Νέα

Pablo αλάνι, μπουνιά μεσ' το λιμάνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενας παπας μεχρι κ στα σερρας ηρθε κ εγινε πανικος

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χα χα χα ποσο μαλακες ειστε παναγια μου που γραφετε σε αυτο το τοπικ!!
δεν εχει οριο η ηλιθιοτητα των οσων εχουν γραφτει εδω περα !!!!
αν ειναι δυνατον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ειστε με τα καλα σας ???? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

[size=15pt]λιγο μυαλο ρε σεις[/size] !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις στραηγέ???

Ρε συ κρίμα την υπογραφή που έχεις...ακολούθσε την τουλάχιστον ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ωραίο κλαρίνο έκανες σήμερα απο τον Αστέρα! :rockon:
Στα @@ μας...εσύ μη μιλάς για κλαρίνα...πάει το τσάμικο σύννεφο και απο αεκ και απο μπαοκ...αλλά είστε και τόσο νούμερα που στη φώτο που ποσταρες αντί για τον παμπλό γκαρσία έχει τον πάμπλο κοντρέρας... :2funny: :2funny: :2funny:
Κόψτε τα ληγμένα ρεεεεεεεεεεεεεε :jerking:

Επισκέπτης
Στα @@ μας...εσύ μη μιλάς για κλαρίνα...πάει το τσάμικο σύννεφο και απο αεκ και απο μπαοκ...αλλά είστε και τόσο νούμερα που στη φώτο που ποσταρες αντί για τον παμπλό γκαρσία έχει τον πάμπλο κοντρέρας... :2funny: :2funny: :2funny:
Κόψτε τα ληγμένα ρεεεεεεεεεεεεεε :jerking:
Αγαπητέ πανηλίθιε εκπρόσωπε της Β εθνικής, ο λόγος που το πόσταρα εκείνο ήταν γιατί έγραφε απο πίσω Σ.Φ ΤΑΡΑΤΣΑ! Είσαι βλάχος το ξέρουμε αλλά συμμαζέψου λίγο! :jerking:

Υ.Γ Πρόσεξες το αγαπητέ στην αρχή? :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αγαπητέ πανηλίθιε εκπρόσωπε της Β εθνικής, ο λόγος που το πόσταρα εκείνο ήταν γιατί έγραφε απο πίσω Σ.Φ ΤΑΡΑΤΣΑ! Είσαι βλάχος το ξέρουμε αλλά συμμαζέψου λίγο! :jerking:

Υ.Γ Πρόσεξες το αγαπητέ στην αρχή? :grin:
Αγαπητέ βρεττανε πισογλέντη γι'αυτό κι εγώ έγραψα στον πλυθηντικό(τι νουμερα είστε...)γι'αυτούς που έφτιαξαν αυτό το σκίτσο... :jerking:
Κι εσύ λουγκρίτσα κόψε τα αντισλλυπτικά σου έχουν γαμήσει τις ορμόνες...μην ανησυχείς,οι αδερφές δεν γκαστρώνονται :thefinge:
Αν δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τον παμπλο κοντρέρας από τον παμλπο γκαρσιά αλλάξτε ομάδα :piss:

Επισκέπτης
Αγαπητέ βρεττανε πισογλέντη γι'αυτό κι εγώ έγραψα στον πλυθηντικό(τι νουμερα είστε...)γι'αυτούς που έφτιαξαν αυτό το σκίτσο... :jerking:
Κι εσύ λουγκρίτσα κόψε τα αντισλλυπτικά σου έχουν γαμήσει τις ορμόνες...μην ανησυχείς,οι αδερφές δεν γκαστρώνονται :thefinge:
Αν δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τον παμπλο κοντρέρας από τον παμλπο γκαρσιά αλλάξτε ομάδα :piss:
Βρε καθυστερημένε, βρε άτομο με ειδικές ανάγκες, βρε καράβλαχε εκείνο το σκίτσο το βρήκα κάπου και επειδή έλεγε [size=20pt]Σ.Φ ταράτσα[/size] δηλαδή Σύνδεσμος Φίλων [size=20pt]ΤΑΡΑΤΣΑ[/size] και επειδή μου άρεσε απλώς το έβαλα εδώ, δεν είχε σχέση με το θέμα του Γκαρσία βλάχο ξύπνα! :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βρε καθυστερημένε, βρε άτομο με ειδικές ανάγκες, βρε καράβλαχε εκείνο το σκίτσο το βρήκα κάπου και επειδή έλεγε [size=20pt]Σ.Φ ταράτσα[/size] δηλαδή Σύνδεσμος Φίλων [size=20pt]ΤΑΡΑΤΣΑ[/size] και επειδή μου άρεσε απλώς το έβαλα εδώ, δεν είχε σχέση με το θέμα του Γκαρσία βλάχο ξύπνα! :jerking:
Ρε ηλίθιε παραολυμπιακέ σε λίγο θα μας πείς ότι το σκίτσο το βρήκες σε φορουμ των γαύρων... :uglystupid:
Μπαόκια δεν το έκαναν το σκίτσο...???σ'αυτό αναφέρθηκα λούγκρα...και το σπασμένο δόντι στο θέμα του μαλακόπίτουρά  δεν αναφέρεται??? :jerking: :jerking: :jerking:
Πόσο μα πόσο μαλάκας είσαι??? :jerking:
Μπαοκ...μπαοκ...μπαοκ...ξεκόλλα Μίνο :2funny:

Επισκέπτης
Ρε ηλίθιε παραολυμπιακέ σε λίγο θα μας πείς ότι το σκίτσο το βρήκες σε φορουμ των γαύρων... :uglystupid:
Μπαόκια δεν το έκαναν το σκίτσο...???σ'αυτό αναφέρθηκα λούγκρα...και το σπασμένο δόντι στο θέμα του μαλακόπίτουρά  δεν αναφέρεται??? :jerking: :jerking: :jerking:
Πόσο μα πόσο μαλάκας είσαι??? :jerking:
Μπαοκ...μπαοκ...μπαοκ...ξεκόλλα Μίνο :2funny:
Σε φορουμ του παοκ το βρήκα αλλά δεν ήταν για το θέμα του Γκαρσία, είχαν ένα θέμα για αυτούς που βλέπουν τα παιχνίδια απο την ταράτσα ενός σπιτιού πίσω απο την θύρα 7! Απλώς έτυχε και το έβαλα εδω με σχόλιο " δεν είμαι εγώ το ορκίζομαι"! Εσένα καλημέρα σου έλεγαν και σε όλα τα thread έβαζες εκείνο τον πούστη με τα τακούνια. Μπαγλαμά! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σε φορουμ του παοκ το βρήκα αλλά δεν ήταν για το θέμα του Γκαρσία, είχαν ένα θέμα για αυτούς που βλέπουν τα παιχνίδια απο την ταράτσα ενός σπιτιού πίσω απο την θύρα 7! Απλώς έτυχε και το έβαλα εδω με σχόλιο " δεν είμαι εγώ το ορκίζομαι"! Εσένα καλημέρα σου έλεγαν και σε όλα τα thread έβαζες εκείνο τον πούστη με τα τακούνια. Μπαγλαμά! :birdman:
Ρε παπάρα εσύ θα με τρελάνεις...σου το ξαναγράφω γιατί τελικά δεν ξέρεις να διαβάζεις... :uglystupid:
Δεν έγραψα για σένα που πόσταρες τη φώτο...εσύ καλά έκανες και την πόσταρες...σ'αυτούς που έβαλαν τον κοντρέρας με σπασμένο δόντι αναφέρθηκα :jerking:
Πόσες φορέ πρέπει να το γράψω για να το καταλάβεις ρε γκαου-μπιου :headbang:
Πω πω ρε πούστη μου τι πίνεις ρε???έχεις γίνει αγνώριστος τον τελευταίο καιρό...άλλα λέει η θειά μ' κι άλλα ακούν τ'αυτιά μ'... :2funny:

Υ.Γ. πες μου ότι αυτός που άνοιξε αυτό το θρέντ είναι κλώνος σου να κόψω τις φλέβες μου... :birdman:

Επισκέπτης
Ρε παπάρα εσύ θα με τρελάνεις...σου το ξαναγράφω γιατί τελικά δεν ξέρεις να διαβάζεις... :uglystupid:
Δεν έγραψα για σένα που πόσταρες τη φώτο...εσύ καλά έκανες και την πόσταρες...σ'αυτούς που έβαλαν τον κοντρέρας με σπασμένο δόντι αναφέρθηκα :jerking:
Πόσες φορέ πρέπει να το γράψω για να το καταλάβεις ρε γκαου-μπιου :headbang:
Πω πω ρε πούστη μου τι πίνεις ρε???έχεις γίνει αγνώριστος τον τελευταίο καιρό...άλλα λέει η θειά μ' κι άλλα ακούν τ'αυτιά μ'... :2funny:

Υ.Γ. πες μου ότι αυτός που άνοιξε αυτό το θρέντ είναι κλώνος σου να κόψω τις φλέβες μου... :birdman:
Και κατηγορείς εμένα που έβαλαν αυτοί τον Κοντρερας και όχι τον Γκαρσία?
Να σού δώσω την διεύθυνση να μπεις να τους κράξεις και να μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια για αυτό το θέμα!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και κατηγορείς εμένα που έβαλαν αυτοί τον Κοντρερας και όχι τον Γκαρσία?
Να σού δώσω την διεύθυνση να μπεις να τους κράξεις και να μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια για αυτό το θέμα!
Που σε κατηγόρησα ρε χαλβά????όχι πές μου που???
εγραψα τι νουμερα είστε εσείς τα μπαόκια..αναφέρθηκα κάπου σε σένα προσωπικά??? :headbang:
Ρε ξέρω που το πας...θες να με ρίξει κι εμένα στα ληγμένα...να πα να γαμηθείς ρε δεν τσιμπάω :thefinge:
ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤ :bottom:

Επισκέπτης
Που σε κατηγόρησα ρε χαλβά????όχι πές μου που???
εγραψα τι νουμερα είστε εσείς τα μπαόκια..αναφέρθηκα κάπου σε σένα προσωπικά??? :headbang:
Ρε ξέρω που το πας...θες να με ρίξει κι εμένα στα ληγμένα...να πα να γαμηθείς ρε δεν τσιμπάω :thefinge:
ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤ :bottom:
εσυ θα το φας το κεφαλι σου στο τελος σε βλεπω να πεφτεις στα πολυ βαρια για να  μπορεσεις να καταλαβεις την βρετανικη λογικη. θα χρειαστεις πολλα χαπακια!!!!! :grin: :grin:

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις, δεν  είμαστε εδώ για να βριζόμαστε, αλλά για να κράξουμε τον θρύλο...
Αυτό που έκανε ο Πάμπλο στον Ντιόγκο, έπρεπε να το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στους σκατόγαυρους, που με την πρώτη ευκαιρία ορμάνε και σπάνε τα πόδια των άλλων..!!
Περιμένω πως και πως την επόμενη αγωνιστική για να δω, ποιος θα είναι αυτός που θα βουτήξει για να πάρουν πέναλτυ..
Αν και νομίζω ότι τώρα είναι η σειρά του μέλους...
Έλα ρε Αντωνάκη... πέσε κάτω ρε... βούτα!!!! 
Τι νομίζετε, οτι επειδή είναι τερματοφύλακας, και παίζει σε αντίπαλο τέρμα, αν πέσει δε θα του το δώσουνε...;;;; χα χα
Ήσουν και στην Πανάθα, άχρηστε...!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:grin:

Συνημμένα

• pablo_garcia_-_diogo_poster2_vermeulen.jpg
    pablo_garcia_-_diogo_poster2_vermeulen.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 84

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Τάκης Τσουκαλάς - Το δόντι του Γκαρσία

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ρε σεις, δεν  είμαστε εδώ για να βριζόμαστε, αλλά για να κράξουμε τον θρύλο...
Αυτό που έκανε ο Πάμπλο στον Ντιόγκο, έπρεπε να το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στους σκατόγαυρους, που με την πρώτη ευκαιρία ορμάνε και σπάνε τα πόδια των άλλων..!!
Περιμένω πως και πως την επόμενη αγωνιστική για να δω, ποιος θα είναι αυτός που θα βουτήξει για να πάρουν πέναλτυ..
Αν και νομίζω ότι τώρα είναι η σειρά του μέλους...
Έλα ρε Αντωνάκη... πέσε κάτω ρε... βούτα!!!! 
Τι νομίζετε, οτι επειδή είναι τερματοφύλακας, και παίζει σε αντίπαλο τέρμα, αν πέσει δε θα του το δώσουνε...;;;; χα χα
Ήσουν και στην Πανάθα, άχρηστε...!!!!
μονοι μας κ ολοι σας...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τσουκαλάς - Για τους μακεδονομάχους... της φάπας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom