boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ειναι. Αλλα θα περναει η Ελλαδα. Που μπορω να βρω τους ομιλους ; Δεν τους βρισκω σε κανενα σαιτ !Γιατί νομίζω πως οι Εβραίοι είναι επικίνδυνοι?
Ειναι. Αλλα θα περναει η Ελλαδα. Που μπορω να βρω τους ομιλους ; Δεν τους βρισκω σε κανενα σαιτ !Γιατί νομίζω πως οι Εβραίοι είναι επικίνδυνοι?
Ειναι. Αλλα θα περναει η Ελλαδα. Που μπορω να βρω τους ομιλους ; Δεν τους βρισκω σε κανενα σαιτ !
Έχω πάει Χάιφα φίλε..Μακράν τα καλύτερα κομμάτια στους πιο απίστευτους χρωματικούς συνδυασμούς..Από τα περιστατικά που θυμάμαι ήταν όταν γνώρισα μία ασφαλίτισα 16 χρονών (!) σε μία disco,σε ώρα υπηρεσίας.Κυκλοφορούσε στη ντισκοτέκ με το πιστόλι ηλεκτρισμού για να προλάβει και καλά τυχόν φασαρίες.Καραμελαχρινή με μπλε μάτια..Και ο πατέρας της αρχιασφαλίτης της ντίσκο από ψηλά να εποπτεύει το χώρο και την κορούλα του..Καπετάνιο, ετοίμασε τις φρεγάτες καλού κακού........
Κληρώνει για το Μουντιάλ τώρα,αλλά ο παππούς ΦΕΡΕΤΑΙ να κλείνει το μάτι στα πουστράκια...
έχουμε και φάρδος...ρε παιδιά αυτή η κλήρωση είναι λουκούμι..αλλοίμονο αν δεν περάσουμε....Μια χαρά μας κόβω!!!!!!!!!
Ελλάδα,
Ισραήλ,
Ελβετία, *P
Μολδαβία,
Λετονία,
Λουξεμβούργο
Εθνική Ελλάδος φαν κλάμπ με σήμα τον γλομπέο.δηλαδη βλεπω εκδρομουλες στο στυλ "με την εθνικη στη μολδαβια η στην λετονια?" να ετοιμαζομαστε για ταξιδια αστραπη και οχι μονο για την εθνικη?
με τετεια κληρωση δεν παει πουθενα ο γερμανος.
μαλακας ειναι να παει αγγλια και να μπλεξει με τους αμπαλους τωρα στα γεραματα?
να κάνουμε τον Γερμανό επίτιμο μέλος στον γλομπέο.βλεπεις μπαλλα φιλτατε... ;)
να κάνουμε τον Γερμανό επίτιμο μέλος στον γλομπέο.
Μια χαρά μας κόβω!!!!!!!!!
Ελλάδα,
Ισραήλ,
Ελβετία, *P
Μολδαβία,
Λετονία,
Λουξεμβούργο