Νέα

Pablo αλάνι, μπουνιά μεσ' το λιμάνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δε θελω να ασχοληθω γιατι εμεις οι βουλγαροι οπως μας λες παλιο μαλακα σε κανουμε ανθρωπο.τις πιπουλες σου να τις λες μπροστα μας κ οχι πισω απο την οθονουλα του pc σου ανθρωπακο η μεσα στο τιγανι σας.παρε δρομο απο δω κ 'πανε' μιλα εκει που τα λετε με τον ιδιο τροπο.........για να μην  πω τιποτα αλλο κ δεν αρμοζει στην παιδεια μου,γιατι ξερεις,εμεις δεν ειμαστε προβατα,ειμαστε λυκοι παλιομαλακα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το βιντεακι με το αγκωνιδι του Ντιογκο θα μου το στειλει κανεις? :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Κατάλαβα..Είσαι και εσύ πικραμένος Βούλ.. σορρυ Θεσσαλονικιός.Δεν πειράζει εκεί που σας αξίζει είστε..Γι'αυτό σας έχει φάει η μαλακία.Εγώ βλάκα δεν επιδοκιμάζω τον Diogo ενω εσύ επιδοκιμάζεις τον μαλάκα σου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και μάθε οτι στα Ελληνικά το πήγαινε δεν το λένε "πάνε"..Βόδι..
Ετσι χαμουτζή βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό! Χαιρετίσματα στην μαμά Ντιόγκο!
Έλα να πέφτουν τα μπινελίκια!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δε θελω να ασχοληθω γιατι εμεις οι βουλγαροι οπως μας λες παλιο μαλακα σε κανουμε ανθρωπο.τις πιπουλες σου να τις λες μπροστα μαςκ οχι πισω απο την οθονουλα του pc σου ανθρωπακο η μεσα στο τιγανι σας.παρε δρομο απο δω κ 'πανε' μιλα εκει που τα λετε με τον ιδιο τροπο.........για να μην  πω τιποτα αλλο κ δεν αρμοζει στην πιδεια μου,γιατι ξερεις,εμεις δεν ειμαστε προβατα,ειμαστε λυκοι παλιομαλακα
εσεις και ολοι οι αλλοι εισαστε για να συμπληρωνετε το πρωταθλημα για να το παιρνουμε εμεις και να πανηγυριζουμε καθε μαη.....
οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο πιο γρηγορα θα αποκτησεις επαφη με την πρασγματικοτητα......
σας ευχαριστουμε για τις χαρες που μας εχετε δωσει.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι εγινε ρε με το αλανι τον παμπλο;;;;
τα εφτιαξε τα δοντακια του η φοραει μασελλα;;;;;
ειδα σε μια φωτο οτι του λειπανε κανα δυο κομματια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι κροσε ηταν αυτο μαγκα μου?καλα το εκανες το μουνι.
και ας εφαγες 3 αγωνιστικες και αυτος καμια.
παμπλο γερα του χρονου με σουγια.
κιριε γνοστι τισ επαγκελματικισ πιγμχιασ αφτο που ριξε ο μεγαλοσ αντασ παβλο ιταν απρικατ ,κροσε ινε χτιπιμε περιστοφικο πλαινο,και ιπαρχουν και τα εφθια χτιπιματα ντιρεκ αλα αφτα τα ριχνουν μονο η αντεσ .....

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
δε θελω να ασχοληθω γιατι εμεις οι βουλγαροι οπως μας λες παλιο μαλακα σε κανουμε ανθρωπο.τις πιπουλες σου να τις λες μπροστα μαςκ οχι πισω απο την οθονουλα του pc σου ανθρωπακο η μεσα στο τιγανι σας.παρε δρομο απο δω κ 'πανε' μιλα εκει που τα λετε με τον ιδιο τροπο.........για να μην  πω τιποτα αλλο κ δεν αρμοζει στην πιδεια μου,γιατι ξερεις,εμεις δεν ειμαστε προβατα,ειμαστε λυκοι παλιομαλακα

Εγώ δεν είπα τίποτα..Αν νιώθεις Βούλγαρος δεν φταίω εγώ!Και όσο για την οθονούλα του pc που αναφέρεις νομίζω πως χρησιμοποιείς την ίδια και εσύ.Επίσης μόνο με τραμπουκισμούς μπορείς να επιβληθείς γιατί παίζοντας μπάλα παίρνεις τα @@ μου..Δεν ξέρω αν είστε πρόβατα ή λύκοι πάντως ζώα είστε σίγουρα!!Και κάνε μου 1 χάρη τον χρόνο με τον οποίο ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο χρησιμοποίησέ τον για να μορφωθείς και κυρίως για να μάθεις Ελληνικά!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσεις και ολοι οι αλλοι εισαστε για να συμπληρωνετε το πρωταθλημα για να το παιρνουμε εμεις και να πανηγυριζουμε καθε μαη.....
οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο πιο γρηγορα θα αποκτησεις επαφη με την πρασγματικοτητα......
σας ευχαριστουμε για τις χαρες που μας εχετε δωσει.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
για πες κ αλλα...με φτιαχνεις.εσυ το παιρνεις η ο προεδρος σου μαλακα?να σε δω μολις τα τιναξει τι θα κανεις

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κιριε γνοστι τισ επαγκελματικισ πιγμχιασ αφτο που ριξε ο μεγαλοσ αντασ παβλο ιταν απρικατ ,κροσε ινε χτιπιμε περιστοφικο πλαινο,και ιπαρχουν και τα εφθια χτιπιματα ντιρεκ αλα αφτα τα ριχνουν μονο η αντεσ .....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για πες κ αλλα...με φτιαχνεις.εσυ το παιρνεις η ο προεδρος σου μαλακα?να σε δω μολις τα τιναξει τι θα κανεις
ιστε ο ραμον ντεκερ,σιχαριτιρια φχαριστο για τα καλα λογια

εμισ η γαβρι θα πεθανουμε !!!!!!!!!!!!!!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πεστα ρε συ vothros.  μωνω οι αιφτα.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν είπα τίποτα..Αν νιώθεις Βούλγαρος δεν φταίω εγώ!Και όσο για την οθονούλα του pc που αναφέρεις νομίζω πως χρησιμοποιείς την ίδια και εσύ.Επίσης μόνο με τραμπουκισμούς μπορείς να επιβληθείς γιατί παίζοντας μπάλα παίρνεις τα @@ μου..Δεν ξέρω αν είστε πρόβατα ή λύκοι πάντως ζώα είστε σίγουρα!!Και κάνε μου 1 χάρη τον χρόνο με τον οποίο ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο χρησιμοποίησέ τον για να μορφωθείς και κυρίως για να μάθεις Ελληνικά!!
δε θες να μαθεις για την παιδεια μου κ τα ελληνικα που ξερω αδερφε οποτε προσεχε λιγο τα λογακια που βγαινουν απο το κωλοστομα σου.οκ?κ την επομενη φορα που θα μιλησεις για βουλγαρους κ δεν ξερω εγω τι να προσεχεις γιατι εκθετεις πολλους κ δεν ενστερνιζονται ολοι την ιδια αποψη με εσενα.ξερεις τι σημαινει ενστερνιζομαι η θα χρειαστεις λεξικο μαλακισμενο?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ βοθρος,τι γραφεις ρε φιλε?
κ τι λες αγορι μου?
ποιος ειπε να πεθανετε?επικοινωνεις?για τον προεδρο σου μιλαω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χερι χερι

Συνημμένα

• _2.jpg
    _2.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 22

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιμαστε εμισ η γαβρι καμια 500σαρια νοματεη οποτε αναλαβανισ εργολαβια Ραμον ντεκερ και κονομασ,ιμαστε πολι λιγι
ενο προτοσ ινε ο ζμπαοκ,2 βαζελα,3 αεκακι,4 αριαναρα ,λαρισα ,προδεφτικι.....εμισ προτελεφτεη μαζι με δοξα περαματοσ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο προεδρος μου τα παιρνει για μενα ηλιθιε.....
για να γουσταρω εγω και να καιω τον πειραια.....
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....................
το πιασες κοροιδο που πανηγυριζεις γιατι μετα απο 200 χρονια εισαι μονο 4 ποντους πισω μου;;;;;;
συνεχιζε να μας διασκεδαζεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ιμαστε εμισ η γαβρι καμια 500σαρια νοματεη οποτε αναλαβανισ εργολαβια Ραμον ντεκερ και κονομασ,ιμαστε πολι λιγι
ενο προτοσ ινε ο ζμπαοκ,2 βαζελα,3 αεκακι,4 αριαναρα ,λαρισα ,προδεφτικι.....εμισ προτελεφτεη μαζι με δοξα περαματοσ
μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται κ με κουραζεις.δεν ειπα να πεθανετε οι γαυροι,ξεκολλα απο την βλακεια σου,ειπα τι θα γινει αν πεθανει ο προεδρος σας.κ επισης με κουραζεις οπως γραφεις πολυ κιολας.αυτα να τα βλεπει ο φιλος μου που λεει οτι δεν εχω παιδεια,να δει τι γαυρους εχετε,,,,,,,α ρε κοροιδα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο προεδρος μου τα παιρνει για μενα ηλιθιε.....
για να γουσταρω εγω και να καιω τον πειραια.....
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....................
το πιασες κοροιδο που πανηγυριζεις γιατι μετα απο 200 χρονια εισαι μονο 4 ποντους πισω μου;;;;;;
συνεχιζε να μας διασκεδαζεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.......
ρε φιλαρακι δεν πας να κοροιδεψεις τους γαυρους?περιοδια σε ολα τα θεματα κανεις?πριν απο δυο λεπτα τους τα εχωνες,μην παιζεις σε ξενα νερα μπαλα

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου γινεται κ με κουραζεις.δεν ειπα να πεθανετε οι γαυροι,ξεκολλα απο την βλακεια σου,ειπα τι θα γινει αν πεθανει ο προεδρος σας.κ επισης με κουραζεις οπως γραφεις πολυ κιολας.αυτα να τα βλεπει ο φιλος μου που λεει οτι δεν εχω παιδεια,να δει τι γαυρους εχετε,,,,,,,α ρε κοροιδα.

το νου σου μαγκα.μην τα βαζεις με τον βοθρο.θα στην πεσουν  τα 3/4 του σιτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom