Νέα

Pablo αλάνι, μπουνιά μεσ' το λιμάνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλαρακι δεν πας να κοροιδεψεις τους γαυρους?περιοδια σε ολα τα θεματα κανεις?πριν απο δυο λεπτα τους τα εχωνες,μην παιζεις σε ξενα νερα μπαλα
δεν τους παω τους γαυρους ρε γιαυτο τους κοροιδευω....
εσυ τι φρουτο εισαι;;;;
καλως ηρθες..... :2funny: :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται κ με κουραζεις.δεν ειπα να πεθανετε οι γαυροι,ξεκολλα απο την βλακεια σου,ειπα τι θα γινει αν πεθανει ο προεδρος σας.κ επισης με κουραζεις οπως γραφεις πολυ κιολας.αυτα να τα βλεπει ο φιλος μου που λεει οτι δεν εχω παιδεια,να δει τι γαυρους εχετε,,,,,,,α ρε κοροιδα.
ρε τσομπανη θα βαρεθεις να βλεπεις τον θρυλο πρωτο.μονοι μας κ ολοι εσεις.αντιολυμπιακοι η δευτερη ομαδα της ελλαδας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με κουρασατε.....δεν αξιζετε μια κ ομως ασχολουμαι,εχετε δικιο,ειμαι μαλακας.αντε στο διαολο τωρα κ μην ξαναδω μηνυμα σας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενταξε κ καλα πρωτευουσιανε που κρατας απο την ανω καλοχωρουδα..........

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
λα λα λα μιλήστε ελληνικά  :grin:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολα τα λεφτα απο το αλησμονητο εκεινο βραδυ δεν ειναι το μπουκετιδι στον Ντιογκο αλλα το κυνηγητο και το τρεξιμο ενος αλλου πανικοβλητου γατιου ονοματι...ντουντου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Απορω πως και δεν βγηκε στα καναλια και η μαμα ντουντου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ω ρε γλεντια που θα εχουμε στην ΤΟΥΜΠΑ...!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μπραβο,εχω ενα φιλαρακι γαυρο που λεει το ιδιο ποιηματακι.εσεις τα μιλατε καλυτερα η σας εχουν καταπιει οι πακιστανοι εκει κατω?

δεν ειμαι γαυρος ρε φιλε.ΑΘΗΝΑΙΟΣ ειμαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν εχει σημασια,πακιστανος θα γινεις στο τελος

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ολα τα λεφτα απο το αλησμονητο εκεινο βραδυ δεν ειναι το μπουκετιδι στον Ντιογκο αλλα το κυνηγητο και το τρεξιμο ενος αλλου πανικοβλητου γατιου ονοματι...ντουντου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Απορω πως και δεν βγηκε στα καναλια και η μαμα ντουντου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ω ρε γλεντια που θα εχουμε στην ΤΟΥΜΠΑ...!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρηκες ομαδα να φοβηθει εδρα.....
ρε τοσα χρονια δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο θρυλος ειναι ομαδα που γουσταρει τα ζορικα;;;;;
οσο πιο πολυ κανουν μαγκιες οι αντιπαλοι τοσο πιο πολυ γουσταρουμε.....
θυμισου τα κλωτσομπουνιδια του τασαρου και τις καρπαζιες που ρουφηξε στη φυσουνα ο γυφτουλας ο πορτογαλος απο τον αντωνη....και κερατας και δαρμενος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=20pt]Louis Los Menteses… και Dudu los Synefos[/size]

Διαβάζουμε λοιπόν την δήλωση του Louis Diogo στην Εξέδρα. “Ηθελα να του απαντήσω , αλλά στην ανάπαυλα σκέφτηκα ότι ο καλύτερος τρόπος θα ήταν ένα γκόλ”.. Mάλιστα..Δηλαδή για να καταλάβω…Την ώρα που σε έδερνε ο άλλος εσύ έκανες συλογισμούς και φιλοσοφούσες τον τρόπο αντίδρασης σου? Δηλαδή την ώρα που σε έδerνε ο άλλος εσύ σκεφτόσουν… “Ασε τον να με δείρει τώρα και εγω μετά θα του βαλω γκόλ. Ή μηπως να τον αφήσω να με δείρει τώρα και μετά να πάρω τηλέφωνο την μαμά του την σενιοριτα Λουσία να της πώ να τον δείρει αυτή αντι για μένα ?…ή μήπως να τον αφήσω να μου ρίξει κανα-δυό ακόμα και μετά να θέσω ψηφοφορία στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα να μου προτεινουν τρόπο αντίδρασης οι συμπαίκτες?..Ναι αλλά πόσες να τον αφήσω να μου ρίξει ακόμα? 3 είναι καλά ? ή να του ζητήσω να κάνει ένα διάλλειμα ανάμεσα στις 5 και στις 7 για να μου αφήσει χρόνο να σκεφτώ πως να αντιδράσω?”

ΥΓ 1…τον Ντoυντου πρόλαβες να τον ρωτήσεις τι να κάνεις πρίν κάψει το γρασίδι με το σπινιάρισμα που έκανε ξεκινώντας να τρέχει?

“Ετσι απάντησα στον Γκαρσία…” διαβάζουμε στον Πρωταθλητή. Δηλαδή πως? Επειδή έβαλες ένα γκόλ , σημαίνει ότι απάντησες? Και αν δεν έκανε άστοχη έξοδο ο Χαλκιάς, πως θα είχες απαντήσει? Βρε μπρούκλη της Κοπα Καμπάνα, και βραζιλιάνε κουραμπιέ τι μας είπες τώρα? Νομίζεις ότι επειδή σκόραρες κατά λάθος θα σου φύγει η ρετσινιά ? Ξέρεις ποιο θα είναι το νέο σου παρατσούκλι από εδώ και πέρα? Λούης ο μεντεσές…γιατί σαν μεντεσέ από εξώπορτα σε δίπλωσε ο άλλος και εσύ χρειάστηκε μια μέρα να σε τραβάνε από 4 πλευρές για να σε ισιώσουνε και να κάνεις δηλώσεις..

ΥΓ 2… Ο ΝτουΝτου δεν έχει απαντήσει ακόμα , γιατί εκεί που έφτασε τρέχοντας δεν έχει περάσει ακόμα γραμμες ο ΟΤΕ…

Και το αποκορυφωμα έρχεται απο την εφημερίδα Goalnews όπου ο Luis Menteses Diogo δηλώνει “ευτυχώς με κράτησαν ο αβρααμ και ο τζολε…”

Τι μας είπε ρε ο άρχοντας της φάπας, ο βραζιλιάνος τζανετάκος? Ευτυχώς τον κράτησαν λεει 2 παίκτες. Να λες πάλι καλά που οι υπόλοιποι 18 κράτησαν τον άλλον τον αφηνιασμένο γιατί θα σε είχε αρπάξει από τα πόδια και θα σε έσερνε ακόμα, σαν τον Μπεν Χούρ ,στο γρασίδι… Ακου εκεί “ευτυχώς που με κράτησαν..”.

Γιατί ρε Φίφη του Σάο Πάολο? Τι θα έκανες? Μέχρι προχθές πουλούσες “Fresh Fruits” και νοικιαζες ξαπλώστρες στις παραλίες της Κοπα Καμπάνα, και τωρα έγινες μάγκας? Που ρε έμαθες να το παίζιες νταής? 1 μήνα πιο πρίν τριγυρνούσες στην παραλία με το τραπεζάκι και πουλούσες λουκουμάδες, φωνάζοντας “Λουκουμάου, Λουκουμάουυ” και ξαφνικά ήθελες να τα βάλεις με τον άλλο που καθάριζε τα δόντια του με συρματόσκοινο αντί για οδοντόνημα?

Ναι ρε …Καλά που τον κρατήσατε , γιατί σαν το μπεκάκι του ποτίσματος θα τον είχε φυτέψει ο ουρουγουανός στο γκαζόν. Καλά που τον κρατήσατε γιατί σήμερα θα είχε ένα πρόσωπο τόσο παραμορφωμένο που μπορει να βλέπαμε τα δόντια του να κρέμονται σαν σκουλαρίκι στα αυτιά του…

Υ.Γ 3..Και καλά, αυτόν τον κρατήσατε. Τον άλλον τον ΝτούΝτου,, τον χορευτή φλαμένγκο, τον μόδιστρο του Σάο Πάολο, .. γιατί δεν τον κρατησατε πρίν ξεκινήσει να τρέχει να ξεφύγει και τον ψάχνουμε κάπου μεταξύ Γυθείου και Μπράλου τώρα?

Mετά τις δηλώσεις του “Λούης ο Μεντεσές” περιμένω εναγωνίως να κάνει δηλώσεις, όταν βρεθεί, και ο “Ντουντου ο Σύννεφος” (από το σύννεφο σκονης που άφησε πίσω του)…

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρηκες ομαδα να φοβηθει εδρα.....
ρε τοσα χρονια δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο θρυλος ειναι ομαδα που γουσταρει τα ζορικα;;;;;
οσο πιο πολυ κανουν μαγκιες οι αντιπαλοι τοσο πιο πολυ γουσταρουμε.....
θυμισου τα κλωτσομπουνιδια του τασαρου και τις καρπαζιες που ρουφηξε στη φυσουνα ο γυφτουλας ο πορτογαλος απο τον αντωνη....και κερατας και δαρμενος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος ο ντεμεκ νταης τασακος ειναι αυτος που τον πηγε καροτσακι στο ΝΑΟ ο μεγαλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλλον αυτος ειναι γιατι υπαρχει και το σχετικο βιντεακι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το νου σου μαγκα.μην τα βαζεις με τον βοθρο.θα στην πεσουν  τα 3/4 του σιτε
και μενα στα 3/4 επεσε το μονοποντο και μετα μαραθικε,πεδια το πεδι εχι δικεο ιμε η ντροπι του σαιτ να με σιχορισι

Επισκέπτης
Αυτος ο ντεμεκ νταης τασακος ειναι αυτος που τον πηγε καροτσακι στο ΝΑΟ ο μεγαλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμώ τα βίντεο με τον Λεοντιάδη να τον πιάνει απο τον λαιμό και να τον σέρνει 20 μέτρα! :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36 19 11 3 2,ισε πισο κι απο το σκολικα,τορα στο βοχ ισε προταθλιτισ!!!!!!!!!!!!!!!!

με τον ταισον εχετε πεξι ποτε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom