιμη πληροφορια για αυτην?? ευχαριστω
ποσα λεφτα χαλασες για παρτη της?γτ το επεζε δυσκολη, δεν συναντιεμαι εξω απο το μαγαζι και τετοια, ελεγα μηπως ξερει κανεις κατι παραπανω
κοιτα για να παρεις γκομενα αα από στριπ χρειαζονται πολλα παραπανω,και δεν εννοω λεφτα μονο.αν βγαινανε με τον καθενα που της πηρε ένα χορο θα δουλεύανε σε στουντιο και θα βγαζανε πιο πολλα..60, πριβε +χορος
βαλτο στο θεμα με τα στριπτηζαδικα το ερωτημα σου αν και δεν θα απαντησει καποιος.αν θες να πηδηξεις καποια γκομενα τετοια εξω-σημειωτεον δεν ξερω τιποτα για την κοπελα-σαν γενικος κανονας, κερνας κανα δυο ποτα και κανεις την προσφορα σου. αν δεν εισαι συγκεκριμένος και τον ευατο σου βλάπτεις και την τσεπη σου.αν ψάχνεις αλλα πραματα τοτε...αστοκαλα συμφωνω αλλα ειπα μηπως και ξερει κανεις κατι, αν οχι δεν πειραζει![]()
εδω η αλλη απο το κλεοπατρα ηθελε 150 για να ερθει ΜΟΝΟ παραλια μαζι μου!οχι σεξ!βαλτο στο θεμα με τα στριπτηζαδικα το ερωτημα σου αν και δεν θα απαντησει καποιος.αν θες να πηδηξεις καποια γκομενα τετοια εξω-σημειωτεον δεν ξερω τιποτα για την κοπελα-σαν γενικος κανονας, κερνας κανα δυο ποτα και κανεις την προσφορα σου. αν δεν εισαι συγκεκριμένος και τον ευατο σου βλάπτεις και την τσεπη σου.αν ψάχνεις αλλα πραματα τοτε...αστο
Και εσύ δεν της τα έδωσες: Καλά βρε παιδάκι μου, τί cheapis που είσαι!!!εδω η αλλη απο το κλεοπατρα ηθελε 150 για να ερθει ΜΟΝΟ παραλια μαζι μου!οχι σεξ!![]()
![]()
μη το παρεξηγείς τυπε..απλα υπερωριες ηθελε να κανει το κοριτσιεδω η αλλη απο το κλεοπατρα ηθελε 150 για να ερθει ΜΟΝΟ παραλια μαζι μου!οχι σεξ!![]()
![]()
αγαπητε η συγκεκριμενη ηταν μεσα στη πεινα!συνεχεια μου ελεγε δεν εχω λεφτα για το ενοικιο κλπ κλπ κ μου το παιζε κυρια....ασταδιαλα!μη το παρεξηγείς τυπε..απλα υπερωριες ηθελε να κανει το κοριτσι..μου χει τυχει και μενα αυτό,να μου ζηταει λεφτα για να πιουμε καφε.σου λενε αφου μου τα δινει μεσα θα μου τα δωσει και εξω για παρεα.ομως παλι φταιμε και εμεις..θελει νετα και ωραια ποσα θες για πηδημα εξω,μονο γι αυτό ενδιαφέρομαι.αλλα όπως ειπα για πολύ καλο κομματι θες 300 και βαλε και εξαρτάται..