Νέα

Ουζο-Μπυρο-Κρασομεζεδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 343
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
oxi αλλα υγεια.. :grin: :grin:ΥΓ.. Να σε στειλω 2πλοβρασμενο τσιπουρο με γλυκανισο και τα σταφυλια ειναι σε  βουνο οικολογικα :grin: Μεσα στο δασος να παθεις εγκεφαλικο :grin: :grin: :grin: με λιγο καλο μεζε :grin: :grin: :grin: :grin:

τύπε σε κόβω για Ημαθία-Πιερία-Πέλλα μεριά ε;  ;)

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
το τσιπουρο φιλε μου για μενα.. Αλλα και για πολλους αλους φιλους γνωστους κτλ ειναι απολαυση με την παρεα κτλ να κανουμε κεφαλι να γελαμε και να περναμε ομορφα.. Τωρα με γλυκανισο η οχι εκει πιστευω ειναι γουστο οπου το γουστο ειναι κατι καθαρα προσωπικο :grin: :grin: Για μενα πιστευω οτι το τσιπουρο αν δεν εχει γλυκανισο δεν ειναι τσιπουρο τι θελω να πω το τσιπουρο πρεπει να εχει μια γλυκιτιτα να ειναι ευγεστο και οχι ανοστο αρα με γλυκανισο.. Μην ξεχναμε οτι το τσιπουρο ανακαλυφθηκε στο αγιο ορος απο τους μοναχους και εκει το φτιαξαν με γλυκανισο.. Ειναι θεμα γουστου για μενα πρεπει να ειναι γλυκοποτο οποτε με γλυκανισο.. Την αλλη την γραπα δεν μπορω να την πιω ουτε μια σταγονα.. Μου θυμιζει το ρακι το κρητικο που ειναι σαν οινοπνευμα.. Το τσιπουρο πρεπει να ειναι ευγευστο κατε με :grin: :grin: Αλλα μιλαω υποκειμενικα :grin: :grin:
η Γραπα τι διαφορα εχει?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια ο καλυτερος μεζες στο τσιπουρο ειναι η καλη παρεα :grin: :grin: Μετα και λιγο ψωμι με λιγες ελιες να εχεις για μεζε ειναι σαν να εχεις την καλυτερη ποικιλια το παν ειναι η καλη παρεα :grin: :grin: :grin: Αν εχεις καλη παρεα στο τσιπουρο εχεις και τον καλυτερο μεζε :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Παιδια ο καλυτερος μεζες στο τσιπουρο ειναι η καλη παρεα :grin: :grin: Μετα και λιγο ψωμι με λιγες ελιες να εχεις για μεζε ειναι σαν να εχεις την καλυτερη ποικιλια το παν ειναι η καλη παρεα :grin: :grin: :grin: Αν εχεις καλη παρεα στο τσιπουρο εχεις και τον καλυτερο μεζε :grin: :grin: :grin:

:thumbsup:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και γω πινω τσιπουρο...μου στελνουν δειγματα διαφοροι που παραγουν,μεχρι να καταληξω σε πιο μου αρεσει
ναι θελει δοκιμη.. Και στην χαλκιδικη φτιαχνουν πολυ καλο τσιπουρο αλλα πιστευω εδω που μενω ειναι η ferrari των τσιπουρων :grin: :grin:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τις επομενες μερες θα κανω πηχτη με κεφαλι χοιρινο,νε κρυωσει λιγο ο καιρος...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τις επομενες μερες θα κανω πηχτη με κεφαλι χοιρινο,νε κρυωσει λιγο ο καιρος...
για μενα οταν ειμαι μονος στο σπιτι :grin: και γουσταρω λιγο να πιω τσιπουρακι με μεζε :grin: Κανω μπουγιουρντι με μια καυτερι πιπερια μεσα και λιγο καυτερο μπουκοβο.. Και γαμησετα :grin: και αφησετα :grin: :grin: Και μετα πηνω και μια μπυρα αλφα και την κανω για υπνο κατερινα αλλα γουστα..ΥΓ μπυρα για να σβησω Ετσι κανουμε εμεις εδω σβηνουμε με μια μπυρα η 2 αναλογα με το κεφι ενταξει με παρεα 2 θα επινα.. :grin: μονος ενα κουτακι μπυρας αλφα το μικρο φτανει :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
για μενα οταν ειμαι μονος στο σπιτι :grin: και γουσταρω λιγο να πιω τσιπουρακι με μεζε :grin: Κανω μπουγιουρντι με μια καυτερι πιπερια μεσα και λιγο καυτερο μπουκοβο.. Και γαμησετα :grin: και αφησετα :grin: :grin: Και μετα πηνω και μια μπυρα αλφα και την κανω για υπνο κατερινα αλλα γουστα..ΥΓ μπυρα για να σβησω Ετσι κανουμε εμεις εδω σβηνουμε με μια μπυρα η 2 αναλογα με το κεφι ενταξει με παρεα 2 θα επινα.. :grin: μονος ενα κουτακι μπυρας αλφα το μικρο φτανει :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Απ το Στενήμαχο είσαι;  ;)
δεν ειμαι απο χαλκιδικη αλλα απο εναν νομο που ανεφερες πιο πριν.. Στην χαλκιδικη παω διακοπες και στα μαγαζια ψαροταβερνες πινω μονο τοπικο τσιπουρο χυμα παραγκελνω παντα :grin: Και εκει καταλαβα οτι οι χαλκιδικιοτες κανουν καλο τσιπουρακι :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν ειμαι απο χαλκιδικη αλλα απο εναν νομο που ανεφερες πιο πριν.. Στην χαλκιδικη παω διακοπες και στα μαγαζια ψαροταβερνες πινω μονο τοπικο τσιπουρο χυμα παραγκελνω παντα :grin: Και εκει καταλαβα οτι οι χαλκιδικιοτες κανουν καλο τσιπουρακι :grin: :grin: :grin:

ο Στενήμαχος που σου είπα είναι χωριό της Νάουσας τσιπουρομάνα  :rockon:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Μπα και το νοθευουν? κανουν πουστιες Χρηστο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ο Στενήμαχος που σου είπα είναι χωριό της Νάουσας τσιπουρομάνα  :rockon:
παω πασο οχι δεν ειμαι απο εκει αλλα δεν μου εκοψε το μυαλο να σκεφτω οτι ειναι ο στενημαχος απο εδω απο τα μερη μου.. Σε εμας εδω  :grin:πολυ καλο τσιπουρο εχω πιει απο την φλαμουρια εδεσσης :grin: Και απο πανω απο την εδεσσα σε κατι μικρα χωρια αλλα και στα πεδινα φτιαχνουν καλο τσιπουρο.. :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μπα και το νοθευουν? κανουν πουστιες Χρηστο
οποιος εχει μαπα πραγμα δεν το πουλαει ουτε στους εχθρους του για να το πω καλυτερα οποιος δεν εχει καλο τσιπουρο δεν το πουλαει ας ειναι και τζαμπα :grin: :grin:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και πως το γνωριζεις?
απο την γευση αν εχει καλη γευση δηλαδη δεν ειναι πολυ σκληρο να σε βαραει απο το αλκολ αν ειναι ευγευστο :grin: το καταλαβενεις.. :grin: τοτε ειναι καλο τσιπουρο.. :grin:  Αν στην γευση ειναι σαν να πινεις χλωρινη κλινεξ ειναι μαπα :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom