δεν τους παω τους γαυρους ρε γιαυτο τους κοροιδευω....ρε φιλαρακι δεν πας να κοροιδεψεις τους γαυρους?περιοδια σε ολα τα θεματα κανεις?πριν απο δυο λεπτα τους τα εχωνες,μην παιζεις σε ξενα νερα μπαλα
εσυ τι φρουτο εισαι;;;;
καλως ηρθες.....
δεν τους παω τους γαυρους ρε γιαυτο τους κοροιδευω....ρε φιλαρακι δεν πας να κοροιδεψεις τους γαυρους?περιοδια σε ολα τα θεματα κανεις?πριν απο δυο λεπτα τους τα εχωνες,μην παιζεις σε ξενα νερα μπαλα
αστονε ρε....το νου σου μαγκα.μην τα βαζεις με τον βοθρο.θα στην πεσουν τα 3/4 του σιτε
ρε τσομπανη θα βαρεθεις να βλεπεις τον θρυλο πρωτο.μονοι μας κ ολοι εσεις.αντιολυμπιακοι η δευτερη ομαδα της ελλαδας.μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται κ με κουραζεις.δεν ειπα να πεθανετε οι γαυροι,ξεκολλα απο την βλακεια σου,ειπα τι θα γινει αν πεθανει ο προεδρος σας.κ επισης με κουραζεις οπως γραφεις πολυ κιολας.αυτα να τα βλεπει ο φιλος μου που λεει οτι δεν εχω παιδεια,να δει τι γαυρους εχετε,,,,,,,α ρε κοροιδα.
δημητρακη,βουλωσε το κ κανε δουλεια σου........ρε τσομπανη θα βαρεθεις να βλεπεις τον θρυλο πρωτο.μονοι μας κ ολοι εσεις.αντιολυμπιακοι η δευτερη ομαδα της ελλαδας.
να το βουλωσω εγω που ειμαι απο πανω?ντροπη,πολυ γλωσσα βγαλατε αντε να κερδιδετε το αεκακι κ τα μελε μετα,καημενα.δημητρακη,βουλωσε το κ κανε δουλεια σου........
,ειμαι μαλακας.
μπραβο,εχω ενα φιλαρακι γαυρο που λεει το ιδιο ποιηματακι.εσεις τα μιλατε καλυτερα η σας εχουν καταπιει οι πακιστανοι εκει κατω?λα λα λα μιλήστε ελληνικά
μπραβο,εχω ενα φιλαρακι γαυρο που λεει το ιδιο ποιηματακι.εσεις τα μιλατε καλυτερα η σας εχουν καταπιει οι πακιστανοι εκει κατω?
Ολα τα λεφτα απο το αλησμονητο εκεινο βραδυ δεν ειναι το μπουκετιδι στον Ντιογκο αλλα το κυνηγητο και το τρεξιμο ενος αλλου πανικοβλητου γατιου ονοματι...ντουντου!!!
Απορω πως και δεν βγηκε στα καναλια και η μαμα ντουντου
Ω ρε γλεντια που θα εχουμε στην ΤΟΥΜΠΑ...!
Αυτος ο ντεμεκ νταης τασακος ειναι αυτος που τον πηγε καροτσακι στο ΝΑΟ ο μεγαλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ???
βρηκες ομαδα να φοβηθει εδρα.....
ρε τοσα χρονια δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο θρυλος ειναι ομαδα που γουσταρει τα ζορικα;;;;;
οσο πιο πολυ κανουν μαγκιες οι αντιπαλοι τοσο πιο πολυ γουσταρουμε.....
θυμισου τα κλωτσομπουνιδια του τασαρου και τις καρπαζιες που ρουφηξε στη φυσουνα ο γυφτουλας ο πορτογαλος απο τον αντωνη....και κερατας και δαρμενος.....
και μενα στα 3/4 επεσε το μονοποντο και μετα μαραθικε,πεδια το πεδι εχι δικεο ιμε η ντροπι του σαιτ να με σιχορισιτο νου σου μαγκα.μην τα βαζεις με τον βοθρο.θα στην πεσουν τα 3/4 του σιτε
Γαμώ τα βίντεο με τον Λεοντιάδη να τον πιάνει απο τον λαιμό και να τον σέρνει 20 μέτρα!Αυτος ο ντεμεκ νταης τασακος ειναι αυτος που τον πηγε καροτσακι στο ΝΑΟ ο μεγαλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ???
Μαλλον αυτος ειναι γιατι υπαρχει και το σχετικο βιντεακι
36 19 11 3 2,ισε πισο κι απο το σκολικα,τορα στο βοχ ισε προταθλιτισ!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτος ο ντεμεκ νταης τασακος ειναι αυτος που τον πηγε καροτσακι στο ΝΑΟ ο μεγαλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ???
Μαλλον αυτος ειναι γιατι υπαρχει και το σχετικο βιντεακι