Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Μάλλον θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα για το τι πιστεύουμε ότι είμαστε, κανίβαλοι ζώα πολιτισμένοι... Ο mindreader έχει δίκιο σχετικά με την ολιγαρχία που ανέφερε, η ιστορία το έχει δείξει άλλωστε...Το λάθος ξεκινάει από εμάς πρώτα και έχει και επέκταση και στην κοινωνία. Για παράδειγμα με το 90% των ανθρώπων που συναναστρέφομαι καθημερινά συνεχώς ακούω ύβρεις για το σύστημα και την εξουσία βλέπω όμως ταυτόχρονα ότι όλοι αυτοί που ''ενοχλούνται'' μόλις τους δοθεί η ευκαιρία πράττουν ακριβώς το ίδιο.... Το μικρόβιο διατάζω, υποτάσσω, εξουσιάζω κλπ υπάρχει πλειοψηφικά δυστυχώς...υπάρχει εξαιρετική δυσκολία να γίνει αντιληπτό ότι η κοινωνία είναι το εμείς και όχι το εγώ, το εγώ είναι μια καλά κατασκευασμένη ψευδαίσθηση...το εγώ καταστρέφει από μια φιλική σχέση εώς και ολόκληρη την κοινωνία...η ταινία matrix τοποθετείται πολύ καλά επι του θέματος, μας παρουσιάζει απλά πως οι μαλακίες περι κοινωνικής οικονομικής κλπ καταξίωσης ουσιαστικά μας οδηγούν σε μια ζωή σκλαβιάς και δυστυχίας...είμαστε τα στρατιωτάκια του συστήματος το οποίο συντηρούμε και αναπαράγουμε...προσωπική άποψη λίγοι έχουν και αυτοί οι ελάχιστοι απλώς δεν ασχολούνται και γιατι να το κάνουν άλλωστε...ερωτώ όποιος θέλει να απαντήσει είσαστε σε θέσει να αλλάξετε πλήρως την οπτική σας γωνία και προσωπική καταξίωση σαν μια στροφή 180 μοιρών για το καλύτερο του κόσμου και των παιδιών σας ? Προτίθεστε να πάψετε να αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο στη ζωή σας για τα λεφτά και αντιθέτως να αναζητήσετε πηγές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι (ύπάρχουν πηγές) ? Προτιμάτε αντί του κέρδους να βρείτε στη ζωή σας γαλήνη, ειρήνη, χαρά και όχι νεύρα , εκδίκηση, ανταγωνισμό ? Βλέπετε το πρόβλημα είμαστε εμείς και η μαλακία στον εγκέφαλό μας αυτοί που μας κυβερνούν απλώς είναι αντιπρόσωποι των απόψεων μας...