Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
παντως κ μενα μου ζηταγε να παρουμε αλλα μετα απο καιρο μου ζητησε να το χρησιμοποιησει σε μενα..
φιλε κακως το φοβασαι!! αν στο χει ζητησει η κοπελα σου το μονο που χεις να κανεις ειναι να το συζητησεις μαζι της και να της πεις τον φοβο σου....απλα τα πραγματα! ο δονητης μπορει σε φαση που θα ναι μονη της και θελει να 'παιξει' να την ικανοποιησει οπως και συ π.χ μπορει να την παιξεις μονος σου ετσι και η ιδια....αλλα δεν μπορει να γινει υποκαταστατο του αληθινου πεους και της σεξουαλικης επαφης,των προκαταρκτικων,το να της κανεις ενα γλυφομουνι κλπεγώ θα φοβόμουν να πειραματιστώ με την κοπέλα μου με κάποιο δονητή.είναι αλήθεια πως οι γυναίκες ερχονται σε οργασμό κατά κανόνα πολύ δυσκολότερα από εμας.και παίζουν και διάφοροι παράγοντες όπως η ψυχολογία. τουλάχιστον στην δικιά μου κοπέλα. έχουν υπάρξει φορές που την έχω ικανοποιήσει κ έχει τρελαθεί και άλλες φορές που όσο και να το πάλευα δεν έβγαινε. η χρήση ενός δονητή θα με γέμιζε με το φόβο οτι άν μπορούσε να ικανοποιηθεί κάθε φορά με το δονητή γιατί θα είχε αυτή τον έλεγχου του που κ πως να το κάνει, τότε ίσως να ήμουν "περιττός" για το σεξ.Ή έστω ότι θα προκαλούσε κάποια απομάκρυνση από μένα σεξουαλική. Ξέρω ότι θα πείτε πως σε μια σχέση δε θες τον άλλο μονο για το σεξ, αλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποια κοπέλα κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό που σκέφτομαι;
αυτή μου την άποψη της την είπα και εν μέρει συμφώνησε μαζί μου πως το έχει σκεφτεί κ αυτή αυτό και το ψιλοφοβάται, μην απαξιωθεί το σεξ με έναν σύντροφο μετά αφού θα μπορεί να ικανοποιείται κάθε ώρα κ στιγμή κατα πως θέλει
ολα αυτα ισως να ειναι και θεωρητικα!αυτή μου την άποψη της την είπα και εν μέρει συμφώνησε μαζί μου πως το έχει σκεφτεί κ αυτή αυτό και το ψιλοφοβάται, μην απαξιωθεί το σεξ με έναν σύντροφο μετά αφού θα μπορεί να ικανοποιείται κάθε ώρα κ στιγμή κατα πως θέλει
το παιχνιδι ειναι δικο σου μεγαλε! παρε δονητη και χειρισου τον ΜΟΝΟ εσυ!!χαχαχαχα όχι εντάξει thanoss δεν έχει. απλά είναι μια κουβέντα που κάναμε κ ήθελα να ακούσω και την άποψη πιο έμπειρων από μένα.είναι πολύ μικρή και απονήρευτη και πιστεύω πως απλά την πιάνει η μανία του πειραματισμού μεγαλώνοντας Δεν ξέρω, ίσως να έπρεπε να το δοκιμάσουμε. Απλά πιστεύω θα ένιωθα πολύ άβολα, θα ένιωθα περιττός εκείνη τη στιγμή.
καλοοοοοοο ειναι το παιχνιδακι
καλοοοοοοο ειναι το παιχνιδακι