Φυσικά και το εννοώ. Όπως το εννοεί και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.
Όπα. Απόφαση του ΕΔΑΔ παρακαλώ για να μιλάμε με στοιχεία.
Φυσικά και το εννοώ. Όπως το εννοεί και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.
ΟΚ ρε συ Θεόφιλε, no prob.
Με την ίδια λογική, οι Έλληνες της Μελβούρνης είναι μια ελληνική μειονότητα στην Αυστραλία? Θέλω να πω, τρώνε ελληνικά φαγητά, παντρεύονται κατά κανόνα μεταξύ τους, λένε τη λέξη "μαλάκας" το ίδιο συχνά με εμάς, και ακούνε τον εκάστοτε παρουσιαστή του Fame Story να δίνει φιλιά και σε αυτούς που ακούνε από Αυστραλία.. Τί λες?
Πάντως βρήκες ένα σημείο που συμφωνείς σημαντικά με τους φίλους σου τους Αμερικανούς.. Βλέπεις και αυτοί (οι οποίοι είναι , ήταν και θα είναι Τουρκόφιλοι, μένουν πολλά χρόνια απόθεμα "φιλίας" για τις χάρες τύπου Ιντσιρλίκ) ανέφεραν πριν από 1-2 μήνες τον όρο τουρκική μειονότητα και ψαχνόντουσαν όλοι να δούνε γιατί να πούνε κάτι τέτοιο, στην ψύχρα.. Εσύ γιατί λες? Το κάνανε γιατί μελέτησαν την καταγωγή και τις συνήθειές τους και έκριναν ότι είναι τουρκική μειονότητα??
Όλα τα κράτη του ΟΗΕ. Για σένα, ποιος ΔΕΝ είναι πολιτισμένος;
Και δεν μου απάντησες αν η λέξη "Γυφτοσκοπιανός" οριζει εθνότητα, και απο ποιο φορέα, πέραν της Χρυσής Αυγής ενδεχομένως.
Το Ελληνικό κράτος ποτέ δε μίλησε για αλλαγή συνόρων.Αντίθετα ο "σύντροφος" Ζίφκοφ (αν δεν κάνω λάθος το όνομα) το έχει πει!!!
ʼσε τους Αμερικάνους, οι απόψεις μου δεν ετεροκαθορίζονται σε σχέση μ' αυτούς και τα συμφέροντά τους. Αλλά πέσμου: ΔΕΝ είναι Τούρκοι όσοι αισθάνονται έτσι στη Θράκη; Και αν δεν είναι Τούρκοι, προς τι η πρεμούρα να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο ώστε να μη μπορεί ποτέ να ξαναβγεί μειονοτικός (και έξω απο τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας) βουλευτής εκεί;
Σύντροφος δικός σου; Γιατί δικός μου δεν είναι πάντως!
Υπάρχει ακόμα ο ΟΗΕ;Τον αναγνωρίζεις;Πού ήταν όταν οι Καλοί Αμερικάνοι χτύπαγαν τους κακούς Σέρβους;Πού ήταν όταν οι καλοί Αμερικάνοι έμπαιναν στο Αφγανιστάν;Στο Ιρακ;Στο εμπάργκο στην Κούβα;Αυτούς πολιτισμένους τους λες;Ο ΟΗΕ δεν είναι αυτός που τους έχει αναγνωρίσει ως FYROM;
Έλα ρε,"αριστερός" είναι!
Όπα. Απόφαση του ΕΔΑΔ παρακαλώ για να μιλάμε με στοιχεία.
Μην αφρίζεις, δεν με αγγίζουν αυτοί οι "αριστεροί". Αλλά εσύ τι είσαι; Δεν μου είπες. Κωλώνεις;
ʼσε τους Αμερικάνους, οι απόψεις μου δεν ετεροκαθορίζονται σε σχέση μ' αυτούς και τα συμφέροντά τους. Αλλά πέσμου: ΔΕΝ είναι Τούρκοι όσοι αισθάνονται έτσι στη Θράκη; Και αν δεν είναι Τούρκοι, προς τι η πρεμούρα να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο ώστε να μη μπορεί ποτέ να ξαναβγεί μειονοτικός (και έξω απο τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας) βουλευτής εκεί;
Τόσα χρόνια βγαίνουν μουσουλμάνοι βουλευτές.Ορθόδοξο Ελληνικής καταγωγής ξέρεις κάποιον στην Τουρκική εθνοσυνέλευση,που πέρασε και το Casus Beli πριν καμια 10ετία;
Κι εγώ αισθάνομαι Θεός.Θα έρθεις να με προσκυνήσεις;
Είναι ίδια η ποσόστωση της ελληνικής (αλήθεια, αυτή δεν είναι "χριστιανική"; ) μειονότητας σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες στην Τουρκία όπως με τους Τούρκους στην Θράκη;
Όπου υπάρχει συγκέντρωση πληθυσμού (π.χ. ελληνική μειονότητα στην Αλβανία), εκεί βγαίνουνε ελληνικής καταγωγής βουλευτές.
Και δεν σε προσκυνάω, να με συγχωρείς, είμαι άθεος. Εσύ όμως δεν μας είπες τι είσαι (θρησκευτικά τε και πολιτικά). Ξαναρωτάω: Κωλώνεις;
Στις ερωτήσεις, και δη στις πρακτικές, απαντάς με ερωτήσεις? Έχουμε ελληνική μειονότητα στην Αυστραλία?
Και είναι Τούρκοι επειδή αισθάνονται? Αν ναι, καλύτερα να προσκυνήσουμε και τον dstp που αισθάνεται θεός.
Και επειδή πραγματικά αγνοώ κάποια απόφαση του Δικαστηρίου του Στρασβούργου, μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να με βγάλει από την άγνοιά μου?? Εντελώς ειλικρινά
Η απόφαση της 20.10.2005 αφορά το Ουράνιο Τόξο και όχι την "τουρκική" μειονότητα. Το κείμενο εδώ.