You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
απο κρεατα σύγκλινο γατάκια.... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.kaparirestaurant.gr/wp-content/uploads/2012/11/%CE%98-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-588x441.jpg[/img[/URL]]
και απο θαλασσινα όλα τα οστρακα και αχινοσαλατα :dancing: :headbang3:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SnnZfzZWslI/AAAAAAAAD5o/6Er7esKwCBk/s320/3.jpg
και ουζο αυτο!
http://[URL unfurl="true"]www.kaparirestaurant.gr/wp-content/uploads/2012/11/%CE%98-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-588x441.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SnnZfzZWslI/AAAAAAAAD5o/6Er7esKwCBk/s320/3.jpg
και ουζο αυτο!
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ωχ,βιολογικο ουζο?απο κρεατα σύγκλινο γατάκια.... ;)
και ουζο αυτο!
Επισκέπτης
Η μπύρα όταν πίνεται σε μικρή ποσότητα (1-2 μπουκάλια), αποτελεί συνήθως αυτή το συνοδευτικό ενός καλού γεύματος
Άμα στρωθείς και πιείς καμιά 5-6, τότε εκεί τα άλλα είναι συνοδευτικά αυτηνής
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Η μπύρα όταν πίνεται σε μικρή ποσότητα (1-2 μπουκάλια), αποτελεί συνήθως αυτή το συνοδευτικό ενός καλού γεύματος
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Επισκέπτης
Τι πατατακια και μαλακιες γραφετε. θα ξερασω.
Εμεις επειδη εχουμε μια μαζωξη ας πουμε αποψε στην πλατεια του χωριου, ειπα στον τρελαρα που εχει το καφενειο-ψησταρια να ετοιμασει εκτος απο το κοντοσουβλι που παντα βαζει, τα εξης.
Πιπεριες γεμιστες με τυρι κιτρινο και μια τηγανια με χοιρινο. Εγω εχω ετοιμασει τις σαλατες, ε καμια τηγανιτη πατατα κανα σαλαμι κανα αυγο βραστο. Κρασι θα υπαρχει θα τη βγαλουμε τη νυχτα κι αποψε.
Εμεις επειδη εχουμε μια μαζωξη ας πουμε αποψε στην πλατεια του χωριου, ειπα στον τρελαρα που εχει το καφενειο-ψησταρια να ετοιμασει εκτος απο το κοντοσουβλι που παντα βαζει, τα εξης.
Πιπεριες γεμιστες με τυρι κιτρινο και μια τηγανια με χοιρινο. Εγω εχω ετοιμασει τις σαλατες, ε καμια τηγανιτη πατατα κανα σαλαμι κανα αυγο βραστο. Κρασι θα υπαρχει θα τη βγαλουμε τη νυχτα κι αποψε.
Επισκέπτης
Τι πατατακια και μαλακιες γραφετε. θα ξερασω.
τι γιορτάζετε τύποι;
Επισκέπτης
τι γιορτάζετε τύποι;
Τιποτα. Κατεβηκαν κατι Αθηναιοι και σκεφτηκαμε ενα τροπο να τους τα παρουμε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μοσχαροκεφαλη για μενα,ντοματοκεφτεδες,ταλαγανι και μαστελο σχαρας,μπολικα σουβλακια ή πανσετες και κανα λουκανικο,καμια πρασιναδα με ανθοτυρο πανω,καμια ντοματα κομμενη τριανταφυλλο με φετα,μπολικα κρεμμυδι......αυταΤι πατατακια και μαλακιες γραφετε. θα ξερασω.
Επισκέπτης
Τιποτα. Κατεβηκαν κατι Αθηναιοι και σκεφτηκαμε ενα τροπο να τους τα παρουμε
ποια τύπε; τα άδεια κονσερβοκούτια που μαζέψαν απ τους κάδους;
Επισκέπτης
μοσχαροκεφαλη για μενα,ντοματοκεφτεδες,ταλαγανι και μαστελο σχαρας,μπολικα σουβλακια ή πανσετες και κανα λουκανικο,καμια πρασιναδα με ανθοτυρο πανω,καμια ντοματα κομμενη τριανταφυλλο με φετα,μπολικα κρεμμυδι......αυτα
τύπε αυτές είναι λαρισείκες συνταγές
δεν κάνουν για νησιώτη
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μοσχαροκεφαλη είμαι
κακή κατασκευή
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ηπειρωτικηκακή κατασκευή
μοσχαροκεφαλη για μενα,ντοματοκεφτεδες,ταλαγανι και μαστελο σχαρας,μπολικα σουβλακια ή πανσετες και κανα λουκανικο,καμια πρασιναδα με ανθοτυρο πανω,καμια ντοματα κομμενη τριανταφυλλο με φετα,μπολικα κρεμμυδι......αυτα
αντί για ανθότυρο το καλοκαίρι βάζε κατίκι Δομοκού.
Επισκέπτης
ποια τύπε; τα άδεια κονσερβοκούτια που μαζέψαν απ τους κάδους;
Πλακα κανω. Τιποτα δε γιορταζουμε, ζεστη κανει, οντως εχουν ερθει και κατι φιλοιες απο Αθηνα αφορμη θελαμε να μαζευτουμε.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πλακα κανω. Τιποτα δε γιορταζουμε, ζεστη κανει, οντως εχουν ερθει και κατι φιλοιες απο Αθηνα αφορμη θελαμε να μαζευτουμε.
βάε την συνταγή που σου έστειλα .. βαριέμαι να την ξαναγράψω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K