Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
κακή κατασκευή
αναλογως .... για κοιτα τον καθρέπτη σου και πες μας ..
κακή κατασκευή
τωρα που το πες.εκτος απο ουζα κρασομεζεδες οι αθηναιοι γουσταρουν πολυ προιοντα φυσης κ.λ.π. πανε λοιπον ιουλιο μηνα οπως τωρα και ζητανε θυμαρισιο μελι αγνο απο κανα επαρχιωτη.ελα ομως που το θυμαρισιο βγαινει μετα τον δεκαπενταυγουστο και οχι πριν.τελη αυγουστου εκει.ε το τιγκαρουν οι χωριατες στη ζαχαρη για να το βγαλουν απο ιουνιο που ερχονται οι αθηναιοι και τους το δινουν 15-20 ευρω το κιλο και λενε και ευχαριστω.Τιποτα. Κατεβηκαν κατι Αθηναιοι και σκεφτηκαμε ενα τροπο να τους τα παρουμε
και πως το ξερεις αυτο τυπε? μηπως το κανεις και συ?τωρα που το πες.εκτος απο ουζα κρασομεζεδες οι αθηναιοι γουσταρουν πολυ προιοντα φυσης κ.λ.π. πανε λοιπον ιουλιο μηνα οπως τωρα και ζητανε θυμαρισιο μελι αγνο απο κανα επαρχιωτη.ελα ομως που το θυμαρισιο βγαινει μετα τον δεκαπενταυγουστο και οχι πριν.τελη αυγουστου εκει.ε το τιγκαρουν οι χωριατες στη ζαχαρη για να το βγαλουν απο ιουνιο που ερχονται οι αθηναιοι και τους το δινουν 15-20 ευρω το κιλο και λενε και ευχαριστω.
και αυτοι νομιζουν οτι αγορασαν θυμαρισιο μελι το οποιο αντε να εχει περιεκτικοτητα σε θυμαρι 40-60% και πολυ ειπα...
και νομιζουν οτι στα χωρια ειναι τιποτα ταγαρια.
εγω οχι τυπε.αλλα οταν ερχεται ο αλλος απο αθηνα και του πουλανε φρεσκο θυμαρισιο μελι τον ιουνιο ε κατι τρεχει...και πως το ξερεις αυτο τυπε? μηπως το κανεις και συ?
θα'ρθω απανου θα τους κοψω τ'αρχιδια πες τους...με το καθε βλαχομουνοπανο...αντε να πουμε...εγω οχι τυπε.αλλα οταν ερχεται ο αλλος απο αθηνα και του πουλανε φρεσκο θυμαρισιο μελι τον ιουνιο ε κατι τρεχει...
εγω οχι τυπε.αλλα οταν ερχεται ο αλλος απο αθηνα και του πουλανε φρεσκο θυμαρισιο μελι τον ιουνιο ε κατι τρεχει...
τυπε τι νομιζες?οτι ειναι τιποτα χαιβανια στην επαρχια και τα νησια?θα'ρθω απανου θα τους κοψω τ'αρχιδια πες τους...με το καθε βλαχομουνοπανο...αντε να πουμε...
αμα δεν ξερεις τον αλλον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι σου πουλαει ειδικα οταν παραγει κατι μονος του.δεν θυμασαι την εκπομπη του ευαγγελατου τις αποδειξεις με τις ταβερνες οπου σου ερχοταν εμετος με αυτα που τρωγανε η μαλλον τρωγαμε?τύπε στην Ελλάδα ζουν δύο είδη ανθρώπων:
οι Αθηναίοι και οι μη Αθηναίοι...
γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
εννοια σου,θα τους κανονισω,εμ τι ειναι μρε...βοιδα ειναι εκει στα χωρια...χαιβανιατυπε τι νομιζες?οτι ειναι τιποτα χαιβανια στην επαρχια και τα νησια? αμα δεν ξερεις τον αλλον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι σου πουλαει ειδικα οταν παραγει κατι μονος του.δεν θυμασαι την εκπομπη του ευαγγελατου τις αποδειξεις με τις ταβερνες οπου σου ερχοταν εμετος με αυτα που τρωγανε η μαλλον τρωγαμε?
και Χάρη Κωστόπουλο στο ηχείο τύπε;
τωρα που το πες.εκτος απο ουζα κρασομεζεδες οι αθηναιοι γουσταρουν πολυ προιοντα φυσης κ.λ.π. πανε λοιπον ιουλιο μηνα οπως τωρα και ζητανε θυμαρισιο μελι αγνο απο κανα επαρχιωτη.ελα ομως που το θυμαρισιο βγαινει μετα τον δεκαπενταυγουστο και οχι πριν.τελη αυγουστου εκει.ε το τιγκαρουν οι χωριατες στη ζαχαρη για να το βγαλουν απο ιουνιο που ερχονται οι αθηναιοι και τους το δινουν 15-20 ευρω το κιλο και λενε και ευχαριστω.
και αυτοι νομιζουν οτι αγορασαν θυμαρισιο μελι το οποιο αντε να εχει περιεκτικοτητα σε θυμαρι 40-60% και πολυ ειπα...
και νομιζουν οτι στα χωρια ειναι τιποτα ταγαρια.
Πες ρε τυπε,μη στηριζεις το λαθρεμποριο και συΕδω το πουλανε 14 με 16 ευρω το κιλο μαζι με το βαζακι.
Θα εγραφα κι εγω μια παρομοια περιπτωση με το μελι, για αλλο προιον, αλλα αστο. Μερικες φορες ειναι καλυτερα, για πολλους λογους, να αφηνουμε καποιους στην αγνοια.
τι θα πιειτε?Αισχος
Εγω θα παω επισκεψη σε καμια ωρα στον κουμπαρο μου. Θα παω ενα ταπερ χορτα βραστα με κολοκυθοκορφαδες μεσα, που εχει φτιαξει η μανα μου και ο κουμπαρος θα ψησει λουκανικα στη σχαρα και ψητα λαχανικα (ντοματες, μελιτζανες, πιπεριες). Εχει και λιγο μοσχαρι η κουμπαρα απο χτες......
Νταξη αυτο δεν ειναι ουζο-μπυρο-κρασομεζες, αλλα εχω να φαω απο τις 12 το μεσημερι και μ΄εχει κοψει η πεινα.
τι θα πιειτε?
Μας φερανε ενα κοκινο κρασι απο τη Χαλανδριτσα. 5 κιλα ειναι, φτανει και περισευει για 3 ατομα.
Ποιος μιλισε για λαθερμποριο ?
μια χαρουλα περνάτε. Να ρθω λες στο χωριο σου στις διακοπες μου να μπεκροπίνω ολη μέρα;
Να ερθεις μετα τις 25 Αυγουστου να βαλεις και κανα χερακι στο τρυγο κι αν εχω κανα πανηγυρι να πουλας λουλουδια.
Η erinal είναι ένα λουλούδι μόνη της
απαγορεύεται στα λουλούδια να πουλάν λουλούδια