Νέα

Ουζο-Μπυρο-Κρασομεζεδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 343
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τιποτα. Κατεβηκαν κατι Αθηναιοι και σκεφτηκαμε ενα τροπο να τους τα παρουμε :2funny:
τωρα που το πες.εκτος απο ουζα κρασομεζεδες οι αθηναιοι γουσταρουν πολυ προιοντα φυσης κ.λ.π. πανε λοιπον ιουλιο μηνα οπως τωρα και ζητανε θυμαρισιο μελι αγνο απο κανα επαρχιωτη.ελα ομως που το θυμαρισιο βγαινει μετα τον δεκαπενταυγουστο και οχι πριν.τελη αυγουστου εκει.ε το τιγκαρουν οι χωριατες στη ζαχαρη για να το βγαλουν απο ιουνιο που ερχονται οι αθηναιοι και τους το δινουν 15-20 ευρω το κιλο και λενε και ευχαριστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και αυτοι νομιζουν οτι αγορασαν θυμαρισιο μελι το οποιο αντε να εχει περιεκτικοτητα σε θυμαρι 40-60% και πολυ ειπα...
και νομιζουν οτι στα χωρια ειναι τιποτα ταγαρια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τωρα που το πες.εκτος απο ουζα κρασομεζεδες οι αθηναιοι γουσταρουν πολυ προιοντα φυσης κ.λ.π. πανε λοιπον ιουλιο μηνα οπως τωρα και ζητανε θυμαρισιο μελι αγνο απο κανα επαρχιωτη.ελα ομως που το θυμαρισιο βγαινει μετα τον δεκαπενταυγουστο και οχι πριν.τελη αυγουστου εκει.ε το τιγκαρουν οι χωριατες στη ζαχαρη για να το βγαλουν απο ιουνιο που ερχονται οι αθηναιοι και τους το δινουν 15-20 ευρω το κιλο και λενε και ευχαριστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και αυτοι νομιζουν οτι αγορασαν θυμαρισιο μελι το οποιο αντε να εχει περιεκτικοτητα σε θυμαρι 40-60% και πολυ ειπα...
και νομιζουν οτι στα χωρια ειναι τιποτα ταγαρια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και πως το ξερεις αυτο τυπε? μηπως το κανεις και συ?

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
εγω οχι τυπε.αλλα οταν ερχεται ο αλλος απο αθηνα και του πουλανε φρεσκο θυμαρισιο μελι τον ιουνιο ε κατι τρεχει... :grin: :grin:
θα'ρθω απανου θα τους κοψω τ'αρχιδια πες τους...με το καθε βλαχομουνοπανο...αντε να πουμε... :knuppel:

Επισκέπτης
εγω οχι τυπε.αλλα οταν ερχεται ο αλλος απο αθηνα και του πουλανε φρεσκο θυμαρισιο μελι τον ιουνιο ε κατι τρεχει... :grin: :grin:

τύπε στην Ελλάδα ζουν δύο είδη ανθρώπων:

οι Αθηναίοι και οι μη Αθηναίοι...

γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
θα'ρθω απανου θα τους κοψω τ'αρχιδια πες τους...με το καθε βλαχομουνοπανο...αντε να πουμε... :knuppel:
τυπε τι νομιζες?οτι ειναι τιποτα χαιβανια στην επαρχια και τα νησια? :grin: :grin:
τύπε στην Ελλάδα ζουν δύο είδη ανθρώπων:

οι Αθηναίοι και οι μη Αθηναίοι...

γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
αμα δεν ξερεις τον αλλον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι σου πουλαει ειδικα οταν παραγει κατι μονος του.δεν θυμασαι την εκπομπη του ευαγγελατου τις αποδειξεις με τις ταβερνες οπου σου ερχοταν εμετος με αυτα που τρωγανε η μαλλον τρωγαμε?

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε τι νομιζες?οτι ειναι τιποτα χαιβανια στην επαρχια και τα νησια? :grin: :grin:αμα δεν ξερεις τον αλλον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι σου πουλαει ειδικα οταν παραγει κατι μονος του.δεν θυμασαι την εκπομπη του ευαγγελατου τις αποδειξεις με τις ταβερνες οπου σου ερχοταν εμετος με αυτα που τρωγανε η μαλλον τρωγαμε?
εννοια σου,θα τους κανονισω,εμ τι ειναι μρε...βοιδα ειναι εκει στα χωρια...χαιβανια  :s&m_1:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτή τη στιγμή : Πατατάκια (Lays BbQ) , λίγο τριμένο τυράκι από πάνω και στο φουρνάκι για λίγα λεπτά ... τα συνοδεύω με παγωμένη μπύρα .
Μια χαρά .

Επισκέπτης

Εδω το πουλανε 14 με 16 ευρω το κιλο μαζι με το βαζακι.

Θα εγραφα κι εγω μια παρομοια περιπτωση με το μελι, για αλλο προιον, αλλα αστο. Μερικες φορες ειναι καλυτερα, για πολλους λογους, να αφηνουμε καποιους στην αγνοια.

Επισκέπτης
Αυτή τη στιγμή : Πατατάκια (Lays BbQ) , λίγο τριμένο τυράκι από πάνω και στο φουρνάκι για λίγα λεπτά ... τα συνοδεύω με παγωμένη μπύρα .
Μια χαρά .

Αισχος :grin:

Εγω θα παω επισκεψη σε καμια ωρα στον κουμπαρο μου. Θα παω ενα ταπερ χορτα βραστα με κολοκυθοκορφαδες μεσα, που εχει φτιαξει η μανα μου και ο κουμπαρος θα ψησει λουκανικα στη σχαρα και ψητα λαχανικα (ντοματες, μελιτζανες, πιπεριες). Εχει και λιγο μοσχαρι η κουμπαρα απο χτες......
Νταξη αυτο δεν ειναι ουζο-μπυρο-κρασομεζες, αλλα εχω να φαω απο τις 12 το μεσημερι και μ΄εχει κοψει η πεινα.

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Εδω το πουλανε 14 με 16 ευρω το κιλο μαζι με το βαζακι.

Θα εγραφα κι εγω μια παρομοια περιπτωση με το μελι, για αλλο προιον, αλλα αστο. Μερικες φορες ειναι καλυτερα, για πολλους λογους, να αφηνουμε καποιους στην αγνοια.
Πες ρε τυπε,μη στηριζεις το λαθρεμποριο και συ

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Αισχος :grin:

Εγω θα παω επισκεψη σε καμια ωρα στον κουμπαρο μου. Θα παω ενα ταπερ χορτα βραστα με κολοκυθοκορφαδες μεσα, που εχει φτιαξει η μανα μου και ο κουμπαρος θα ψησει λουκανικα στη σχαρα και ψητα λαχανικα (ντοματες, μελιτζανες, πιπεριες). Εχει και λιγο μοσχαρι η κουμπαρα απο χτες......
Νταξη αυτο δεν ειναι ουζο-μπυρο-κρασομεζες, αλλα εχω να φαω απο τις 12 το μεσημερι και μ΄εχει κοψει η πεινα.
τι θα πιειτε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μας φερανε ενα κοκινο κρασι απο τη Χαλανδριτσα. 5 κιλα ειναι, φτανει και περισευει για 3 ατομα.

Ποιος μιλισε για λαθερμποριο ?

μια χαρουλα περνάτε. Να ρθω λες στο χωριο σου στις διακοπες μου να μπεκροπίνω ολη μέρα; :think: :think:

Επισκέπτης
μια χαρουλα περνάτε. Να ρθω λες στο χωριο σου στις διακοπες μου να μπεκροπίνω ολη μέρα; :think: :think:

Η φτωχια ως γνωστον, θελει καλοπεραση. Εμενα αν με γυρισεις αναποδα δεν θα πεσουν απο τις τσεπες μου πανω απο 4 ευρω. Οι επιλογες μου για διασκεδαση ειναι ή θα κατσω στο καφενειο ψησταριά το οποιο το βαριεμαι και καθε μερα ή να κατεβω στην πολη. Αλλα με σκαρτα 4 ευρω.....που να παω ? Οποτε τη βγαζω εδω οπως μπορω.

Να ερθεις μετα τις 25 Αυγουστου να βαλεις και κανα χερακι στο τρυγο κι αν εχω κανα πανηγυρι να πουλας λουλουδια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η erinal είναι ένα λουλούδι μόνη της

απαγορεύεται στα λουλούδια να πουλάν λουλούδια  :rolleyes:

Σκίουρε, με αυτή την ατάκα έριξε ο ιουστινιανός τη θεοδώρα, πρέπει να εκσυχρονιστείς λίγο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom