Επισκέπτης
Αντε Ερι φτιαξε ομαδα και φερτους προς τα δω, μπας και βγαλω κανα φραγκο φετος.
Κυκλάδες είσαι τύπε;
Πλάκα πλάκα εμένα αυτά μου αρέσουν, παρεούλες σε χωριουδάκια κάτω απο τον πλάνατο στο καφενείο, σιγοτρωγοπίνοντας γελώντας και χορεύοντας που και που. Ο ορισμός των διακοπών και της διασκέδασης. Μυρίζει ξεγνοιασιά.. Αν έχει και θαλασσα το πρωινούλι και μια μεγάλη δόση σεξ ε τότε ειναι όνειρο.
και φιλιω πυργακη τυπεΒάλε και κανά πανηγύρι μέσα κι έδεσες
Βάλε και κανά πανηγύρι μέσα κι έδεσες
Οχι υπάρχει κίνδυνος να με βάλλει λουλουδού ο παραλίμνιος. Ας μείνουμε στα βασικα και αν θέλω χορο βαζω σιντι χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
εδώ θα σε περπατήσω γλυκό ρόδο της αυγής
δε νομίζω...
οχι φιλε μου δεν χαλαει 100000000%!!!! απλα υπαρχει νομιζω λιγο να αδυνατισει ως προς την δυναμη του στην γευση η στο αλκολ του .. Πρωσοπικα πινω τσιπουρο παραγωγης σχεδον 10 ετων και ειναι μια χαρα.. Πιες ανετα Ισα ισα πολοι που ξερω που βραζουν τσιπουρο εχουν χαρτακια με ημερομινες απανω και τα γραδα και αν ειναι 2πλοβρασμενο η οχι και βαζουν καθε χρονο στην καβα τους εχω δει και 15 ετων τσιπουρα σε καβες σε κελαρια εδω που μενω το τσιπουρο ειναι 2δευτερο νεροΠαίδες χαλάει το τσίπουρο;
Έχω ένα μπουκάλι από το 2008 που μου χε δώσει ένα φιλαράκι
οχι φιλε μου δεν χαλαει 100000000% απλα υπαρχει νομιζω λιγο να αδυνατισει ως προς την δυναμη του στην γευση η στο αλκολ του.. Πρωσοπικα πινω τσιπουρο παραγωγης σχεδον 10 ετων και ειναι μια χαρα.. Πιες ανετα
Ευχαριστώ χρηστάρα
είσαι γαμώ τα παιδιά
oxi αλλα υγεια.. ΥΓ.. Να σε στειλω 2πλοβρασμενο τσιπουρο με γλυκανισο και τα σταφυλια ειναι σε βουνο οικολογικα Μεσα στο δασος να παθεις εγκεφαλικο με λιγο καλο μεζεέπιασες καμιά τριαδούλα;
Γεια σου χρησταρα,με γλυκανισο?εχει πολυ εντονη γευση πιστευω ο γλυκανισος και σκεπαζει την γευση του τσιπουρουoxi αλλα υγεια.. ΥΓ.. Να σε στειλω 2πλοβρασμενο τσιπουρο με γλυκανισο και τα σταφυλια ειναι σε βουνο οικολογικα Μεσα στο δασος να παθεις εγκεφαλικο με λιγο καλο μεζε
το τσιπουρο φιλε μου για μενα.. Αλλα και για πολλους αλους φιλους γνωστους κτλ ειναι απολαυση με την παρεα κτλ να κανουμε κεφαλι να γελαμε και να περναμε ομορφα.. Τωρα με γλυκανισο η οχι εκει πιστευω ειναι γουστο οπου το γουστο ειναι κατι καθαρα προσωπικο Για μενα πιστευω οτι το τσιπουρο αν δεν εχει γλυκανισο δεν ειναι τσιπουρο τι θελω να πω το τσιπουρο πρεπει να εχει μια γλυκιτιτα να ειναι ευγεστο και οχι ανοστο αρα με γλυκανισο.. Μην ξεχναμε οτι το τσιπουρο ανακαλυφθηκε στο αγιο ορος απο τους μοναχους και εκει το φτιαξαν με γλυκανισο.. Ειναι θεμα γουστου για μενα πρεπει να ειναι γλυκοποτο οποτε με γλυκανισο.. Την αλλη την γραπα δεν μπορω να την πιω ουτε μια σταγονα.. Μου θυμιζει το ρακι το κρητικο που ειναι σαν οινοπνευμα.. Το τσιπουρο πρεπει να ειναι ευγευστο κατε με Αλλα μιλαω υποκειμενικαΓεια σου χρησταρα,με γλυκανισο?εχει πολυ εντονη γευση πιστευω ο γλυκανισος και σκεπαζει την γευση του τσιπουρου
πριν λιγες μερες εφαγα σπληνα μοσχαρισια γεμιστη,με σκορδο και μαιντανο...πολυ καλος μεζες