Νέα

Παιχνίδι με δονητή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monteS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
παντως κ μενα μου ζηταγε να παρουμε αλλα μετα απο καιρο μου ζητησε να το χρησιμοποιησει σε μενα..

kitsos_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Επιμένω να μη μπορώ να καταλάβω γιατι όλοι θελουν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους αντι απλά να απαντάνε ή να σχολιάζουν θετικά κάτι που γράφετε εδώ.
Οσο αφορά την ερώτηση του φίλου να πω :
Αυτό που λέει η μάγια είναι αρκετά ενδιαφέρον και απο καλή εταιρία του χώρου , Doc Johnson.
Θα πρότεινα καταρχήν να προσέξεις την ποιότητα , να είναι κατι επώνυμο και για θέμα αξιοπιστίας βέβαια αλλά και υλικού υποαλλεργικό με όμορφη υφή κτλ.
Μετά πρέπει να αποφασίσεις το υλικό αν και στις γυναίκες αρέσουν συνήθως τα ρεαλιστικά.
Αυτά που δεν έχουν δόνηση λέγονται ομοιώματα (dildos) και όχι δονητές (vibrators) , συνεπώς άλλη μια βασική συνιστώσα στην απόφασή σου είναι να αποφασίσεις τι θέλεις.
Μετά πάμε στο θέμα του σχήματος, χρώματος, σχεδίου που η αγορά πίστεψε με διαθέτει πολύ περισσότερα απο αυτά που μπορείς να φανταστείς.
Συνεχίζοντας μπορείς να ελέγξεις άλλα χαρακτηριστικά π.χ να είναι αδιάβροχο, να είναι επαναφορτιζόμενο και όχι με μπαταρίες απλές, να εχει ασύρματο χειριστήριο κτλ κτλ.
Αλλη βασική διαφορά είναι το σημείο που θες να ερεθίσεις, ο κόλπος , η κλειτορίδα ο πρωκτός ή ακόμα και παραπάνω απο ένα μαζί .
Υπάρχουν λοιπόν δονητές μασαζ για εξωτερική χρήση συνήθως , πρωκτικοί (οι λεγόμενες σφήνες) και τα κουνελάκια (rabbits) που νομίζω έχουν ιδιαίτερη πέραση στο γυναικείο φύλο καθώς ενώ είναι μέσα στον κόλπο ερεθίζουν και την κλειτορίδα (όπως φαίνεται στην εικόνα)

Μια βόλτα απο site που έχουν παιχνίδια ή και απο κανονικό μαγαζί θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Επίσης να προσέχεις να τον χρησιμοποιείτε "πάντα" με ειδικό λιπαντικό ,συνήθως υδατοδιάλυτο και να τον πλένετε με νεράκι απλό και σαπούνι ή τα ειδικά καθαριστικά και όχι με οινοπνέυματα betadin και άλλες αηδίες που ακούω κατα καιρούς.

Συνημμένα

• FFRA16171.jpg
    FFRA16171.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 54

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...αυτός της Michelen είναι ????

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
εγώ θα φοβόμουν να πειραματιστώ με την κοπέλα μου με κάποιο δονητή.είναι αλήθεια πως οι γυναίκες ερχονται σε οργασμό κατά κανόνα πολύ δυσκολότερα από εμας.και παίζουν και διάφοροι παράγοντες όπως η ψυχολογία. τουλάχιστον στην δικιά μου κοπέλα. έχουν υπάρξει φορές που την έχω ικανοποιήσει κ έχει τρελαθεί και άλλες φορές που όσο και να το πάλευα δεν έβγαινε. η χρήση ενός δονητή θα με γέμιζε με το φόβο οτι άν μπορούσε να ικανοποιηθεί κάθε φορά με το δονητή γιατί θα είχε αυτή τον έλεγχου του που κ πως να το κάνει, τότε ίσως να ήμουν "περιττός" για το σεξ.Ή έστω ότι θα προκαλούσε κάποια απομάκρυνση από μένα σεξουαλική. Ξέρω ότι θα πείτε πως σε μια σχέση δε θες τον άλλο μονο για το σεξ, αλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποια κοπέλα κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό που σκέφτομαι;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγώ θα φοβόμουν να πειραματιστώ με την κοπέλα μου με κάποιο δονητή.είναι αλήθεια πως οι γυναίκες ερχονται σε οργασμό κατά κανόνα πολύ δυσκολότερα από εμας.και παίζουν και διάφοροι παράγοντες όπως η ψυχολογία. τουλάχιστον στην δικιά μου κοπέλα. έχουν υπάρξει φορές που την έχω ικανοποιήσει κ έχει τρελαθεί και άλλες φορές που όσο και να το πάλευα δεν έβγαινε. η χρήση ενός δονητή θα με γέμιζε με το φόβο οτι άν μπορούσε να ικανοποιηθεί κάθε φορά με το δονητή γιατί θα είχε αυτή τον έλεγχου του που κ πως να το κάνει, τότε ίσως να ήμουν "περιττός" για το σεξ.Ή έστω ότι θα προκαλούσε κάποια απομάκρυνση από μένα σεξουαλική. Ξέρω ότι θα πείτε πως σε μια σχέση δε θες τον άλλο μονο για το σεξ, αλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποια κοπέλα κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό που σκέφτομαι;
φιλε κακως το φοβασαι!! αν στο χει ζητησει η κοπελα σου το μονο που χεις να κανεις ειναι να το συζητησεις μαζι της και να της πεις τον φοβο σου....απλα τα πραγματα! ο δονητης μπορει σε φαση που θα ναι μονη της και θελει να 'παιξει' να την ικανοποιησει οπως και συ π.χ μπορει να την παιξεις μονος σου ετσι και η ιδια....αλλα δεν μπορει να γινει υποκαταστατο του αληθινου πεους και της σεξουαλικης επαφης,των προκαταρκτικων,το να της κανεις ενα γλυφομουνι κλπ
εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.....!

Υ.Γ αυτο που ειπες οτι υπηρξαν φορες που εφτασε σε οργασμο και φορες που πρσοσπαθησες και δεν καταφερνες και πολλα ειναι λογικο!! αναλογως τα κεφακια τις ορεξεις την διαθεση την ψυχολογια το στρες την κουραση....κλπ δεν ειναι και ρομποτ....απλα!

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
αυτή μου την άποψη της την είπα και εν μέρει συμφώνησε μαζί μου πως το έχει σκεφτεί κ αυτή αυτό και το ψιλοφοβάται, μην απαξιωθεί το σεξ με έναν σύντροφο μετά αφού θα μπορεί να ικανοποιείται κάθε ώρα κ στιγμή κατα πως θέλει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αυτή μου την άποψη της την είπα και εν μέρει συμφώνησε μαζί μου πως το έχει σκεφτεί κ αυτή αυτό και το ψιλοφοβάται, μην απαξιωθεί το σεξ με έναν σύντροφο μετά αφού θα μπορεί να ικανοποιείται κάθε ώρα κ στιγμή κατα πως θέλει

Τουλάχιστον, κατά τα λεγόμενά σου, η κοπέλα έχει μυαλουδάκι και φαίνεται να σε νοιάζεται πολύ, σύμφωνα με αυτά που σου είπε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ολα αυτα ισως να ειναι και θεωρητικα!
αποψη μου.....επι του πρακτεου δεν ειναι ετσι....δεν μπορει να αντικατασταθει το real sex με προκαταρκτικα-παιχνιδια-γλυφομουνι-στασεις κλπ κλπ με εναν δονητη.....ή εκτος και αν εχει ηδη δονητη και δεν το ξερεις και στο φερνει απο εξω εξω μεχρι να δεχτεις να δοκιμασετε και τσουπ να σου πει κοιτα τι αγορασα (ενω τον εχει ηδη) (δικο μου σεναριο και καθολου απιθανο)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
χαχαχαχα όχι εντάξει thanoss δεν έχει. απλά είναι μια κουβέντα που κάναμε κ ήθελα να ακούσω και την άποψη πιο έμπειρων από μένα.είναι πολύ μικρή και απονήρευτη και πιστεύω πως απλά την πιάνει η μανία του πειραματισμού μεγαλώνοντας :) Δεν ξέρω, ίσως να έπρεπε να το δοκιμάσουμε. Απλά πιστεύω θα ένιωθα πολύ άβολα, θα ένιωθα περιττός εκείνη τη στιγμή.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχαχα όχι εντάξει thanoss δεν έχει. απλά είναι μια κουβέντα που κάναμε κ ήθελα να ακούσω και την άποψη πιο έμπειρων από μένα.είναι πολύ μικρή και απονήρευτη και πιστεύω πως απλά την πιάνει η μανία του πειραματισμού μεγαλώνοντας :) Δεν ξέρω, ίσως να έπρεπε να το δοκιμάσουμε. Απλά πιστεύω θα ένιωθα πολύ άβολα, θα ένιωθα περιττός εκείνη τη στιγμή.
το παιχνιδι ειναι δικο σου μεγαλε! παρε δονητη και χειρισου τον ΜΟΝΟ εσυ!!
βλεπω οτι γελας αλλα πολλοι μεινανε με το στομα ανοιχτο :o! μπορει να ναι πιτσιρικα αλλα δεν ειναι οπως οι παλιες οι φουρνιες ;) :grin: που δεν ξυριζοντουσαν καν! ειναι σε φαση που μεγαλωνει και θελει να δοκιμαζει αλλα πλεον τα πιστρικια κανουν πολυ παιχνιδι στο κρεβατι.........και μονο που συζητησε κατι τετοιο μαζι σου για μενα λεει πολλα! φαντασου τι θα συζηταει με τις φιλες της! :dancing:
και κατι τελευταιο! επειδη ειπες οτι θα ενιωθες περιτος......δεν θα την αφησεις να παιξει μονη της με τον δονητη και συ να την κοιτας :jerking:.....οπως σου ειπα και στην αρχη το παιχνιδι ειναι δικο σου ;)...παιξε μαζι της και ετσι δεν θα σαι περιτος.....δεν θα σαι ofside!!απλα! οταν της κανεις γλυφομουνι δηλ και αυτη καθεται και απολαμβανει παλι περιτος νιωθεις? ε το ιδιο θα ναι και με τον δονητη.....μονο κοιτα μην την βγαλετε μονον με τον δονητη....... :cheesy: :2funny:
απλα αποψη μου.....αν θελετεν να βαλετε στο παιχνιδι και τον δονητη.....να ειστε ετοιμοι και να εχετε μιλησει ανοιχτα......ξεκαθαρα!(κατι που δεν κανουν πολλα ζευγαρια)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
οκ i will take notice of your advises :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
εμενα μου αρεσι πολι ο δονιτις........
με τρελενι λεμε...... κε νανε κ χοτρουτσικοσ.........

veronica

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το να συμπεριλάβεις toy στην διάρκεια του sex den νομίζω πως έχει κάτι αρνητικό. Με τον νέο μου σύντροφο που μου άνοιξε τα μάτια επισκεφθήκαμε μαζί sex shop διάλεξα εγώ δονητή όπως τον ήθελα και εκείνος anal toy για μένα. Δεν τα χρησιμοποιούμε κάθε φορά αλλά ο δονητής όταν εκείνος είναι σε ταξίδι έχει τέλεια αποτελέσματα στο phone sex καθώς και όσες φορές τον χρησιμοποιούμε μαζί. Περιττός δεν θα είσαι . Ίσα ίσα που εμένα ο φίλος μου το χρησιμοποιεί καλύτερα μέσα μου και τον βάζω να μου το κάνει εκείνος μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερη φορά. Θα συμφωνήσω να προσέξετε το υλικό. Καλύτερα όχι μεταλλικοί. Αυτά από όση εμπειρία έχω.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλοοοοοοο ειναι το παιχνιδακι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
M

monteS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

μπορει καποιος να προτεινει ενα αξιοπιστο σιτε και εναν τροπο να παραγγειλεις χωρις να γινεις ρομπα??να μην σ φερει το κουριερ μια συσκευασια που να λεει δονητης!ή να φαινεται οτι το στελνει το ταδε σεξ σοπ!σε πολυκατοικιες μενουμε!!!

OP
OP
M

monteS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

μπορει καποιος να προτεινει ενα αξιοπιστο σιτε και εναν τροπο να παραγγειλεις χωρις να γινεις ρομπα??να μην σ φερει το κουριερ μια συσκευασια που να λεει δονητης!ή να φαινεται οτι το στελνει το ταδε σεξ σοπ!σε πολυκατοικιες μενουμε!!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα σοβαρα sex shop στελνουν την συσκευασια διακριτικα...απο εξω βαζουν λευκο η καφε χαρτι περιτιλιγματος κανεις δεν θα καταλαβει τιποτα...και το πιο βασικο ειναι οτι θα σου παραδοθει στα χερια,κανεις δεν το αφηνει στο γραματοκιβοτιο και φευγει δεν ειναι και λογαριασμος,απο εξω δεν γραφει τιποτα παρα μονο τα στοιχεια σου...εγω με την σειρα μου σου προτεινω να παρεις οποσδηποτε καποιον να ειναι ελλαστικος και οχι σκληρος που ειναι ακαταλληλος για παιχνιδια με τον-την συντροφο σου,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ οπωσδηποτε προφυλακτικο στον δονητη για την αποφυγη πολλων μολυνσεων και....(μελετη εδειξε οτι αμεση επαφη με το υλικο του δονητη στον κολπο προκαλει καρκινο στην μητρα)για αυτον τον λογο πορνο ταινιες ειδικα της PRIVATE δειχνει στην αρχη σαν συμβουλη την τοποθετιση προφυλακτικου στον δονητη

kitsos_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
υπάρχει σχετικό thread με λιστα sex shop.

Sepoliacpl

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Like
9.947
Πόντοι
1.041
Εχω παρει αρκετούς στη συζυγο. Το αγαπημένο της παιχνιδι όμως είναι αυτό.

Συνημμένα

• 992_1000 (1).jpg
    992_1000 (1).jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 805_1000.jpg
    805_1000.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 104
  • 035_1000.jpg
    035_1000.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 104
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis