Αυτο που μερικοι πιστευουν οτι γινεται να σου παρουν τα νεφρα σε μια μπανιερα και να τα μεταφερουν μεσα σε σακουλακι με νερο,με ξεπερναει.Απαιτει γνωσεις γαματα αλλα και εξοπλισμο πανακριβο,χειρουργειου τον οποιο δεν μπορει να τον βρει ο καθενας.Μου θυμιζει αυτους που νομιζουν οτι αν σηκωσουν το τηλεφωνο οταν τους καλουν νουμερα απο Ιταλια,Ισπανια κτλ,θα χρεωθουν.Υπηρχε ενα αρθρο απο μια χειρουργο που ελεγε με πολυ απλα λογια οτι αυτα που βλεπουμε στα εργα ειναι αδυνατο να συμβουν,δεν το βρισκω τωρα ομως δυστυχως.Δεν γινονται αυτα,το πολυ πολυ αν πας σπιτι τους να πεταχτει καμια ντουλαπα απο διπλανο δωματιο και να σε κανει μαυρο στο ξυλο.
Απο την αλλη,εγω προσωπικα αν μου τυχαινε κατι τετοιο,να κανω σχεση με στουντιοκοριτσο ή με εσκορτ,εννοειτε θα την γνωριζα στους δικους μου,φιλους και σοι.Χεστηκα για την γνωμη των αλλων,ανθρωπος που ζει συμφωνα με το τι πιστευουν οι αλλοι ειναι μεγας μαλακας,γενικα το λεω,δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικα.Απο την αλλη ομως,γιατι να μπεις σε αυτη την διαδικασια απο την αρχη?Τι ειναι αυτο που βρισκεις ελκυστικο σε μια επαγγελματια?Το καταλαβαινω οτι η ελλειψη συναναστροφης με γυναικα ειναι δυσκολο πραγμα αλλα πραγματικα δεν μπορω να διανοηθω πως μπορει καποιος να νιωσει ελξη για μια επαγγελματια.Τεσπα,δεν το κατακρινω,απλα δεν μπορω να το καταλαβω.