You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιχνίδι με δονητή!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monteS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
γεια!!η κοπελα μου θελει να δοκιμασουμε να χρησιμοποιησουμε στη σεξουαλικη μας ζωη δονητη(για αυτην).τι προτεινετε για αρχη(μεγεθος-τυπο κτλ).ας καταθεσουμε εμπειριες!
χαχαααα γιατι αραγε;;; (αστειακι)
Θα προτεινα οχι κατι πολυ μεγαλο, για να της εκπαιδευσεις σιγα σιγα και τη σουφριτσα, να εχεις κι απο κει προσβαση στ μελλον, αν δεν εχεις τωρα..
Βασικα προσεχε να μη..βρωμαει..Μια γνωστη μου εχει εναν και δε τον εχει χρησιμοποιησει ουτε 2 φορες σε εναμιση χρονο, της κανει καποια ασχημη μυρωδια. (οχι τιποτα περιεργο, σα "καινουργιλα" ειναι αλλα δε το μπορει..
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Aλλος απο δω,ρε που εισαστε κρυμενοι και σκατε μυτη ενας ενας?Τυπε μου εγω προτεινω αφου ρωτας εναν σε μεγεθος γαιδουροπουτσας double endedγεια!!η κοπελα μου θελει να δοκιμασουμε να χρησιμοποιησουμε στη σεξουαλικη μας ζωη δονητη(για αυτην).τι προτεινετε για αρχη(μεγεθος-τυπο κτλ).ας καταθεσουμε εμπειριες!
Aλλος απο δω,ρε που εισαστε κρυμενοι και σκατε μυτη ενας ενας?Τυπε μου εγω προτεινω αφου ρωτας εναν σε μεγεθος γαιδουροπουτσας double ended
χαχαχα!φιλαρακι φαινεται οτι πηδας μονο αστεριες(χερεις εσυ,γκομενες π αραζουν με τα ποδια ανοιχτα και περιμενουν).σεξ και σχεση σημαινει μεγαλε να δοκιμαζεις!φιλικα
εγω θα λεγα για αρχη παρτης κατι πιο κοντα στα φυσιολογικα...
αν δει κανενα ελεφαντινο μπορει να σαλταρει η κοπελα..... :o
να παρω με δονηση ή απλό???
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
να παρω με δονηση ή απλό???
απλο με καλη ελαστικοτητα. Κι οχι μαυρο ;)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και να ρωτας στο μπουρδελα τυπε μου,οσο για τους αστεριες εδω που μενω δεν εχει τυπε τετοια απεναντιας στην αθηνα ειναι γεματος ο τοπος.χαχαχα!φιλαρακι φαινεται οτι πηδας μονο αστεριες(χερεις εσυ,γκομενες π αραζουν με τα ποδια ανοιχτα και περιμενουν).σεξ και σχεση σημαινει μεγαλε να δοκιμαζεις!φιλικα
Ρωτησες τι μεγεθος και σχημα και απαντησα,ας μην ρωταγες,φιλικα
εμενα η δονηση με γαργαλαει!να παρω με δονηση ή απλό???
σε αλλες αρεσει ομως! ;)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Το ξερει ο τυπος αρκανς?εμενα η δονηση με γαργαλαει!
σε αλλες αρεσει ομως! ;)
εμενα η δονηση με γαργαλαει!
σε αλλες αρεσει ομως! ;)
αυτο με το γαργαλητο το σκεφτηκα και γω.αλλα μαλλον καλυτερα να εχει,γιατι ουτως ή αλλως κλεινει!οποτε εισαι καλυμμενος
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γεια!!η κοπελα μου θελει να δοκιμασουμε να χρησιμοποιησουμε στη σεξουαλικη μας ζωη δονητη(για αυτην).τι προτεινετε για αρχη(μεγεθος-τυπο κτλ).ας καταθεσουμε εμπειριες!
εγω λεω να ρ8ω κανα βραδυ απ το σπιτι σου...εκει παει η βαλιτσα
ναι βρε!αυτο με το γαργαλητο το σκεφτηκα και γω.αλλα μαλλον καλυτερα να εχει,γιατι ουτως ή αλλως κλεινει!οποτε εισαι καλυμμενος
πειραματιστειτε!
κι οπως λεει ενας...
οτι δεν σας αρεσει,ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΟΟ!!!!!!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
το μεγεθος εσεις θα το διλεξετε ματια μου
απλα προτιμηστε καποιον με βινιλ-λαστιχιενο υλικο και οχι μεταλλικο ή γυαλινο γιατι λογω του ακαμπτου υλικου μπορει και να τραυματισουν την κοπέλα εσωτερικα ;)
πολλα φιλια
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εγώ προτείνω να μην είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από το μέγεθος του πούτσου σου, γιατί φοβάμαι ότι αν συνηθίσει στα μεγάλα, μετά μπορεί να μη θέλει το δικό σου και ίσως να ψάχνει και ανάλογο μέγεθος σε ζωντανό
εγώ προτείνω να μην είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από το μέγεθος του πούτσου σου, γιατί φοβάμαι ότι αν συνηθίσει στα μεγάλα, μετά μπορεί να μη θέλει το δικό σου και ίσως να ψάχνει και ανάλογο μέγεθος σε ζωντανό
δεν τιθεται θεμα τετοιο,απλα δομιμες θελουμε να κανουμε
μα θα της κανεις δωρο που δεν ξερεις ? ηξερα ενα παιδι που τον δοκιμασε πριν της το κανει δωρο και τελικα τον κρατησε για τον ευτο του! τωρα μενει με τον μητσο με τον οποιον λει ειναι πλασμενος ο ενας για τον αλλον!
παντως αν προτιμας κατι πιο φυσιολογικο παρτης κανα αγουρακι...που μπορεινα στο κανει και σαλατα αν δεν της αρεσει ....
παντως αν προτιμας κατι πιο φυσιολογικο παρτης κανα αγουρακι...που μπορεινα στο κανει και σαλατα αν δεν της αρεσει ....
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
δεν τιθεται θεμα τετοιο,απλα δομιμες θελουμε να κανουμε
Το sex & the city της αρεσει;; διαφορα μαγαζακια, και ονλαην πουλανε το δονητη σαν αυτον που χρησιμοποιησαν οι γκομενες στο σηριαλ. Αυτος ειναι που της βρωμαει της φιλης μου, ξυνος της βγηκε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις