Νέα

Ουζο-Μπυρο-Κρασομεζεδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 343
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
απο κρεατα σύγκλινο γατάκια.... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.kaparirestaurant.gr/wp-content/uploads/2012/11/%CE%98-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-588x441.jpg[/img[/URL]]

και απο θαλασσινα όλα τα οστρακα και αχινοσαλατα  :dancing: :headbang3:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SnnZfzZWslI/AAAAAAAAD5o/6Er7esKwCBk/s320/3.jpg

και ουζο αυτο! :sunglasses:
14.jpg

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
απο κρεατα σύγκλινο γατάκια.... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.kaparirestaurant.gr/wp-content/uploads/2012/11/%CE%98-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-588x441.jpg[/img[/URL]]

και απο θαλασσινα όλα τα οστρακα και αχινοσαλατα  :dancing: :headbang3:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/SnnZfzZWslI/AAAAAAAAD5o/6Er7esKwCBk/s320/3.jpg

και ουζο αυτο! :sunglasses:
14.jpg
ωχ,βιολογικο ουζο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και το σαγανάκι καλό είναι

Επισκέπτης
Η μπύρα όταν πίνεται σε μικρή ποσότητα (1-2 μπουκάλια), αποτελεί συνήθως αυτή το συνοδευτικό ενός καλού γεύματος

Άμα στρωθείς και πιείς καμιά 5-6, τότε εκεί τα άλλα είναι συνοδευτικά αυτηνής  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η μπύρα όταν πίνεται σε μικρή ποσότητα (1-2 μπουκάλια), αποτελεί συνήθως αυτή το συνοδευτικό ενός καλού γεύματος

Άμα στρωθείς και πιείς καμιά 5-6, τότε εκεί τα άλλα είναι συνοδευτικά αυτηνής  :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τι πατατακια και μαλακιες γραφετε. θα ξερασω.

Εμεις επειδη εχουμε μια μαζωξη ας πουμε αποψε στην πλατεια του χωριου, ειπα στον τρελαρα που εχει το καφενειο-ψησταρια να ετοιμασει εκτος απο το κοντοσουβλι που παντα βαζει, τα εξης.
Πιπεριες γεμιστες με τυρι κιτρινο και μια τηγανια με χοιρινο. Εγω εχω ετοιμασει τις σαλατες, ε καμια τηγανιτη πατατα κανα σαλαμι κανα αυγο βραστο. Κρασι θα υπαρχει θα τη βγαλουμε τη νυχτα κι αποψε.

Επισκέπτης

Εμεις επειδη εχουμε μια μαζωξη ας πουμε αποψε στην πλατεια του χωριου, ειπα στον τρελαρα που εχει το καφενειο-ψησταρια να ετοιμασει εκτος απο το κοντοσουβλι που παντα βαζει, τα εξης.
Πιπεριες γεμιστες με τυρι κιτρινο και μια τηγανια με χοιρινο. Εγω εχω ετοιμασει τις σαλατες, ε καμια τηγανιτη πατατα κανα σαλαμι κανα αυγο βραστο. Κρασι θα υπαρχει θα τη βγαλουμε τη νυχτα κι αποψε.

τι γιορτάζετε τύποι;  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

μοσχαροκεφαλη για μενα,ντοματοκεφτεδες,ταλαγανι και μαστελο σχαρας,μπολικα σουβλακια ή πανσετες και κανα λουκανικο,καμια πρασιναδα με ανθοτυρο πανω,καμια ντοματα κομμενη τριανταφυλλο με φετα,μπολικα κρεμμυδι......αυτα

Επισκέπτης
μοσχαροκεφαλη για μενα,ντοματοκεφτεδες,ταλαγανι και μαστελο σχαρας,μπολικα σουβλακια ή πανσετες και κανα λουκανικο,καμια πρασιναδα με ανθοτυρο πανω,καμια ντοματα κομμενη τριανταφυλλο με φετα,μπολικα κρεμμυδι......αυτα

τύπε αυτές είναι λαρισείκες συνταγές

δεν κάνουν για νησιώτη  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

αντί για ανθότυρο το καλοκαίρι βάζε κατίκι Δομοκού.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πλακα κανω. Τιποτα δε γιορταζουμε, ζεστη κανει, οντως εχουν ερθει και κατι φιλοιες απο Αθηνα αφορμη θελαμε να μαζευτουμε.

βάε την συνταγή που σου έστειλα .. βαριέμαι να την ξαναγράψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom