Νέα

Παιδες βοήθεια (ASAP)!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα garou7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι να πω μαλλον εχεις δικιο ισως και εγω το πηρα λιγο πολυ στα σοβαρα...παντως ευχαριστω!

Να σαι καλά φίλε. Μείνε λίγο και θα συνηθίσεις. Καλοπροαίρετο χαβαλέ κάνουμε.

Καλή συνέχεια. Και πες μας πώς πήγε τελικά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
Παιδια θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα μιας και είμαι πρωτάρης και χρειάζομαι επειγώντος πληροφορίες!Θέλουμε με έναν φίλο μου να παμε σε ένα studio κοντά στην περιοχή μας και βλέπουμε στις υπηρεσίες¨Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ.Θέλω να ρωτήσω το Απλό πρόγραμμα τι περιλαμβάνει?  :fuck1:

άνοιγμα φερμουάρ.
Μετά πρέπει να πληρώσεις σε δραχμές, 20άρικα μεταλλικά για να κυλήσει το θέμα.
Τέλος δίνει ΑΦΜ επιταγή ημέρας και περιμένεις να σε καραμουζιάσουμε όλοι με τη σειρά.

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα μιας και είμαι πρωτάρης και χρειάζομαι επειγώντος πληροφορίες!Θέλουμε με έναν φίλο μου να παμε σε ένα studio κοντά στην περιοχή μας και βλέπουμε στις υπηρεσίες¨Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ.Θέλω να ρωτήσω το Απλό πρόγραμμα τι περιλαμβάνει?  :fuck1:
μπες πανω κ αριστερα εκει που λεει studio,εχει χιλιαδες κριτικες.
οταν θα διαβασεις καποιες απο αυτες,θα εισαι ετοιμος για το "ταξιδι".
αντε καλα σπρωξιματα. :fuck2:

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
472
Πόντοι
291
Το 50άρι περιλαμβάνει πίπα,ιεραποστολικό,στα 4 και άλλα πολλά ανάλογα με το πόσο τυχερός είσαι..Κάνε κάνα μπανάκι και πήγαινε Φυλής 104 και θα με θυμηθείς (Ελένη ή Μαρίνα)Περιμένω εντυπώσεις και εγώ μια φορά έχω πάει εκεί...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Το 50άρι περιλαμβάνει πίπα,ιεραποστολικό,στα 4 και άλλα πολλά ανάλογα με το πόσο τυχερός είσαι..Κάνε κάνα μπανάκι και πήγαινε Φυλής 104 και θα με θυμηθείς (Ελένη ή Μαρίνα)Περιμένω εντυπώσεις και εγώ μια φορά έχω πάει εκεί...

Ττττττττττττωρα καλα. Ααααααα αααααργησες... ψηλε.
__1_~1.JPG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom