You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παγκόσμια στρατιωτική - αεροπορική ιστορία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rando
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 286
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Ρε συ rando φωτορεπορτερ είσαι;;;;
Πες και καμια κουβένα- ένα σχόλια κατιτης τεσπα
Ομορφη η Πόλη καμια φωτο με ζαχαροπλαστία της έχεις;;;;
Ρε εσύ, άφησες τους εργολάβους και το έριξες στο καζάν ντιπί;
Ρε εσύ, άφησες τους εργολάβους και το έριξες στο καζάν ντιπί;
Τελικά παρόλη την εκτίμηση που τρέφω στο προσωπόσου (ειληκρινά) με έχεις βάλει στο μάτί.
Γιατί βρε Βολτέρο;;;;;;;;;;;;;;;; δεν προτιμάς και εσύ το καζν ντιπι από τους εργολάβους;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
...Ο τέως Υπουργός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, συντοπίτης μου, παλιός πολιτικός του νομού Κοζάνης και παιδικός φίλος του πατέρα μου, που συμμετείχε με τη διμοιρία του στην εκκαθαριστική αυτή επιχείρηση ως έφεδρος ανθυπολοχαγός του Εθνικού ή Κυβερνητικού Στρατού, πλημμυρισμένος από ζωντανές μνήμες και δυνατά αισθήματα, στο βιβλίο του "Το Χρονικό της μεγάλης Νύχτας" αφηγείται, με γλώσσα λιτή αλλά γλαφυρή, μεταξύ πολλών άλλων, και τα εξής: «Αυτός μας είχε ξεφύγει. Όταν -πολύ αργότερα- τον ρώτησα στη Βουλή πως κατάφερε να φύγει από τον κλοιό του στρατού, ο Χαρίλαος Φλωράκης, βουλευτής πια του ΚΚΕ, έδωσε την απάντηση που ανέμενα: "Αμ, μπορούσατε εσείς να ξέρετε τα μονοπάτια που ήξερα εγώ;"...».
Τρίκαρδε πολύ-πολύ ενδαφέρον. Μπορείς να αναφέρεις εκδότη και έτος για το βιβλίο;
ΥΓ: Καμμιά σχέση με το σημερινό εκπρόσωπο τύπο του Πα.Σο.Κ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 804
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 807
- Απαντήσεις
- 67