Νέα

Παγκόσμια ΗΛΙΘΙΟΚΡΑΤΙΑ !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 937
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Οσο υπαρχουν ανθρωποι που μασανε σε λαικισμο και προπαγανδα, η δημοκρατια θα ειναι ενα πολιτευμα που στην εφαρμογη του θα ακυρωνει τους λογους για τους οποιους δημιουργηθηκε δηλ την ελευθερια και την ισονομια. Η σημερινη κοινοβουλευτικη δημοκρατια ειναι η δικτατορια των ηλιθιων.
Δεν είχα στο μυαλό μου Ελλάδα αλλά γενικά σοβαρές χώρες με σοβαρούς κατοίκους.
Αν θες να σου πω την άποψη μου για Ελλάδα, θα σου πω πως δεν είναι και τυχαίο που η δικτατορία κράτησε 7 χρόνια. Δηλαδή και οι χούντες για να επιβιώνουν έχουν την συγκατάθεση (έστω και με την ανοχή/σιωπή) μεγάλου κομματιού της βάσης (κοινωνίας).
Ύστερα από 6-7 χρόνια κρίσης και βλέποντας ο Έλληνας όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τι φταίει αλλά και ότι του φταίνε οι άλλοι για τα χάλια του και κάθε επόμενη βουλή να είναι χειρότερη από την προηγούμενη, αυτόν τον κωλολαό του αξίζει να τον δέρνουν από το πρωί ως το βράδυ.
Δηλαδή ούτε ο κοινοβουλευτισμός του αξίζει αλλά ας είναι καλά οι μεγάλες (ξένες) δυνάμεις...

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Bingo! Η παγκόσμια οικονομική ελίτ (που η κυριαρχία της είναι το μοντέρνο έξωθεν δοσμένο "ιερό" δίκαιο για εμάς τους υπόλοιπους) χρησιμοποιεί την άμεση δημοκρατία για πάρτη της. Έτσι κυριάρχησε. Δεν είναι άλλο σύστημα παρά κόπια της παλιάς άμεσης πολιτικής δημοκρατίας. "Ψήφος" των κινήσεων μέσω τής άμεσης επενδυτικής εμπιστοσύνης των παγκόσμιων αγορών με χρήση πληροφορικής. Άμεση κρίση και τάχιστη εμπειρική βελτίωση.

ολο παπαριες μας τσαμπουνας

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Για να μην λέμε μαλακίες δηλαδή μπούρδες και αμπελοφιλοσοφίες...

Άμεση Δημοκρατία = Φασισμός (κατά της μειοψηφίας)

Η (πραγματική) Δημοκρατία (και όχι ολοκληρωτισμοί ή η αρχή προς τον ολοκληρωτισμό μέσω της άμεσης "δημοκρατίας") λειτουργεί στο μάξιμουμ και μόνο με τον κοινοβουλευτισμό.

Ο κοινοβουλευτισμός και ειδικά ο φεντεραλισμός ήταν οι ιστορικοί συμβιβασμοί μεταξύ μοναρχών η ελίτ και πληθυσμών μετά από επαναστάσεις. Κυρίως Αγγλική και Αμερικανική. Τα Parliaments (ομιλητήρια :grin:) είναι μεσαιωνικοί θεσμοί να μην σκοτώνονται με τον μονάρχη να συζητούσαν τον φόρο με απεσταλμένους που εξελίχθηκαν. Αντιθέτως λοιπόν ήταν ο σταδιακός περιορισμός του φασισμού της αριστοκρατικής μειοψηφίας.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
όλοι καλά τα λέτε αλλά κανείς δεν φταίει για τίποτα
απλά είμαστε άτυχοι που γεννηθήκαμε σε υποανάπτηκτη χώρα  :2funny:

χάθηκε ο γέρος μου να τα έφτιαχνε στα νιάτα του με νορβηγήδα η σουηδέζα και να μην ήξερα ούτε που είναι η ελλάδα στον χάρτη :tickedoff:

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Έχω πάψει να πιστεύω στη δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά την πατρίδα μας τουλάχιστον που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι διανοητικά ανάπηροι, με δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να εκλεγεί άξια ηγεσία. Προσωπικά ελπίζω μόνο σε ένα πραξικόπημα όπως της 21 Απριλίου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Έχω πάψει να πιστεύω στη δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά την πατρίδα μας τουλάχιστον που η συντριπτική πλειοψηφεία των ψηφοφόρων είναι διανοητικά ανάπηροι, με δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να εκλεγεί άξια ηγεσία. Προσωπικά ελπίζω μόνο σε ένα πραξικόπημα όπως της 21 Απριλίου.

η μόνη ελπίδα για τον τόπο αλλά δεν..
τα μεγάλα κεφάλια του στρατού είναι κοματόσκυλα  :P

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
η μόνη ελπίδα για τον τόπο αλλά δεν..
τα μεγάλα κεφάλια του στρατού είναι κοματόσκυλα  :P
Πράγματι η Σαπιοκρατία έχει προνοήσει για όλα. :thumbsup: Και αυτό που λες για τα σάπια μεγάλα κεφάλια στο στρατό, τα ξέρω απο πρώτο χέρι.  ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
όλοι καλά τα λέτε αλλά κανείς δεν φταίει για τίποτα
απλά είμαστε άτυχοι που γεννηθήκαμε σε υποανάπτηκτη χώρα  :2funny:

χάθηκε ο γέρος μου να τα έφτιαχνε στα νιάτα του με νορβηγήδα η σουηδέζα και να μην ήξερα ούτε που είναι η ελλάδα στον χάρτη :tickedoff:

Εμενα μου αρεσει εδω :sunglasses:

Περαν της χωρας και του κλιματος που δεν απαντωνται πουθενα αλλου στον κοσμο, το να ζεις στην ελλαδα ειναι μια περιπετεια χωρις τελος :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Έχω πάψει να πιστεύω στη δημοκρατία εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά την πατρίδα μας τουλάχιστον που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι διανοητικά ανάπηροι, με δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να εκλεγεί άξια ηγεσία. Προσωπικά ελπίζω μόνο σε ένα πραξικόπημα όπως της 21 Απριλίου.

Ειναι πασιφανες οτι εχεις απολυτο δικιο στο κοκκινο! :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν είχα στο μυαλό μου Ελλάδα αλλά γενικά σοβαρές χώρες με σοβαρούς κατοίκους.
Αν θες να σου πω την άποψη μου για Ελλάδα, θα σου πω πως δεν είναι και τυχαίο που η δικτατορία κράτησε 7 χρόνια. Δηλαδή και οι χούντες για να επιβιώνουν έχουν την συγκατάθεση (έστω και με την ανοχή/σιωπή) μεγάλου κομματιού της βάσης (κοινωνίας).
Ύστερα από 6-7 χρόνια κρίσης και βλέποντας ο Έλληνας όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τι φταίει αλλά και ότι του φταίνε οι άλλοι για τα χάλια του και κάθε επόμενη βουλή να είναι χειρότερη από την προηγούμενη, αυτόν τον κωλολαό του αξίζει να τον δέρνουν από το πρωί ως το βράδυ.
Δηλαδή ούτε ο κοινοβουλευτισμός του αξίζει αλλά ας είναι καλά οι μεγάλες (ξένες) δυνάμεις...

Δεν θα γίνεις ποτέ ενήλικας αυτοαπαγορεύοντας σου να ενηλικιωθείς. Οι άλλοι αλληλοκατασφάγησαν και έκαναν ΤΑ αίσχη για αιώνες μέχρι να ενηλικιωθούν κάπως.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εμενα μου αρεσει εδω :sunglasses:

Περαν της χωρας και του κλιματος που δεν απαντωνται πουθενα αλλου στον κοσμο, το να ζεις στην ελλαδα ειναι μια περιπετεια χωρις τελος :rockon:

Διεστραμμένα αληθές :2funny:

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Το πρόβλημα της ανάθεσης. Όσο μένεις έξω από την άμεση ευθύνη παραμένεις παιδί. Και οι παιδονόμοι κοστίζουν και γλεντάνε. Αυτοί θα φροντίζουν πάντα να αισθάνεσαι παιδί. Σωστό το μοντέλο σου. Το μοντέρνο σπήλαιο και οι σκιές του στον μπερντέ του καραγκιόζη.

:rockon: :rockon: :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σωστος γενικα, εδω το γαμας ομως. Εκτος κι αν μιλαμε για μεταναστευση Νεπαλεζου στο Καταρ και τη Σαουδικη Αραβια.

Στην αρχαια Αθηνα ηταν δουλοι με ολη τη σημασια της λεξεως, ηταν περιουσια καποιου, πωλουνταν και αγοραζονταν. Ο Ελληνας που παει στην Αγγλια/Γερμανια/Αμερικη/Αυστραλια δεν ειναι δουλος.

Υπάρχουν ράφια ποιότητας μετανάστευσης και θα συναντήσεις από τον αξιοπρεπή μέχρι τα φραουλοχώραφα και τα Κατάρ. Η γενική ιδέα είναι ίδια. Προσφέρεις εργασιακή οικονομική ενίσχυση και δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα πολιτισμού τόπου και εποχής.

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Δεν περιμενα διαφορετικη απαντηση απο εναν αποφοιτο ΣΜΥ...
Περιμένω να ακούσω τις πολιτικές πεποιθήσεις σου... Μέχρι στιγμής γνωρίζω μόνο ότι είσαι κατά του στρατού, πουστολάγνος, λαθρομεταναστολάγνος και φυσικά 100% ανθέλληνας.

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Υπάρχουν ράφια ποιότητας μετανάστευσης και θα συναντήσεις από τον αξιοπρεπή μέχρι τα φραουλοχώραφα και τα Κατάρ. Η γενική ιδέα είναι ίδια. Προσφέρεις εργασιακή οικονομική ενίσχυση και δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα πολιτισμού.

Σωστα, αλλα ας επικεντρώσουμε στο θέμα .Το θέμα είναι ότι αυτοί
που Κυβερνούν σήμερα είναι ΗΛΙΘΙΟΙ στην πλειοψηφία τους.Πέρα από το ότι
κλέβουν, ευνοούν τους συγγενείς τους, αυθαιρετούν,λένε ψέμματα κλπ.
το κυριώτερο πρόβλημα είναι ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
και ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ στα Κράτη.

Κάποιος που διευθύνει, χωρίς να είναι πολιτικός, π.χ. ο Γεν. Δ/ντης της
Mercedes στη Γερμανία, μπορεί να είναι διεφθαρμένος και αυτός,αλλά
ΔΕΝ είναι Ηλίθιος !
Γι'αυτό και η Mercedes ζει και βασιλεύει !

Mercedes-Girls.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

Το θέμα είναι, γιατί εκτός από διεφθαρμένοι, οι πολιτικοί σήμερα
είναι και ΗΛΙΘΙΟΙ ;

Οι αιτίες είναι πολλές.Μία από τις αιτίες είναι ότι οι
πολιτικοί είναι τσιράκια των πλουσίων που τους χρηματοδοτούν
και τους προβάλλουν στα ΜΜΕ .Οι πολιτικοί σήμερα ΔΕΝ έχουν την εξουσία
που είχαν πριν τον Β'ΠΠ.
Οι πλουτοκράτες θέλουν ηλίθια τσιράκια για να τους υπακούν.
Ένας ευφυής δεν δέχεται να είναι τσιράκι των πλουτοκρατών και
των ιδιοκτητών ΜΜΕ ,και δεν δέχεται να γλείφει δημοσιοκάφρους.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Στην αρχαια Αθηνα ηταν δουλοι με ολη τη σημασια της λεξεως, ηταν περιουσια καποιου, πωλουνταν και αγοραζονταν. Ο Ελληνας που παει στην Αγγλια/Γερμανια/Αμερικη/Αυστραλια δεν ειναι δουλος.

Xωρις να αναιρω το νοημα, απλα να προσθεσω οτι οι αθηναιοι δουλοι ειχαν δικαιωματα. Η σημερινη σημασια του δουλος και σκλαβος ειναι αυτη που εδωσαν οι ρωμαιοι (res-πραγμα)

Αλλωστε οι ελληνες την υπερβολικη βια και κακομεταχειριση την θεωρουσαν υβρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom