Νέα

Ουζο-Μπυρο-Κρασομεζεδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 343
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σκίουρε, με αυτή την ατάκα έριξε ο ιουστινιανός τη θεωδόρα, πρέπει να εκσυχρονιστείς λίγο  :grin:
και καλο ειναι να μην εχει μια ατακα για ολες.....ακους λουλουδι η εριναλ..... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εδω το πουλανε 14 με 16 ευρω το κιλο μαζι με το βαζακι.

Θα εγραφα κι εγω μια παρομοια περιπτωση με το μελι, για αλλο προιον, αλλα αστο. Μερικες φορες ειναι καλυτερα, για πολλους λογους, να αφηνουμε καποιους στην αγνοια.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Σκίουρε, με αυτή την ατάκα έριξε ο ιουστινιανός τη θεωδόρα, πρέπει να εκσυχρονιστείς λίγο  :grin:

Άντε θα το πω και μοντέρνα:

Απαγορεύεται η eri

να κρατάει το πανέρι

τα λουλούδια άλλη θα σας φέρει

και όχι του skiourou το ταίρι

:rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Άντε θα το πω και μοντέρνα:

Απαγορεύεται η eri

να κρατάει το πανέρι

τα λουλούδια άλλη θα σας φέρει

και όχι του skiourou το ταίρι

:rockon:
τι λε ρε;ποτε της εδωκα διαζυγιο και δεν θυμαμαι;πανω απο το πτωμα μου θα περασεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η φτωχια ως γνωστον, θελει καλοπεραση. Εμενα αν με γυρισεις αναποδα δεν θα πεσουν απο τις τσεπες μου πανω απο 4 ευρω. Οι επιλογες μου για διασκεδαση ειναι ή θα κατσω στο καφενειο ψησταριά το οποιο το βαριεμαι και καθε μερα ή να κατεβω στην πολη. Αλλα με σκαρτα 4 ευρω.....που να παω ? Οποτε τη βγαζω εδω οπως μπορω.

Να ερθεις μετα τις 25 Αυγουστου να βαλεις και κανα χερακι στο τρυγο κι αν εχω κανα πανηγυρι να πουλας λουλουδια.

Αν θες να παταω σταφυλια και να πινω ολη μερα σαν Μαινάδα και Θυιάδα η βασσαρίδα ακόλουθος του Θεού διονύσου, βεβαίως και θα έρθω. Τα λουλούδια δεν ξέρω αν θα στα πουλήσω όμως...

Επισκέπτης
ραντεβού θανάτου εδώ και τώρα για τα μάτια της eri

κάνε τη διαθήκη σου και σε περιμένω στο Σύνταγμα  :ak:

M΄αυτη τη ζεστη ραντεβου στο κεντρο :jerking: :jerking: Γιατι δεν κανονιζετε να βρεθητε σε καμια παραλια να πλακωθητε και να πιειτε κανα ουζο ή καμια μπυρα μετα ?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ναι ρε , ταπεινό είναι . Αλλά δεδομένης της περασμένης ώρας δεν μπορούσα για κάτι πιο εκλεκτικό , οπότε για να κατεβάσω την μπύρα ήταν μια χαρά .

Εγω θα παω επισκεψη σε καμια ωρα στον κουμπαρο μου. Θα παω ενα ταπερ χορτα βραστα με κολοκυθοκορφαδες μεσα, που εχει φτιαξει η μανα μου και ο κουμπαρος θα ψησει λουκανικα στη σχαρα και ψητα λαχανικα (ντοματες, μελιτζανες, πιπεριες). Εχει και λιγο μοσχαρι η κουμπαρα απο χτες......
Νταξη αυτο δεν ειναι ουζο-μπυρο-κρασομεζες, αλλα εχω να φαω απο τις 12 το μεσημερι και μ΄εχει κοψει η πεινα.

Τέλειο φαγητό , από τα πιο αγαπημένα μου. Βάζεις και λίγη άλμη μέσα ή λιωμένο τυρί ? Κόλαση .
Να ξέρεις πως αυτό το φαί πάει τρελά με μπιφτέκι , κεφτέδες κτλ ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση προτεινω να παμε ολοι μαζι (πρωην, επόμενοι, λουλουδια, συζυγοι, εραστες κτλ) να τα πιούμε στο χωριο του παραλίμνιου να κάνουμε και σεφτέ να φάμε και κανα μεζε  :tits2:  Γιατι με την ζέστη πράγματι κανείς δεν εχει ορεξη για πορετσανους  :dunno:    Πάνω στην συζήτηση με τσιπουρο νομιζω θα λυθουν ολες μας οι διαφορες  :boobies:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση προτεινω να παμε ολοι μαζι (πρωην, επόμενοι, λουλουδια, συζυγοι, εραστες κτλ) να τα πιούμε στο χωριο του παραλίμνιου να κάνουμε και σεφτέ να φάμε και κανα μεζε  :tits2:  Γιατι με την ζέστη πράγματι κανείς δεν εχει ορεξη για πορετσανους  :dunno:    Πάνω στην συζήτηση με τσιπουρο νομιζω θα λυθουν ολες μας οι διαφορες  :boobies:
:knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για παρτουζα στην υπαιθρο ψηνεσαι; :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Ειμαι δεσμευμένη  :grin: Ο άντρας μου δεν με αφηνει.. :rolleyes:

εεε ναι... δίκιο έχει. Σε ανοιχτό χώρο έιναι επικίνδυνο να μας πάρει κανένα μάτι. Τι θα λέγατε για ένα πολύ διακριτικό ξενοδοχείο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εεε ναι... δίκιο έχει. Σε ανοιχτό χώρο έιναι επικίνδυνο να μας πάρει κανένα μάτι. Τι θα λέγατε για ένα πολύ διακριτικό ξενοδοχείο;

Οι μοναδικές προτάσεις που δέχομαι ειναι για τσιπουρα ψαράκια και μπανακια.. :happy: :happy: :happy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Οι μοναδικές προτάσεις που δέχομαι ειναι για τσιπουρα ψαράκια και μπανακια.. :happy: :happy: :happy:

Μα κι εγώ μπάνιο θέλω να σας κάνω. Το υλικό πλύσης διαφέρει λιγάκι.  :grin:

Φυσικά, τα τσιπουράκια και τα ψαράκια θα τα απολαύσουμε και πριν και μετά.

Επισκέπτης

Αντε Ερι φτιαξε ομαδα και φερτους προς τα δω, μπας και βγαλω κανα φραγκο φετος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom