loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Αν είναι να μιλάμε για καλτίλα
πρέπει να μας πεις αν πρόλαβες το Σούδάν ...
Αυτο μηπως ηταν μαυρομιχαλη και αραχωβης;
Αν είναι να μιλάμε για καλτίλα
πρέπει να μας πεις αν πρόλαβες το Σούδάν ...
καλτιλα τυπε
τωρα στο στουντιο τι απολα αυτα θα δεις
Στο απλό μόνο γαμάς. ;)Παιδια θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα μιας και είμαι πρωτάρης και χρειάζομαι επειγώντος πληροφορίες!Θέλουμε με έναν φίλο μου να παμε σε ένα studio κοντά στην περιοχή μας και βλέπουμε στις υπηρεσίες¨Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ.Θέλω να ρωτήσω το Απλό πρόγραμμα τι περιλαμβάνει?
Διαβασα δυο σελιδες κραξιμο και μετα βαρεθηκα.Παιδια θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα μιας και είμαι πρωτάρης και χρειάζομαι επειγώντος πληροφορίες!Θέλουμε με έναν φίλο μου να παμε σε ένα studio κοντά στην περιοχή μας και βλέπουμε στις υπηρεσίες¨Απλό πρόγραμμα 50 ευρώ.Θέλω να ρωτήσω το Απλό πρόγραμμα τι περιλαμβάνει?
Εγω σοβαρα μιλουσα ευχαριστω που το καταλαβες αλλα απο οτι φαινεται δεν υπηρχε καποιος να απαντησει σαν ανθρωπος...απο οτι φαινεται ολοι σε αυτο το forum γενηθηκαν professional οποτε..Ρε 'σεις,τι τον αποπαίρνετε τον άνθρωπο......μπορεί να ρωτάει στα σοβαρά...
Καλα, ούτε ενα πμ δεν σου εστειλαν?Εγω σοβαρα μιλουσα ευχαριστω που το καταλαβες αλλα απο οτι φαινεται δεν υπηρχε καποιος να απαντησει σαν ανθρωπος...απο οτι φαινεται ολοι σε αυτο το forum γενηθηκαν professional οποτε..
Τπτ τι πμ?Εδω θα ξεκινησουν και νεο θεμα για να θαψουν κι αλλο...λες και θα πρεπε να ειμαι παντογνωστης!Τοτε γιατι βγηκαν τα forum? :- ?Καλα, ούτε ενα πμ δεν σου εστειλαν?
Αν τελικα δεν σου εξηγησε κανενας, στειλε μου εμενα πμ να σου απαντησω.
Εγω σοβαρα μιλουσα ευχαριστω που το καταλαβες αλλα απο οτι φαινεται δεν υπηρχε καποιος να απαντησει σαν ανθρωπος...απο οτι φαινεται ολοι σε αυτο το forum γενηθηκαν professional οποτε..
Κοιτα μπορουσαν και να απαντησουν χωρις ολα αυτα τα περιττα σχολια και ετσι και αλλιως ρωτησα κατι παραλογο?Δεν νομιζω...Ρε φιλε σου εδωσε απαντηση ενας στη πρωτη σελιδα.
Κανα χαδακι και καμια μαλακια να σου πει να παρεις μπρος, θα σου φορεσει το σκουφι, θα στον πιπωσει και μετα ενα δυο στασεις και τελος.
20 λεπτα υποθεση αν εισαι καλο παιδι.
ειναι αλητηριοι και βρωμεροι τυποι μερικοι δικε μου :SΚοιτα μπορουσαν και να απαντησουν χωρις ολα αυτα τα περιττα σχολια και ετσι και αλλιως ρωτησα κατι παραλογο?Δεν νομιζω...
Κοιτα μπορουσαν και να απαντησουν χωρις ολα αυτα τα περιττα σχολια και ετσι και αλλιως ρωτησα κατι παραλογο?Δεν νομιζω...
σωστος τυπεΔεν ειναι το παραλογο του θεματος απλα ειναι λιγο και θεμα μυησης στον μπουρδελοερωτα η καζουρα.
Αν πατησεις στην αναζητηση "πρωταρης" θα βγαλει 50 θεματα αντίστοιχα και φαντασου να λεμε καθε μερα τα ιδια...
Τεσπα εχεις την απαντηση σου αντε και καλα γαμησια!
Oκ ευχαριστω!!Δεν ειναι το παραλογο του θεματος απλα ειναι λιγο και θεμα μυησης στον μπουρδελοερωτα η καζουρα.
Αν πατησεις στην αναζητηση "πρωταρης" θα βγαλει 50 θεματα αντίστοιχα και φαντασου να λεμε καθε μερα τα ιδια...
Τεσπα εχεις την απαντηση σου αντε και καλα γαμησια!
Κοιτα μπορουσαν και να απαντησουν χωρις ολα αυτα τα περιττα σχολια και ετσι και αλλιως ρωτησα κατι παραλογο?Δεν νομιζω...
ειναι αλητηριοι και βρωμεροι τυποι μερικοι δικε μου :S
εμενα να διαβαζεις μονο εγω απαντω σοβαρα
Καλα οκ δεν ειπα οτι θελω επειγοντως ετσι απλα ηθελα μερικες πληροφοριες τι να κανω και εγω πρεπει απο καπου να ξεκινησω και το ASAP το εβαλα γιατι δεν ηξερα αν θα δωσουν προσοχη στο θεμα η οχι γιατι τις περισσοτερες φορες περνανε τα ΄΄νεα΄΄ λιγο απαρατηρητα...Όχι ρε φίλε απλά και εσύ το παράκανες ..... Γράφεις βοήθεια και ASAP λες και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αν δεν γαμίσεις ΤΩΡΑ!
Αλλά καλοπροαίρετη είναι η πλακίτσα που κάνουν τα παιδιά , μην παρεξηγείσαι.
Άλλωστε κάποιος σου απάντησε στην 1η σελίδα σοβαρά αμέσως (δεν θυμάμαι ακριβώς πιο μήνυμα ήταν).
Καλά να περνάς.
Και καλή αρχή στο άθλημα.
Καλα οκ δεν ειπα οτι θελω επειγοντως ετσι απλα ηθελα μερικες πληροφοριες τι να κανω και εγω πρεπει απο καπου να ξεκινησω και το ASAP το εβαλα γιατι δεν ηξερα αν θα δωσουν προσοχη στο θεμα η οχι γιατι τις περισσοτερες φορες περνανε τα ΄΄νεα΄΄ λιγο απαρατηρητα...
εμεις εδω τυπε γαμαμε!Έτσι , ο απόλυτος είναι ένας από τους γκουρού του site ..... αν επιδιωκείς κάτι σε πιο σιτεμένο (ή και σάπιο )
Τι να πω μαλλον εχεις δικιο ισως και εγω το πηρα λιγο πολυ στα σοβαρα...παντως ευχαριστω!Ναι ΟΚ. Απλά μην παρεξηγείσαι, πλακίτσα κάνουμε, δεν υπάρχει θέμα εμπάθειας ή αλαζονείας. Καλή αρχή!
εμεις εδω τυπε γαμαμε!
δεν παιζουμε!
γαμαμε!